Орешарски ще се види с Путин само на коктейл


Министър-председателят Пламен Орешарски при посещението си в Сочи ще се види с руския президент Владимир Путин само на коктейл и затова не предвижда разговори по сериозни теми.  

Премиерът ще присъства на церемонията по откриването на Зимните олимпийски игри, чийто домакин и руският черноморски град. 

Запитан от медиите какви теми ще обсъжда на срещата с Путин и сред тях ли е АЕЦ "Белене", Орешарски отговори: "Кой ви каза това? Няма го в програмата ми. На коктейлите...

Най-фотогеничният залив в Тасмания

Красивата лагуна прилича на винена чаша, откъдето идва и името ѝ

    


Орешарски: Ще има единен орган срещу корупцията

Според премиера за организиране на референдум са необходими поне шест месеца

Обявиха конкурс за изпълнител на газовата връзка с Гърция

Заради предстоящите законодателни процедури за одобрение на инвестиционен проект и издаване на разрешение на строеж, смесеното инвестиционно...

ЕК даде 6 месеца на САЩ да махнат визите за българи

/КРОСС/Европейската комисия е призовала САЩ да вдигнат визовите ограничения за Полша, Румъния, България, Кипър и Хърватия, чиито граждани все още се нуждаят от виза, за да пътуват до страната. Повечето граждани на страните в ЕС пътуват без визи до САЩ, Канада или Австралия. Директива, която влезе в сила на 20 декември 2013 година, изисква страните от ЕС да „реагират заедно" по визови въпроси, особено в случаи, при които чужди държави „се отнасят по различен начин към гражданите на ЕС". Ако до шест месеца проблемът не е разрешен, ЕС може да въведе визи за американски дипломати, предупреди Комисията. Но дипломати заявиха за европейската медия, че ще продължат да преговарят двустранно за разрешаване на проблема. Според новата регулация Комисията може временно да върне визовите ограничения за чужди страни, ако те не вдигнат своите визови изисквания в рамките на шест месеца. Комисията предупреди няколко пъти, че такива правила могат да принудят американски дипломати да кандидатстват за визи за пътуване до ЕС, ако Вашингтон не премахне ограниченията за посочените страни. Новото законодателство е по инициатива на Европейския парламент. Канада иска визи за гражданите на България и Румъния, докато Австралия на теория прилага единна система за визови изисквания за всички страни от ЕС, но за българи и румънци е най-трудно. До 9 февруари страните в ЕС трябва да запознаят ЕК за ситуацията си по отношение на изискванията за визи

Плевнелиев: Да дадем възможност на младите да работят отрано в реалния сектор

/КРОСС/ "България може да бъде силно конкурентоспособна във високотехнологичните специализирани производства, каквото е производството на оптични изделия и системи". Това заяви президентът Росен Плевнелиев в Панагюрище, съобщиха от прессекретариата на държавния глава. "В много направления - от електрониката до земеделието - страната ни има лидери. Важно е обаче държавата да работи за диалог, да насочва правилно ресурсите и да даде възможност на младите хора да работят отрано в реалния сектор чрез въвеждането на дуалната система на обучение", каза държавният глава. Президентът отново призова да се работи стратегически за превръщане на страната ни в център за иновации и развитие, за подготовката на качествени и квалифицирани кадри за българския бизнес, за по-добра връзка между науката, изследователските центрове, иновациите и бизнеса. "Така се създават работни места - като развиваме индустриите с добавена стойност. Те са решение за голяма част от проблемите на нацията, включително и на демографския", подчерта Плевнелиев.  

Шоколадовия крал на Украйна, или кой е бизнес магнатът сред лидерите на опозицията


След годишната Конференция по сигурността в Мюнхен този уикенд, на която се проведоха и редица срещи между представители на украинската опозиция и американски и европейски дипломати, анализатори веднага започнаха да коментират дали една протоколна снимка не изпраща сигнал за пренареждане на водещата тройка опозиционни лидери.

На нея с държавния секретар на САЩ Джон Кери са Виталий Кличко и Арсений Яценюк, но традиционно присъстващият Олег Тягнибок липсва за сметка на депутата Петро...

Видео: Новините в 100 секунди


Рубриката на БНТ "Новините в 100 секунди" можете да гледате и на "Дневник.бг". Емисията се подготвя специално за интернет.

Това са акцентите от обедната емисия:

- По предложение на ГЕРБ парламентът реши да създаде временна анкетна комисия, която да провери обстоятелствата около скандала с Христо Бисеров, впоследствие към предмета на дейност беше добавена и проверка на твърденията за среща на Бойко Борисов с Бисер Миланов-Петното.
- Трима възрастни мъже загинаха след...

"България без цензура" с 12 теми за референдум

ПП "България без цензура" предлага 12 теми към нацията за референдум, пише barekov.com. Новата формация приема предложението на президента Росен Плевнелиев за евроизбори, съчетани с всенародно допитване, но настоява за народния вот по конкретни теми, които са на дневен ред в обществото. Заедно със своите предложения, ПП "България без цензура" предлага 12 теми към нацията за референдум, пише barekov.com. Новата формация приема предложението на президента Росен Плевнелиев за евроизбори, съчетани с всенародно допитване, но настоява за народния вот по конкретни теми, които са на дневен ред в обществото. Заедно със своите предложения,

Пенсиите ще се увеличат средно с 9 лева от 1 юли

Пенсиите ще се увеличат средно с 9 лева от 1 юли тази година. Това съобщи управителят на Националния осигурителен институт Бисер Петков. В Закона за бюджета на общественото осигуряване е планирано от тази дата парите за старост да се повишат с 3 на сто.

Уволниха скоростно нов зам.-шеф на Митниците

Финансовият министър Петър Чобанов уволни скоростно чисто нов зам.-директор на Митниците, който имаше за ресор борбата с контрабандата.

Джак Райън пребори Франкенщайн в бокс офиса ни

Българският "Корпус за бързо реагиране" е на седма позиция

    


Йовчев: Овладяхме основните рискове от кризата с бежанците

Заради мерките на кабинета у нас имало 15 хил. бежанци по-малко, отчете в доклад министърът на вътрешните работи

    


Почти 40% от руснаците възприемат Олимпиадата като повод за кражби

/КРОСС/ Руската бюрокрация се е борила в Сочи да има олимпийските игри, само за да има повод да краде - така смятат 38% от руснаците, анкетирани в края на януари от социологическия институт "Левада-център". Допитването показва, че населението не приема официалната версия на властите за олимпиадата и не иска страната им да провежда второ подобно спортно събитие, предаде Дневник. Според 47% от участвалите корупцията обяснява защо разходите за олимпиадата надхвърлят тези за всички предишни зимни или летни игри. Една трета (34%) си обясняват това с алчност и недобросъвестност на компаниите, 19% с лошо държавно управление, а 14% - със слаб мениджмънт и лошо качество на строителството. Около 15% са избрали версията, че Сочи-2014 е скъпа заради сложността на строителството в планините, повишените изисквания към спортните обекти и разширяването на програмата на игрите. За 62% злоупотребилите чиновници и предприемачи ще се отърват от отговорност, а всеки пети (22%) вярва, че ще бъдат наказани. Сред другите причини за провеждане на олимпиадата анкетираните са посочили, че това е важно за една голяма страна и служи за развитие на спорта (23%), че подобрява имиджа на Владимир Путин и ръководството на държавата (17%), а за 15% ще помогне за развиване на курорта Сочи и привличането на туристи. Все пак повечето (53%) от отговорилите казват, че си е струвало да има олимпиада в Сочи (против са 26%)

Правителството намали административните такси

Правителството намали таксите, събирани от Агенцията по вписванията. Така над 4 млн. лв. ще останат в бизнеса и гражданите, съобщават от пресцентъра...

Щайнмайер: Трябва да използваме санкциите като заплаха срещу Украйна

Германия трябва да бъде готова да действа, ако ситуацията в Киев не се подобри, заяви немският външен министър

    


Правителството намали административни такси за 4 млн. лв.

Правителството намали таксите, събирани от Агенцията по вписванията. Така над 4 млн. лв. ще останат в бизнеса и гражданите, съобщават от пресцентъра...

Етнографският музей показва уникални мартеници на изложба-базар (видео)


Уникални мартеници от Задругата на майсторите на народни художествени занаяти са подредени на изложба-базар в Етнографския музей в столицата, информира БГНЕС.

Ръчно изработените мартенички на задругата вече седма година радват посетителите на музея, а по време на изложбата се отваря и работилничка - всеки сам може да си произведе мартеничка.

"Освен бяло и червено, в Северозападна България у малките момчета може да се види и мартеница, изработена от светло синьо и бяло....

Олимпийските игри в Сочи - голям залог за Путин

Франс прес

Путин се екипира за хокей. Снимка: официален сайт

Владимир Путин превърна олимпийските игри в Сочи във важен символ за завръщането на Русия на международната авансцена и в операция за личен престиж, но залогът е рискован за руския президент, смятат експерти.

Владимир Путин, който е на власт от 14 години, използва цялото си влияние през 2007 г., за да спечели домакинството на тези игри, откриващи се в петък в Сочи - град на брега на Черно море и в кавказките планини. Това е най-голямото събитие в Русия от разпадането на СССР през 1991 г.

“Лично аз избрах това място”, казва Путин във филм на руската държавна телевизия Росия 24, посветен на организацията на олимпийските игри. Филмът ще бъде излъчен в петък след церемонията по откриването на спортното събитие.

Силният човек на Русия обеща през 2007 г. да покаже, че Русия е способна да впечатли света, като организира голям спортен празник, като построи инфраструктура и приеме гости от цялата планета, казва анализаторката Мария Липман от Центъра Карнеги.

Путин превърна спортните събития в един от стратегическите си приоритети, като издейства и организацията в Русия на първото състезание Гран при от Формула 1 в края на годината, в олимпийския парк на Сочи, както и футболния Мондиал през 2018 г.

Домакинството за първи път на зимни олимпийски игри за Русия беше и личен проект на Путин, който мисли за историята и за това какво ще се пише за него, добавя Дмитрий Орлов, близък до Кремъл политолог.

През 2007 г. популярността на Путин доближаваше 80 процента, растежът на руската икономика достигаше 7-8 процента, а опозицията на режима беше почти несъществуваща. Но от тогава ситуацията се промени.

Днес е много по-трудно хората да се убедят, че Русия е на прав път, казва Липман. Икономическият растеж е едва над 1 процент, рублата рухна по отношение на долара и еврото, срещу опозиционното движение бяха извършени репресии, когато то беше в апогея си през 2012 г., зачестяват и нарушенията на правата на човека, разобличавани от неправителствените организации, допълва Липман.

Освен това се умножиха критиките за цената на олимпийските игри - най-скъпите в историята, както и подозренията в корупция в цялостните разходи от 50 милиарда долара /37 милиарда евро/ за организиране на спортната проява в зона, в която преди това не е имало никакви спортни съоръжения, на неколкостотин километра от нестабилните севернокавказки републики.

Въпреки предприетите от Русия небивали мерки, за да се реагира на заплахите от атентати, отправени от кавказки ислямисти по време на игрите, сигурността все още поражда безпокойство. Руският “антигей” закон, обнародван през юни 2012 г. от Путин, също породи критики, които се засилиха на Запад с приближаването на игрите.

Според независимия анализатор Дмитрий Орешкин тези игри вече са предизвикателство за Путин, а не повод за удовлетворение. Той е нервен като преди явяване на изпит и ако нещата не потръгнат, изпитът ще бъде провал, казва Орешкин. В най-добрия случай олимпийските игри ще покажат, че Русия е страна като другите, но има много шансове тя да се изправи пред провал, отколкото да извлече дивиденти, казва Орешкин, имайки предвид промяната в ситуацията след еуфорията от избирането на Русия за домакин на игрите.

“През 2007 г. Русия и Путин бяха различни. Сега на Путин не прощават нищо”, казва анализаторът, цитирайки нарушенията на правата на човека, ендемичната корупция и закона, забраняващ “пропаганда” на хомосексуализма пред малолетни, който е в основата на нова вълна от хомофобия в Русия, както твърдят защитниците на хомосексуалната кауза.

Според Мария Липман игрите в Сочи няма да променят облика на Русия по света. Но в личен план те несъмнено ще позволят на Путин да отбележи допълнителни точки, след неотдавнашните дипломатически успехи в сирийската криза и ...

Как диша човешки бял дроб, готов за трансплантация (ВИДЕО)

Това, което можете да видите в споделения gif, е дишащ бял дроб. Щатският клон на Al Jazeera пояснява, че въпросният е час от програмата за...

ООН остро разкритикува Ватикана за политиките, допускали сексуални злоупотреби


ООН остро разкритикува Ватикана за "систематично" прилагане на политики, които са позволявали на свещениците да злоупотребяват сексуално с хиляди деца, съобщи Би Би Си. Комисията към ООН за правата на децата заяви, че Светият престол трябва "незабавно да отстрани" всички духовници, за които се знае или се подозира, че са насилвали деца.

Агенцията остро разкритикува Ватикана и за отношението му към хомосексуалните, контрацепцията и абортите. Би Би Си припомня, че Ватиканът създаде...

Грипната епидемия във Видин продължава

Продължава грипната епидемия във Видин, която бе обявена на 31 януари, съобщи Агенция Фокус. Д-р Пепа Цветанова, директор на дирекция „Надзор на заразните заболявания” към Региона...

Семейство осъди Община Бобошево заради неосигурен транспорт до училище

Семейство от кочериновското село Фролош осъди община Бобошево заради това, че години наред сами трябвало да осигуряват транспорта на сина си до училище, съобщиха от Административния съд в Кюстендил. ...

Благоевград ще разгледа ценовите оферти на проект „Долината на Струма''

В Благоевград ще бъдат разгледани ценовите оферти на проект „Долината на Струма'', съобщи Агенция Фокус. Във връзка с изпълнението на проект  „Долината на Струма&rdqu...

Сани Жекова - като плъзгаща се черешка върху сладолед

Пудрата за нея не е козметичен продукт. "Пудра" е току-що навалял, пресен и много пухкав сняг. Защото тя е хубавицата Александра Жекова. Вероятно едничката ни, но много голяма надежда за мед...

Мобилен телефон се запали в джоба на ученичка

Apple iPhone 5c докара пожарникари в училище в щата Мейн, САЩ, защото се самозапали  в джоба на момиче. Шефът на пожарната Андрю Палмери предупреди: „Хората трябва да внимават кога...

НФСБ: Сигнали на Слави Бинев в ЕП доведоха до оставката в Dundee Precious

/КРОСС/ Десетки сигнали до европейските институции по повод екологичните безобразия при експлоатацията на мините Челопеч и Крумовград от страна на Слави Бинев - представител на НФСБ в ЕП станаха причина за оставката на Алекс Нестор като изпълнителен директор на дъщерните дружества на Dundee Precious в България. Освен европейските институции, Слави Бинев сезира и канадската Dundee Precious, акционерите й и стоковата борса в Торонто за крайно осъдителните начини на работата на българските им дружества.  „Печалното в случая е, че решението на проблема не идва от държавните институции, които трябва да са загрижени за хората, а от частните инвеститори, които се оказа, че се интересуват повече от живота на българите. Престъпното нехайство на множество правителства, които не предприеха нищо срещу тези безобразни концесии, но дори ги и улесняваха, беше коригирано" - заяви Бинев. Основни приоритети в борбата на патриотите от НФСБ са както секторите на минно-добивната промишленост и енергетиката, така и незаконните и екологично опасни сметища, като тези край село Баня, село Джерман, Ямбол и други, които застрашават живота на огромен брой хора. Освен по тези въпроси очакваме скорошна намесата на европейските институции и по ежедневно поставяната от г-н Бинев тема, свързана с нарушенията на свободата на словото в българските държавни медии, обслужващи единствено управляващите и удобната им назначена опозиция

„Паяците“ ще вдигат коли и при поставена „скоба“

Превозните средства, които са блокирани със „скоба“ в зони за кратковременно паркиране, защото са престояли по – дълго от указаното с пътен знак или след изтичане на работното време на зоната, да могат да бъдат репатрирани за сметка на собственика.

Сигнали на Слави Бинев в ЕП доведоха до оставката в Dundee Precious

/КРОСС/ Десетки сигнали до европейските институции по повод екологичните безобразия при експлоатацията на мините Челопеч и Крумовград от страна на Слави Бинев - представител на НФСБ в ЕП станаха причина за оставката на Алекс Нестор като изпълнителен директор на дъщерните дружества на Dundee Precious в България. Освен европейските институции, Слави Бинев сезира и канадската Dundee Precious, акционерите й и стоковата борса в Торонто за крайно осъдителните начини на работата на българските им дружества.   „Печалното в случая е, че решението на проблема не идва от държавните институции, които трябва да са загрижени за хората, а от частните инвеститори, които се оказа, че се интересуват повече от живота на българите. Престъпното нехайство на множество правителства, които не предприеха нищо срещу тези безобразни концесии, но дори ги и улесняваха, беше коригирано" - заяви Бинев. Основни приоритети в борбата на патриотите от НФСБ са както секторите на минно-добивната промишленост и енергетиката, така и незаконните и екологично опасни сметища, като тези край село Баня, село Джерман, Ямбол и други, които застрашават живота на огромен брой хора. Освен по тези въпроси очакваме скорошна намесата на европейските институции и по ежедневно поставяната от г-н Бинев тема, свързана с нарушенията на свободата на словото в българските държавни медии, обслужващи единствено управляващите и удобната им назначена опозиция

Кеша отмени турнето си, продължава да се лекува от анорексия

/КРОСС/ Певицата Кеша ще остане още известно време в рехабилитационния център в района на Чикаго, заради което датите за турнето й са отменени до края на април месец, предаде The Guardian. "Трябва да следвам съветите на лекаря си и да оправя здравето си", заяви 26- годишната певица в изявление и допълни: "Очаквам с нетърпение да се върна по-силна от всякога на следващото си турне". Кеша влезе в центъра на трети януари за лечение на анорексия и булимия. Първоначално престоят й трябваше да бъде само 30 дни, но певицата и лекарите й са пожелали той да бъде удължен. Майка на Кеша пък заяви в интервю, че дъщеря й е била на прага на смъртта, вследствие на хранителните си разстройства, а психически е била малтретирана от мениджъра си, което почти я е убило.    

Любовници се карат, но милионите на Пол Уокър - при дъщеря му

Актьорът завещал цялото си състояние на 15-годишната си наследница

    


„Билд“: Гърците са по-богати от германците

Причините били, че гърците плащали по-малко данъци, имали повече имоти и извършвали данъчни измами

Бури оставиха без ток хиляди домакинства във Великобритания и Ирландия


Около7400 домове във Великобритания и над 20 000 в Ирландия останаха без електричество тази нощ заради бурни ветрове, съпроводени с поройни дъждове, съобщи ИТАР-ТАСС, цитирана от БТА. На места скоростта на вятъра е достигнала 128 км/ч.

Най-силно са пострадали южната и югоизточната части на Ирландия, където в резултат на преливането на реки са били наводнени много крайбрежни райони. Според властите в 297 района във Великобритания има опасност от наводнения, а най-засегнати са...

"България без цензура" с 12 теми за референдум

ПП ПП "България без цензура" предлага 12 теми към нацията за референдум, пише barekov.com. Новата формация приема предложението на президента Росен Плевнелиев за евроизбори, съчетани с всенародно допитване, но настоява за народния вот по конкретни теми, които са на дневен ред в обществото. Заедно със своите предложения,

Трагедията в Хасково: Виновникът бягал от дома, ловци го върнали

Трима възрастни мъже от старческия дом на Хасково в парк "Кенана" загинаха нелепо от задушаване при пожар, предизвикан от запалена цигара.
Един от най-проблемните обитали на социалното завадение Радю Ночев (67) запалил цигара около 3 часа през нощта. Дядото обаче заспал и фасът паднал върху дюшека на леглото му. Трима възрастни мъже от старческия дом на Хасково в парк "Кенана" загинаха нелепо от задушаване при пожар, предизвикан от запалена цигара. Един от най-проблемните обитали на социалното завадение Радю Ночев (67) запалил цигара около 3 часа през нощта. Дядото обаче заспал и фасът паднал върху дюшека на леглото му.

От "Дънди" си тръгна дългогодишният мениджър Алекс Нестор

От канадската компания "Дънди Прешъс Метълс", която у нас притежава златната мина в Челопеч, си е тръгнал досегашният директор корпоративни и външни отношения Алекс Нестор. Той от дълги години представлява бизнеса на корпорацията в България, но на 31 януари 2014 г. изненадващо е взел решение да напусне високия пост.   Нестор започва работа в "Дънди" през 2003 г. като мениджър "Проекти“ в Челопеч и през годините изпълняваше различни и все по-отговорни ръководни роли в областта на отношенията с държавните органи и другите публични институции. На последната си длъжност "Директор корпоративни и външни отношения“ той отговаряше за връзките на компанията с държавните институции и заинтересовани страни.   За повече от десетте години работа той работи не само по корпоративните проекти, сред които и стартиране на златодобива край Крумовград, но и по социални и обществени проекти като финансирането на купа "Дънди" по художествена гимнастика, полагането на основите за проектите ни в подкрепа на общността в регионите на Челопеч и Крумовград, и развитието на връзките ни с обществеността.   Още не е определен наследникът на поста на Нестор, който представляваше компанията и в браншови организации като Минната камара, Американската търговска камара в България и др.

Словения в лед

Оприличават страната на "Замръзналото кралство"

    


Андреева обвинена в "скандална обществена поръчка"

Здравният министър Таня Андреева бе обвинена за "скандална обществена поръчка" за изграждане на интегрирана информационна система в центровете за спешна помощ. Атаката дойде от предшественичката й Десислава Атанасова, която уточни, че става въпрос за поръчка за 6,5 млн.

САМО В ZAPERNIK.COM! Режат пернишката иглолистна гора за целулоза в град Съединение

 Режат пернишката гора за целулоза в завод в град Съединение, научи zaPernik.com. Най-безпощадно, но напълно законно се режат гори в пернишките квартали Тева, Мошино и Изток.

Фирмата, която реже и превозва дърветата има разрешение от горското за добив на 40 декара дърва от Перник. Но забележете разрешителното е издадено от 1 януари до 31 декември 2014г. Какво става ако за тази цяла година въпросната фирма превози няколко пъти по 40 декара, трябва да отговорят от...

Продължава

Разпределени са 0,5 млрд. лв. от Публичната инвестиционна програма

Разпределени са близо 0,5 млрд. лв. от Публичната инвестиционна програма. Това заяви министърът на финансите Петър Чобанов след заседанието на МС. ...

Гърците искат да живеят в президентска република, сочи проучване

Над 90% от запитаните настояват президентът да има по-големи правомощия

    


Развиваме регионите с 0,5 млрд. лв.

Разпределени са близо 0,5 млрд. лв. от Публичната инвестиционна програма. Това заяви министърът на финансите Петър Чобанов след заседанието на МС. ...

Иван Стоянов: Бих се върнал в ЦСКА


Нападателят Иван Стоянов заяви, че би приел предложение да играе в ЦСКА. Той обясни, че червените са говорили с агентите му.

"До няколко дни трябва да има яснота. Лично с мен никой не се е свързвал, мениджърите ми са водили разговори. Аз бих се върнал в ЦСКА, защото клубът ми е на сърцето", каза Стоянов, цитиран от News7.

30-годишният футболист допълни, че може да заиграе и в чужбина, ако има добро предложение.

Нападателят вече е свободен агент, след като...

Има много поставени рекорди преди откриването на Олимпиадата в Сочи

Сочи. /КРОСС/. На 7 февруари в Сочи се откриват XXII Олимпийски зимни игри. Тази Олимпиада ще бъде втора за Русия, като първата се състоя в Москва през 1980-та година, която остави незабравими впечатления. Сочи ще стане първия град със субтропичен климат, където ще се състои зимна Олимпиада, и е най-северния град със субтропичен климат: топлото море се намира в съседство с вечните ледове на Кавказ. Разположен е на една географска ширина с френската Ревиера, пустинята Гоби и американския Бостън. Освен това, Сочи е един от най-дългите градове в света (148 км) и заема почетното второ място след Мексико, който е с дължина от 200 км.За първи път в олимпийската история, на Олимпиадата в Сочи ще вземат участие атлети от 88 държави, по този начин ще бъде поставен рекорд, след Олимпиадата във Ванкувър-2010, където участваха спортисти от 82 страни. Тук е моментът да отбележим, че в зимните игри за първи път ще вземат участие спортисти от Доминика, Малта, Парагвай, Източен Тимор, Того, Тонга и Зимбабве. Под знамето на МОК ще участват и трима спортисти от Индия. Общо в Сочи ще се състезават за 98 комплекта медали, над 3000 атлети. Право за излъчване на откриването на Олимпиадата закупиха почти всички водещи телевизии в света, което означава, че телезрителите ще бъдат над 2 милиарда по целия свят. Олимпийските игри в Сочи ще влязат в историята и като най-иновационните

Голата Катрин си легна с мускулест мачо (снимки!)

Вижте импровизираната фотосесия на Катрин Вачева с непознат здравеняк.

ВСС хубаво да огледа провалената главинспекторка

Пет неправителствени организации сезираха Висшия съдебен съвет с искане да бъдат разгледани всички неприятни въпроси, възникнали около името на номинираната за главен съдебен инспектор Веселина Тенева, която след проваления избор продължава да бъде съдия във Върховния административен съд.

Ранобудните на протест за заплатите на депутатите

Ранобудните студенти ще излязат на протест заради вдигането на депутатските заплати. „Годината е 2013-2014. За седем месеца протести управляващата партия реши, че народът всъщност излиза по улиците да ги аплодира и затова за огромни заслуги и добре свършена работа решиха да не замразят заплатите си, с което те ще се увеличат с 350 лв. Защото 2200 лв. им бяха малко, написаха във Фейсбук недоволните студенти.

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване