Горя дирекцията на полицията във Варна

Технически инцидент доведе вчера до внезапен пожар в сградата на варненската полиция. 
Технически инцидент доведе вчера до внезапен пожар в сградата на варненската полиция. "Причината е късо съединение на електрическия двигател на водните помпи за парното. Не сметнахме, че инцидентът е опасен за служителите и не бе извършена евакуация", каза говорителката на полицията Ивана Милева. Електродвигателят се намирал в мазето на ...

Производството на ток и газ поевтинява с 4,9%

Производството и разпределението на ток, топлоенергия и газ поевтинява с 4,9% през октомври спрямо същия месец на 2012 г., показват последните данни на Националния статистически институт (НСИ). В сравнение със септември спадът в цените е с 0,1 на сто. Според националната статистика индексът на цените в промишлеността на вътрешния пазар като цяло отчита спад от 3,9 на сто

Последният българин изчезва след 119 години

Населението на България всеки час намалява със 7 души заради смъртност, ниска раждаемост и емиграция. Ако тенденцията се запази, последният българин ще умре или ще напусне родината си през 2132 г. Прогнозата направи във Варна проф. Петър Иванов от Центъра за демографска политика по време на национална кръгла маса "Софийският централизъм убива Населението на България всеки час намалява със 7 души заради смъртност, ниска раждаемост и емиграция. Ако тенденцията се запази, последният българин ще умре или ще напусне родината си през 2132 г. Прогнозата направи във Варна проф. Петър Иванов от Центъра за демографска политика по време на национална кръгла маса "Софийският централизъм убива

Economist за бежанците у нас: Кошмар за всички!

Страната не може да се справи с наплива от пристигащи, пише изданието

    


Митрополит Галактион е постъпил в болница


Старозагорският митрополит Галактион е постъпил в кардиологичното отделение на известната като правителствена болница, съобщи БиТиВи като се позова на директора на лечебното заведение Людмил Спасов. Не се съобщават повече подробности за състоянието му.

Медиата припомня, че пловдивският митрополит Николай вчера е поискал главният прокурор да разследва имало ли е опит за отравяне на Галактион.

"Истината е тази, че покойният дядо Кирил много отдавна ми беше казал, че дядо...

Дядо Галактион в Правителствена болница

/КРОСС/ Старозагорският митрополит Галактион е постъпил в Кардиологията на Правителствена болница. Това потвърди за bTV директорът на болницата професор Людмил Спасов.Преди два дни синдикалният лидер Константин Тренчев заяви, че Варненският митрополит Кирил му е казал, че според него някой трови Галактион. Това се е случило в разговор, в който Кирил му е признал, че е получавал заплахи за убийство. Както е известно, Кирил се удави през лятото в Черно море. Около смъртта му и в момента има много въпросителни. Някои духовници я обвързаха с намеса от страна на Пловдивския митрополит Николай.Самият той поиска главният прокурор Сотир Цацаров да разследва имало ли е опит за отравяне на Галактион.Засега информация за здравословното състояние на Галактион не се съобщава.    

Ford Ranger 2,2 TDCi: Товарен щурмовак (тест драйв)

Ford Ranger предлага най-големия товарен леген в класа, може да тегли най-голям товар в класа и да гази през 800 мм вода (досещате се – най-добър показател в класа). В него могат да се натоварят цяло отделение щурмови рейнджъри или пък две ATV-та, с които да атакувате природата през уикенда. Или пък каквото и да е строително или селскосопанско оборудване, ако го използвате за работа, каквото е и основното му предназначение. „Пикапът на 2013 година“ аз използвах за забавление, тъй като нямам голяма еко ферма в Родопите. През 60-те и 70-те години на миналия век Ranger е опционен пакеп за F-Series. В последствие компанията решава именно Ranger да се превърне в базов модел и да застане едно стъпало по-надолу от безспорния №1 в Северна Америка между 1987 и 2004 г....

Енергийните цените днес са главоболие, а утре - мигрена, предупреждават от МАЕ


Цените на енергоносителите в Европа ще останат до три пъти по-високи отколкото в САЩ през следващите 20 години, освен ако Старият континент не разработи местно производство и не увеличи
ефективността, предупреждава главният икономист на Международната агенция за енергия (МАЕ) Фатих Бирол, цитиран от Ройтерс.

Притесненията сред европейските държави за влиянието на енергийните разходи върху затруднената им промишленост се засилват, като някои страни членки на ЕС обсъждат...

Русия ще вдига минималната цена на водката

30% от руснаците умират от алкохолизъм

    


Пастор Малдонадо е новият пилот на Lotus

/КРОСС/ Пастор Малдонадо е новият пилот на Lotus. Венецуелецът, който от 2011 година се състезава за Williams, ще замени Кими Райконен, който отиде във Ferrari.Партньор на Малдонадо в британския отбор ще бъде французинът Ромен Грожан.

Отпада категоризацията на заведенията

Категоризацията на самостоятелните заведения за хранене и развлечения ще отпадне, съобщи в Бургас Мария Иванова от министерството на икономиката и енергетиката. Това се предвиждало да стане чрез изменение в закона за туризма, стана ясно на провела се в морския град конференция "Държавата и бизнесът в разговор за туризма и инвестициите". Категоризацията на самостоятелните заведения за хранене и развлечения ще отпадне, съобщи в Бургас Мария Иванова от министерството на икономиката и енергетиката. Това се предвиждало да стане чрез изменение в закона за туризма, стана ясно на провела се в морския град конференция "Държавата и бизнесът в разговор за туризма и инвестициите".

Три пожара с материални щети са регистрирани във Варна през денонощие

Три са регистрираните пожари с преки материални щети за изминалото денонощие на територията на Варненска област. Вчера около 14:20 часа, е получен сигнал за пожар в гараж в гр. Белослав, на ул. “Средна гора”. Причината за инцидента е късо съединение в лек автомобил.

169-та вечер на протести срещу кабинета „Орешарски"

За 169-та вечер недоволни граждани излязоха на протест срещу правителството на Пламен Орешарски. Въпреки минусовите температури протестът беше по-многоброен в сравнение с предходните дни. Стотина души се събраха малко след 19:00 часа пред Министерски съвет, след което тръгнаха на шествие към парламента. Протестиращите скандираха „Оставка", развяваха знамена и биеха тъпани. Пред сградата на Народното събрание шествието се срещна с представители на „Ранобудните студенти". Въпреки че протестът премина спокойно, шествието през цялото време беше съп...

БГ брокер излезе от US затвор, запази $ 4,45 млн. бонус

Българският топброкер Юлиян Цолов излезе от ареста в Ню Йорк, след като изтърпя 4 г. присъда. Това е станало на 4 януари т.г., разкрива регистърът на Федералното бюро на затворите в САЩ. 
По закон след освобождаването си 40-годишният българин трябва да е върнат в родината. В края на юли Цолов е регистрирал фирма в София. 
Докато е бил в ареста, Българският топброкер Юлиян Цолов излезе от ареста в Ню Йорк, след като изтърпя 4 г. присъда. Това е станало на 4 януари т.г., разкрива регистърът на Федералното бюро на затворите в САЩ. По закон след освобождаването си 40-годишният българин трябва да е върнат в родината. В края на юли Цолов е регистрирал фирма в София. Докато е бил в ареста,

Местан: Това е най-силният кабинет от началото на прехода

Според него успех на евроизборите ще осигури прелегитимирането на кабинета

    


Местан: Това е най-силното правителство от началото на прехода

Според него успех на евроизборите ще осигури прелегитимирането на кабинета

    


Нарисувано с любов от Диляна Попова

Ето че и аз имах шанса да видя отблизо тези невероятни сини очи. И да остана очарована от майсторството на две сръчни ръце. Именно благодарение на тях и на усета си към красивото Диляна е успяла да създаде свой бранд за дрехи. Всъщност в това начинание я е водило чувството за практичност. При нея конфекция няма нито в живота, нито в модата.
Ето че и аз имах шанса да видя отблизо тези невероятни сини очи. И да остана очарована от майсторството на две сръчни ръце. Именно благодарение на тях и на усета си към красивото Диляна е успяла да създаде свой бранд за дрехи. Всъщност в това начинание я е водило чувството за практичност. При нея конфекция няма нито в живота, нито в модата.

Тийнейджърите и социалните мрежи

Пореден клип на ученици взриви социалните мрежи. В него тийнейджърки заплашват момиче, че ще го подстрижат нула номер заради това, че си позволило да ги коментира в социалната мрежа. За да бъдат чути по-добре и за по-голяма достоверност на заканите, девойките направили клипче. Качили го и в интернет.

Пристигна първият от новите полски трамваи

Трамваите тръгват отначало по линия номер 1

Откриха ранен и безпаметен мъж в Перник

Ранен и безпаметен мъж е открит преди два дни в района на Обединения детски комплекс в областния център. Полицията работи по установяване на самоличността му.

Рашидов: Хора, седели на масата на Илия Павлов, днес управляват България

Хора, седели на масата на шефа на „Мултигруп” Илия Павлов, днес управляват България, заяви депутатът от ГЕРБ и бивш министър на културата Вежди Рашидов в предаването „Лице в лице” по bTV. „Аз не съм се отрекъл от Илия Павлов, не съм съдник на Илия, но съм виждал нелицеприятни неща на масата на Илия – много политици.

Станишев: В ръцете на министрите гърмят бомби, заложени от управлението на ГЕРБ

Идеята за този семинар възникна непосредствено след митинга, който ние проведохме в столицата преди няколко седмици. Смятам, че всеки един от вас е усетил енергията и желанието на нашите членове и симпатизанти, в името на каузата на България, в името на тези цели, които кабинетът си е поставил, да продължим заедно като силен отбор. 

Това е заяви Идеята за този семинар възникна непосредствено след митинга, който ние проведохме в столицата преди няколко седмици. Смятам, че всеки един от вас е усетил енергията и желанието на нашите членове и симпатизанти, в името на каузата на България, в името на тези цели, които кабинетът си е поставил, да продължим заедно като силен отбор. Това е заяви

Зевса се предаде с пластмасов пистолет

Христо Илиев-Големия Зевс(46 г.) се предаде в шуменската полиция,  която го издирваше заради побой.  Във вторник той отишъл при униформените с пластмасов автомат, който сдал с обяснението, че това е единственото нещо, с което е въоръжен. В петък районният съд в Шумен го остави в ареста за постоянно. Срещу него се води досъдебно производство за... Христо Илиев-Големия Зевс(46 г.) се предаде в шуменската полиция, която го издирваше заради побой. Във вторник той отишъл при униформените с пластмасов автомат, който сдал с обяснението, че това е единственото нещо, с което е въоръжен. В петък районният съд в Шумен го остави в ареста за постоянно. Срещу него се води досъдебно производство за...

7 абсолютни знака, че той ви изневерява или ще го направи

Дамите често слагат розови очила и не забелязват измамника

    


Откраднали около 70 000 лева от "Либра"?

По неофициална информация на източник от склада на фармацевтичната компания По неофициална информация на източник от склада на фармацевтичната компания "Либра" около 70 000 лева са отмъкнатите от бандитите пари. Първоначалните свидетелски показания, според които маскираните и въоръжени са били петима, се разминават с данните на други очевидци. Те посочват между 2-ма и 3-ма мъже, които се вмъкнали в спедиционната през

Станишев: В ръцете на премиера гърмят бомби, заложени от управлението на ГЕРБ

Идеята за този семинар възникна непосредствено след митинга, който ние проведохме в столицата преди няколко седмици. Смятам, че всеки един от вас е усетил енергията и желанието на нашите членове и симпатизанти, в името на каузата на България, в името на тези цели, които кабинетът си е поставил, да продължим заедно като силен отбор. 

Това е заяви Идеята за този семинар възникна непосредствено след митинга, който ние проведохме в столицата преди няколко седмици. Смятам, че всеки един от вас е усетил енергията и желанието на нашите членове и симпатизанти, в името на каузата на България, в името на тези цели, които кабинетът си е поставил, да продължим заедно като силен отбор. Това е заяви

Смъртността от СПИН сред тийнейджърите се увеличава

/КРОСС/ По данни на Детския фонд на ООН UNICEF броят на смъртните случаи от СПИН в бедните страни се е увеличил значително както сред децата, така и сред майките. През 2012 г. заболяването е отнело живота на 110 000 подрастващи и млади хора на възраст от 10 до 19 години, което е с 55% повече, отколкото през 2005 година. В допълнение, около 21 милиона деца са болни от смъртоносния вирус. От UNICEF са се обърнали към ООН с искане за увеличаване на финансирането, което според тях ще намали мащабите на проблема. Според Детския фонд, ако в бюджетът на програмата за борба със СПИН/ ХИВ бъде в размер на 5.5 млрд., до 2020 г. ще бъде възможно да се предотврати заразяването на 2 милиона деца.В същото време в целия свят от 2005 г. насам броят на смъртните случаи от вируса на имунната недостатъчност е намалял повече от два пъти, посочват от UNICEF. Преди седем години броят на ХИВ -позитивните деца е бил 540 000, през 2012 г. те са около 260 000. Отчита се значително намаление на броя на заразените деца в африканските страни са. Най-засегнати от разпространението на ХИВ/ СПИН са в Гана - около 76%, и в Намибия - 58 %.

Орешарски: Доказахме, че можем да устоим на уличен и психологически натиск

„Нямаме право на отстъпление, защото залогът е бъдещето на нашата страна". Това заяви министър-председателят Пламен Орешарски на семинара на парламентарните групи на Коалиция за България и ДПС с участието на правителството. "Използвам тази среща за своеобразна равносметка. Днес може да заявим: "Трудното свърши. Предстои по-трудното", посочи премиерът. "Доказахме, че можем да устоим на уличен и психологически натиск, че не ни плашат заварените безредици както в обществото, така и в институциите. Предстои ни обаче да убедим нашите избиратели и вс...

Махат звездите на заведенията за хранене

Това ще освободи бизнеса от някои такси, смятат от бранша

    


Стоилов чете конско на Неделев за килограми

Треньорът на "Ботев" Станимир Стоилов привика звездата Тодор Неделев на разговор на четири очи в залата за пресконференции на базата в Коматево. Мъри чете конско на Тошко заради излишни 4-5 кг, които осмицата е натрупал при двумесечното отсъствие след операция на ходилото.
Треньорът обяснил на Неделев, че трябва час по-скоро да се избави от наднор Треньорът на "Ботев" Станимир Стоилов привика звездата Тодор Неделев на разговор на четири очи в залата за пресконференции на базата в Коматево. Мъри чете конско на Тошко заради излишни 4-5 кг, които осмицата е натрупал при двумесечното отсъствие след операция на ходилото. Треньорът обяснил на Неделев, че трябва час по-скоро да се избави от наднор

Общината дава пари за храма „Св. Прокопий Варненски“

150 000 лева да бъдат предвидени в общинския бюджет за следващата година за довършването на строежа на храма „Свети Прокопий Варненски“, предлагат от общинската администрация. Строителството на новия храм започна през 2009 година, като се разчита основно на спонсорство и дарения.

Станишев: Всеки ден в ръцете на министрите гърмят бомбите на ГЕРБ

Лидерът на БСП Сергей Станишев коментира, че всеки ден в ръцете на министрите и премиера гърмят бомби, заложени от ГЕРБ.

ЕС не успя да убеди Украйна

/КРОСС/ Европейският съюз не успя да убеди Украйна да подпише споразумението за асоцииране на срещата на върха във Вилнюс в рамките на Източното партньорство. Вместо това украинският президент Виктор Янукович предложи на ЕС "заедно с Русия" да се заеме с решаване на икономическите проблеми на Украйна, предадоха световните агенции. На вечерята лидерите от ЕС отново изслушали становището на Янукович, но той не говорил нито за подписване, нито за споразумение, а само за икономическите проблеми на Украйна, разказа литовският президент Далия Грибаускайте. Вчера Янукович обясни, че Киев все пак възнамерява в бъдеще да подпише споразумение за асоцииране и търговия с ЕС, но иска блокът да направи "решителни стъпки", за да изготви пакет за икономическа помощ за Украйна, предаде "Ройтерс".ЕС няма да се поддаде на външен натиск, включително от страна на Русия, заяви от своя страна председателят на ЕС Херман ван Ромпой на пресконференция след приключването на срещата. Ромпой увери, че споразумението за асоцииране с ЕС, което Украйна отказа да подпише, "все още е на масата", и призова Киев да не се разколебава заради краткосрочни проблеми и външен натиск. На срещата Евросъюзът подписа официално споразуменията за асоцииране с Грузия и Молдова, като се очаква те да бъдат окончателно подписани не по-късно от есента на следващата година.

Лондон да не прилага избирателно правата на мигрантите!

Вишеградската четворка излезе със съвместно изявление на външните министри

    


Орешарски: Доказахме, че устояваме на уличен и психологически натиск


Трудното свърши. Предстои по-трудното. Доказахме, че можем да устоим на уличен и психологически натиск, че не ни плашат заварените безредици както в обществото, така и в институциите. Това е обявил премиерът Пламен Орешарски в Боровец, където се провежда семинар "Държавност, икономика, справедливост" на парламентарните групи на Коалиция за България и ДПС с участието на правителството.

На него медии не бяха допуснати, а изказването на премиера беше разпратено от правителствената...

Втора делегация на ЕП ще посети бежанските лагери

/КРОСС/ Втора делегация на Европейския парламент по проблемите с бежанската вълна у нас ще посети лагерите във Военна рампа в София, Пъстрогор и Харманли, както и българо-турската граница, съобщи евродепутатът и заместник-председател на НДСВ Станимир Илчев.Посещението е планирано от 20 до 22 януари и освен чуждестранните представители в делегацията ще бъдат и българските евродепутати Светослав Малинов, Мария Габриел, Илиана Йотова и Станимир Илчев, съобщи БНТ.

Властта обсъжда политиката на 4 звезди в Боровец

Политическият елит днес и утре ще бистри ключови реформи за страната на 4-звезден лукс в Боровец. Три големи работни панела са заложени в програмата. Част от акцентите са бежанската вълна и сигурността, еврофондовете и борба с монополите, безработица и социална справедливост . Утре ще бъде обсъден и бюджета за следващата година.

Брендо крещи на Дишлиев: Труп си! Присъдата му изпълнена с 10 куршума

“Труп си, да знаеш, труп си!”
Това чува в слушалката на телефона си много младият, но вече много богат бизнесмен Константин Дишлиев дни преди 28-ия си рожден ден.
Предприемачът води почти приказен живот, шеф е на няколко проспериращи дружества, сред които финансовата къща “Прайвът файнънс юниън” (ПФУ), раздаваща милиони левове кредити. Офисът “Труп си, да знаеш, труп си!” Това чува в слушалката на телефона си много младият, но вече много богат бизнесмен Константин Дишлиев дни преди 28-ия си рожден ден. Предприемачът води почти приказен живот, шеф е на няколко проспериращи дружества, сред които финансовата къща “Прайвът файнънс юниън” (ПФУ), раздаваща милиони левове кредити. Офисът

Заможните българи са по-склонни да участват в корупционни практики

Българите с високи доходи са по-склонни да дават подкуп и да участват в корупционни практики. Това сочат данни от проучване на Центъра за изследване на демокрацията за корупцията в България за периода 2012-2013 г. Към момента не се наблюдава промяна на корупционната среда в страната.

България и Румъния ще правят общи туристически продукти

България и Румъния се споразумяха да сформират съвместна работна група, която да очертае възможностите за по-широко сътрудничество в туризма и създаването на съвместни туристически продукти, които да се предлагат на трети страни. За това се договориха зам.-министърът на икономиката и енергетиката Бранимир Ботев и румънският министър на туризма България и Румъния се споразумяха да сформират съвместна работна група, която да очертае възможностите за по-широко сътрудничество в туризма и създаването на съвместни туристически продукти, които да се предлагат на трети страни. За това се договориха зам.-министърът на икономиката и енергетиката Бранимир Ботев и румънският министър на туризма

Високите сметки за ток идват декември

Централното диспечерско управление отчита ръст на потреблението на ток този месец, въпреки по-топлото ноемврийско време, предаде БТВ. Този месец е бил с близо 3 градуса по-топъл от ноември миналата година. Въпреки това e налице ръст на потреблението на ток с половин процент в сравнение с миналата година. Не е изключено това да се дължи на индустрията. Рязкото застудяване от началото на седмицата, за повечето абонати в страната ще бъде отразено в декемврийските фактури. След миналогодишния бунт срещу високите сметки за ток, електроразпределителните дружества ще следят стриктно за отчетните периоди около празниците. Така не би трябвало да се натрупват сметки за повече от 31 дни, съответно при еднакво потребление абонатите не би трябвало да получат шокови сметки за януари. Заради топлата е...

Бедните в Чехия са над 1 милион

10% от чехите живеят с под 580 евро на месец, което ги поставя под прага на бедността. В големите градове обаче тези пари не стигат за покриването на основните нужди. Все повече хора са зависими от социални организации, пише Дойче Веле. Алойс е доброволен сътрудник на Червения кръст. Два пъти в седмицата той раздава храна в т.нар. банка за храна в едно от предградията на Прага. Става дума за макарони, ориз, брашно, супи на прах. "Предоставяме продуктите на бездомни и на бедни възрастни хора. За съжаление бедните стават все повече на брой и хранителните продукти никога не стигат", разказва той. Продуктите, раздавани от банката за храна, са дарени от големи вериги супермаркети или директно от производителите. Те предоставят продукти, чийто срок на годност скоро ще изтече, или пък...

Местан: Ние, БСП и ДПС, с всичките си кусури сме нормални партии, за разлика от ГЕРБ

С действията си досега този кабинет успя да освободи българското общество от усещането за полицейщина, никой вече не говори за рекет върху бизнеса и върху политическия опонент. Това заяви лидерът на ДПС Лютви Местан по време на семинара "Държавност, икономика, справедливост", съобщи БГНЕС. "Искам да чуете категоричната позиция на председателя на ДПС и на моите колеги: ние имаме отношение към ГЕРБ не като към нормален политически опонент, защото сме абсолютно убедени, че тук не става въпрос за политическа партия. Ние разглеждаме ГЕРБ като политически субект, с който не е възможно оздравяването на политическия процес в страната", подчерта Местан. Ние, БСП и ДПС, с всичките си кусури сме нормални партии, за разлика от ГЕРБ, при които, видно от разговора за "Мишо Бир...

България е в дъното на класация за здравеопазване

След нас са само Полша, Латвия, Румъния и Сърбия

Дилър крил топкрадеца Хастара в Симеоново

Дилър на дрога укривал легендарния автокрадец Асен Колев–Хастара, който през април удари бившия шеф на ДАНС Константин Казаков с краден джип и после избяга. Хастара е заловен в сряда в столичния квартал „Симеоново”, където живеел при негов близък авер, който имал присъда за разпространение на наркотици.

Рибери: Мен ме обичат повече от Роналдо

Феновете на Байерн са още по-предани от тези на Реал, заяви звездата на баварците

    


ВСС ще образува дисциплинарка срещу шефа на спецпрокуратурата

София /КРОСС/ Висшият съдебен съвет ще образува дисциплинарно производство срещу ръководителя на специализираната прокуратура Светлозар Костов заради натиска, който е оказвал върху подчинените му обвинители, научи Mediapool от свои източници в съвета.Етичната комисия на ВСС започна проверка на Костов в средата на октомври, защото мнозинството от обвинителите в спецпрокуратурата настояха с писмо да бъдат взети мерки срещу техния началник. Те са се почувствали обидени от неговото изказване, че работата на прокуратура зависи от промяната на политическата "конюнктура".След пускането на това писмо обаче Костов е предприел натиск върху хората, които са се подписали под него. Седем от неговите подчинени прокурори са се оплакали пред Етичната комисия на ВСС, че шефът им е издал заповед да бъдат изведени от кабинетите им и да бъдат настанени в стаи заедно със следователите. Това е било направено за назидание, разказват обвинителите. Показания са дали и двама прокурори от спецапелативната прокуратура, които са станали свидетели на случилото се след изпращането на писмото с исканията срещу Костов.Един от обвинителите, подложени на натиск, отказал категорично да напусне кабинета и Костов го заплашил, че ще издаде заповед да бъде изгонен от сградата на спецпрокуратурата, гласят още оплакванията пред ВСС. Наложило се нарочените за гонене от кабинетите си прокурори да запечатат вратите им, за да са сигурни, че няма да бъдат преместени след края на работния ден

Недоволни работници подпалиха фабрика в Бангладеш

Фабриката е изработвала дрехи за известни западни марки

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване