05/20/13 07:07
(http://www.hsnovini.com/)

“Хасково 2009″ надви “Левски” с 3:0

Снимка: архив

“Хасково 2009″ записа ценен успех с 3:0 при гостуването си в събота на „Левски” Карлово в среща от 32-ри кръг на В група.

Тимът отново навлезе в победна серия, след като постигна трети пореден успех под ръководството на Димчо Ненов. Хасковлии бяха по- добрия тим и заслужено взеха трите точки. Головата сметка за гостите откри таранът на “Хасково 2009″ Юлий Шекеров, който бе изведен на стрелкова позиция в 15-та минута от Станимир Баев. След малко повече от половин час игра голмайсторът за хасковлии удвои резултата, след нова комбинация с Баев. До края на първата част гостите можеха да направят разликата още по- голяма, но след удар на Даниел Добриков топката бе изчистена от голлинията, а в края на полувремето Баев уцели греда.

И през втората част хасковлии не отстъпиха инициативата. В края на двубоя класическото 3:0 бе оформено от Кирчо Крумов. Така с победата два кръга преди края на първенството “Хасково 2009″ си осигури второто място, след като е с 4 точки пред “Мастер”-Бургас, а в следващия кръг момчетата на Димчо Ненов ще спечелят служебна победа срещу отказалия се и последен в класирането „Арда”- Кърджали. В последния кръг хасковлии гостуват на „Верея”- Стара Загора.  В 32- кръг „Свиленград” победи „Несебър” с 2:0, „Димитровград” загуби гостуването си на „Тунджа”- Ямбол със същия резултат.

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване