Коалиция на договорените различия

айчиният език ще накара управляващите да си кажат и майчиното мляко. Едни искрено се надяват на това, други, пак толкова искрено, злорадстват, след като БСП и ДПС стигнаха до невиждан раздор за Изборния кодекс (виж стр. 2-3). Цяла вечер в четвъртък и цяла сутрин в петък депутатите спориха на живот и смърт за изборната агитация на майчин език. Тя б айчиният език ще накара управляващите да си кажат и майчиното мляко. Едни искрено се надяват на това, други, пак толкова искрено, злорадстват, след като БСП и ДПС стигнаха до невиждан раздор за Изборния кодекс (виж стр. 2-3). Цяла вечер в четвъртък и цяла сутрин в петък депутатите спориха на живот и смърт за изборната агитация на майчин език. Тя б

Представители на "Арева" пристигат у нас през март


Представители на френския енергиен гигант "Арева" ще пристигнат през март в България. Това стана известно след среща на министъра на икономиката Драгомир Стойнев с френски компании, работещи в България.

Не стана известна причината за посещението, съобщи БНТ.

През 2011 г. Българският енергиен холдинг и френската компания "Арева"  подписаха меморандум за сътрудничество в ядрената енергетика. Френската компания "Арева" ще помогне за превръщането на проекта на руската...

Зографски премина квалификациите в ски скока на голяма шанца в Сочи

Българинът Владимир Зографски премина квалификациите в ски скока на голяма шанца и се класира за първи кръг. 

Той направи скок от 112 метра, получи допълнителни 1,8 точки и общо с 87,9 точки влезе в следващата фаза. В събота първият кръг е от 19:30 часа българско време, а ако Зографски премине и него, ще се класира на финала, който е по-късно - Българинът Владимир Зографски премина квалификациите в ски скока на голяма шанца и се класира за първи кръг. Той направи скок от 112 метра, получи допълнителни 1,8 точки и общо с 87,9 точки влезе в следващата фаза. В събота първият кръг е от 19:30 часа българско време, а ако Зографски премине и него, ще се класира на финала, който е по-късно -

Батков: Тотото да дава пари на футбола!

Собственикът на “Левски” Тодор Батков призова пред конгреса държавата да се ангажира с футбола и да дава пари от тотото. “Нека футболът получи това, което му се полага. Все пак 90 процента от тотото е футбол. Държавата е абдикирала от нашия спорт. Дават се пари основно за високо спортно майсторство, за предолимпийски подготовки, а не се постигат Собственикът на “Левски” Тодор Батков призова пред конгреса държавата да се ангажира с футбола и да дава пари от тотото. “Нека футболът получи това, което му се полага. Все пак 90 процента от тотото е футбол. Държавата е абдикирала от нашия спорт. Дават се пари основно за високо спортно майсторство, за предолимпийски подготовки, а не се постигат

Принцовете Уилям и Хари укрепват прелялата Темза

Британските принцове Уилям и Хари се включиха в укрепването с пясъчни торби на дигите на прелялата река Темза, съобщи в. “Дейли мейл”.
Синовете на престолонаследника Чарлз се присъединиха към едно от военните подразделения, оказващи помощ на пострадалите от наводненията.
Премиерът Дейвид Камерън поиска финансова помощ от ЕС. Британските принцове Уилям и Хари се включиха в укрепването с пясъчни торби на дигите на прелялата река Темза, съобщи в. “Дейли мейл”. Синовете на престолонаследника Чарлз се присъединиха към едно от военните подразделения, оказващи помощ на пострадалите от наводненията. Премиерът Дейвид Камерън поиска финансова помощ от ЕС.

Зографски се отсрами на голямата шанца

Зографски направи скок от 112.0 метра, което му донесе 39-о място в класирането и възможност да се бори за медалите в Сочи.

“Боят настана” край Джумая джамия в Пловдив, шестима ранени (ОБЗОР)

Кървави сблъсъци, шестима души в болница, погром над Джумая джамия и потрошена будка за вестници. Това е резултатът от митинга в Пловдив против връщането на карловската Куршум джамия на Главното мюфтийство.

Близо 3000 футболни фенове и граждани от цялата страна се събраха под тепетата, докато Апелативният съд заседаваше по казуса с имота. Община Кървави сблъсъци, шестима души в болница, погром над Джумая джамия и потрошена будка за вестници. Това е резултатът от митинга в Пловдив против връщането на карловската Куршум джамия на Главното мюфтийство. Близо 3000 футболни фенове и граждани от цялата страна се събраха под тепетата, докато Апелативният съд заседаваше по казуса с имота. Община

В Пловдив - бомби и камъни по джамията, кръв и блокади (обзор)

Дъжд от павета, запалени ракети, димки и самоделни бомби разтърсиха вчера Пловдив в продължение на 4 ч. Фенове влязоха в стълкновение с жандармерията. Това стана към края на протеста, който събра над 3000 души пред Съдебната палата, където се гледаше делото дали карловската Куршум джамия да бъде върната на мюсюлманското изповедание. Дъжд от павета, запалени ракети, димки и самоделни бомби разтърсиха вчера Пловдив в продължение на 4 ч. Фенове влязоха в стълкновение с жандармерията. Това стана към края на протеста, който събра над 3000 души пред Съдебната палата, където се гледаше делото дали карловската Куршум джамия да бъде върната на мюсюлманското изповедание.

"Черно море Атлетик" - Варна завоюва шампионска титла на 200 м при момичетата

Четворката на "Черно море Атлетик"-Варна завоюва шампионската позиция в щафетата 4х1 обиколка при момичетата под 16 години. Зорница Нейкова, Йоанна-Антоанета Гроздева, Веселина Димитрова и Елена Георгиева финишираха за 1:52.

Ученическите пътувания - до 20ч. през зимата и 22ч. през лятото

/КРОСС/ Организираните пътувания на деца и ученици трябва да приключват до 20 часа през зимата (от октомври до март) и до 22 часа през лятото (от април до септември). Това гласят част от промените в Закона за туризма, внесени в парламента. Те бяха представени на дискусия, организирана от Националната агенция за детски и младежки туризъм в рамките на изложението "Ваканция и СПА експо 2014" в София. Според други промени в закона всички видове пътувания с обща цена, лагери и почивки на деца и ученици трябва да бъдат организирани чрез туроператор. Това означава, че учители или школски директори няма да имат право да организират сами екскурзии. Изискването за сключен договор с туроператор няма да важи за еднодневни екскурзии без нощувка, както и за посещенията на културни мероприятия и състезания от календарите на общините или учебните заведения, пише Труд.  

Японски тинейджър спечели титлата в мъжкото фигурно пързаляне


Японският тинейджър Юзуру Ханю спечели олимпийската титла в мъжкото индивидуално състезание по фигурно пързаляне. 

19-годишният фигурист, който взе добра преднина още след вчерашната кратка програма, постигна най-добър резултат и във волната, за да завърши с общ сбор от 280.09 точки. 

Toй донесе първи златен медал в историята на японското фигурно пързаляне. 

Ханю, който даде заявка за титлата още с първото си място в кратката мъжка програма в отборната...

За Плюшченко - проклятие или паметник

Герой или предател е Евгений Плюшченко? 
Олимпийският шампион от Торино 2006 шокира Русия, като се отказа минути преди началото на състезанието при мъжете във фигурното пързаляне. Официалната причина е травма в гърба, която той получи на загрявката преди кратката програма. 
Сензационната развръзка провокира руснаците - и специалисти, и журналисти Герой или предател е Евгений Плюшченко? Олимпийският шампион от Торино 2006 шокира Русия, като се отказа минути преди началото на състезанието при мъжете във фигурното пързаляне. Официалната причина е травма в гърба, която той получи на загрявката преди кратката програма. Сензационната развръзка провокира руснаците - и специалисти, и журналисти

Samsung работи по разпознаване на ръкописен текст

/КРОСС/ Едно от най-харесваните устройства на Samsung Galaxy Note е предпочитано поради много причини, но в основата на повечето седи възможността да се използва стилус или т.нар S-Pen. Изглежда, че компанията иска да се възползва изцяло от предимствата на стилуса и вече се е сдобила с патент, който да позволява на притежателите на бъдещите устройства от серията Note да могат да отключват своя смартфон чрез ръкописен текст. Това ще стане реалност, ако южнокорейската компания внедри софтуер за разпознаването на почерк към вече съществуващия такъв, свързан със стилуса, пише Talk Android. Патентът показва, че ще бъдат въведени и други действия, като набиране на номер чрез ръчно написана команда. Кога ще видим патента приведен в реален продукт все още не е ясно, тъй като от Samsung отказаха да коментират слуховете.  

Вигенин: Когато документите говорят, политиците да мълчат

Когато документите говорят, политиците по-добре да мълчат, написа в своя Фейсбук профила си външният министър Кристиан Вигенин. Коментарът му идва вследствие на разменните реплики с лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по отношение на сътрудничеството на България със Северна Корея.

Ани Салич: Не се развеждаме с Бранко

С Ани Салич разговаря ПАОЛА ХЮСЕИН:
- Как се чувствате в Нова тв, г-жо Салич?
- Добре. Така го усещам. Всичко е ново - ново начало, нови хора, нови емоции, нови очаквания.
У зрителя е останало усещането, че ние, тв водещите, сме по-различни от него. А хората ни виждат на улицата, че сме пълнокръвни същества. С Ани Салич разговаря ПАОЛА ХЮСЕИН: - Как се чувствате в Нова тв, г-жо Салич? - Добре. Така го усещам. Всичко е ново - ново начало, нови хора, нови емоции, нови очаквания. У зрителя е останало усещането, че ние, тв водещите, сме по-различни от него. А хората ни виждат на улицата, че сме пълнокръвни същества.

Дядо умря, момче бере душа в Сливен, ранени в Пловдив

Три тежки катастрофи е петъчната равносметка. 70-годишен пенсионер се блъсна и се уби с колата си в Сливен, 19-годишно момче в същия град бере душа след катастрофа, а в Пловдив три коли се нанизаха край Братската могила.

Въздушният трафик над САЩ е почти възстановен


Въздушните връзки с градовете от североизтока на САЩ, нарушени през последните дни заради снежни бури, бяха възстановени днес почти изцяло, предаде ИТАР-ТАСС.

По данни от управата на нюйоркското летища "Джон Ф. Кенеди" вече излитат самолети по всички международни линии с изключение на тези до Монреал, където се засилва снеговалежът. Отменени са само отделни вътрешни полети, включително между Ню Йорк и Бостън, щата Масачусетс.

Над сто превозни средства катастрофираха тази...

Брак в 14 ч. и 14 мин. на 14 февруари 2014 г.

Джослин Томсън и Уилям Диксън от Далгети бей, Шотландия, отбелязаха вчерашния празник на влюбените Свети Валентин по специален начин - сключвайки брак в 14 ч. и 14 мин. на 14-о число 2014 г., пише в. “Дейли стар”.

Ученическите пътувания - до 20 ч през зимата и 22 ч през лятото

Организираните пътувания на деца и ученици трябва да приключват до 20 часа през зимата (от октомври до март) и до 22 часа през лятото (от април до септември). Това гласят част от промените в Закона за туризма, внесени в парламента. Те бяха представени на дискусия, организирана от Националната агенция за детски и младежки туризъм в рамките на изложе Организираните пътувания на деца и ученици трябва да приключват до 20 часа през зимата (от октомври до март) и до 22 часа през лятото (от април до септември). Това гласят част от промените в Закона за туризма, внесени в парламента. Те бяха представени на дискусия, организирана от Националната агенция за детски и младежки туризъм в рамките на изложе

Дефлацията през януари спрямо декември е 0.2%

По предварителни данни на НСИ индексът на потребителските цени за януари 2014 г. спрямо декември 2013 г. е 99.8%, т.е. месечната инфлация е минус 0.2%. Годишната инфлация за януари 2014 г. спрямо януари 2013 г. е минус 2.2%. Средногодишната инфлация за периода февруари 2013 - януари 2014 г.

Цветанов иска от МВР справка за посещенията на Пеевски

Зам.-председателят на ГЕРБ моли към справката да има копие от регистрите на дирекция "Комендатура", с всички данни за посещения на Пеевски в МВР, за да се види кои служители в сградата е посетил депутатът

Ванеса Мей: „Тайландското правителство ме попита, колко ще платя за участие в Олимпиадата в Сочи”

Сочи /КРОСС/. Своите впечатления от Олимпиадата в Сочи и условията за участие на тайландските национали сподели пред кореспондентката на rbc.ru Ирина Багаева световноизвестната музикантка Ванеса Мей. Мей живее във Великобритания, но се включи към националния отбор на Тайланд по ски алпийски дисциплини в Зимната Олимпиада в Сочи.- Ванеса, покори ли Ви вече олимпийският дух?- О, да! На откриването видях олимпийския огън и разбрах - това е истина, не сънувам. Всичко това наистина се случва с мен. А след това - сълзите от радост в очите на факлоносците, и аз също се разплаках. Не успях да видя цялата церемония - снимахме телевизионна програма на живо. Но това, което видях, ме потресе до дъното на душата. Между другото, моето куче чихуахуа Максимус също е в пълен възторг. Е, не от Олимпиадата, а от тукашното слънце и въздуха.- За Олимпиадата се включихте към националния отбор на Тайланд по ски алпийски дисциплини. Неочаквано е. Това спонтанно решение ли беше?- Идеята се роди преди две години, но твърдо решение взех през декември миналата година. Минах квалификациите в последния момент. Знаете ли, в Европа зимата е странна - изобщо няма сняг, и затова участвах в състезание два месеца преди Олимпиадата. Това беше сериозно изпитание - да се подготвя за толкова кратко за квалификация. Що се касае до опита - имам такъв, при това голям. Карам ски от четиригодишна, т.е. занимавам се с това почти от толкова време, колкото и с музика

Американските акции записаха най-силния седмичен ръст от началото на годината

Пазарът все още смята, че икономиката върви в правилната посока, според анализатор

    


Оплюха Плюшченко заради отказването

Причината е, че в гласа му липсвало съчувствие, когато го попитали какво би казал на Максим Ковтун в този момент. Причината е, че в гласа му липсвало съчувствие, когато го попитали какво би казал на Максим Ковтун в този момент. "Че е млад и има още олимпиади пред него", заяви Плюшченко. Плюшченко смени Ковтун по личното нареждане на министъра на спорта Виталий Мутко, след като младокът го би на първенството на Русия. Шансът бе на негова страна и той взе титла

Взрив в шоколадова фабрика в Париж: 5 ранени

Петима души са ранени при взрив по време на ремонт на малка шоколадова фабрика във френската столица, съобщиха от местната полиция.

Преизбраха Боби Михайлов за президент на футболния съюз

Борислав Михайлов е старият-нов президент на БФС. Съвсем очаквано легендарният вратар получава трети мандат, който ще бъде за нови 4 години - до 2018-а. Борислав Михайлов беше единственият кандидат на проведения вчера VII конгрес на БФС. Никой не се осмели да издигне кандидатура, с която да опонира на настоящия ръководител.

Шумахер се преборил с пневмонията, събуждането продължава

Пневмонията, която нагази намиращия се в изкуствена кома 7-кратен световен шампион във Формула 1 Михаел Шумахер, вече е в историята.

След атаката със силни антибиотици организмът на германеца се е справил с болестта и това е позволило да се поднови постепенното му събуждане, пише Пневмонията, която нагази намиращия се в изкуствена кома 7-кратен световен шампион във Формула 1 Михаел Шумахер, вече е в историята. След атаката със силни антибиотици организмът на германеца се е справил с болестта и това е позволило да се поднови постепенното му събуждане, пише "Билд". Михаел получи тежка мозъчна травма в края на

Безработните се увеличиха с 22 500 за година

През четвъртото тримесечие на 2013 г. броят на безработните българи е бил 439 800, което е с 22 500 повече спрямо същия период на 2012 г. Коефициентът на безработица е стигнал 13% - с 0,6 процентни пункта повече спрямо година по-рано. В края на м.г. работещите са намалели с 22 200 в сравнение с година по-рано. Броят им е спаднал до 2,931 млн. През четвъртото тримесечие на 2013 г. броят на безработните българи е бил 439 800, което е с 22 500 повече спрямо същия период на 2012 г. Коефициентът на безработица е стигнал 13% - с 0,6 процентни пункта повече спрямо година по-рано. В края на м.г. работещите са намалели с 22 200 в сравнение с година по-рано. Броят им е спаднал до 2,931 млн.

ЕНЕРГО-ПРО обнови и модернизира възлова станция „Провадия“

ЕНЕРГО-ПРО извърши мащабен ремонт на възлова станция „Провадия“ на стойност 170 000 лева. Благодарение на направената рехабилитация над 7 000 клиента на компанията от град Провадия и околностите ще получават значително по-сигурно електрозахранване, съобщиха от дружеството за Moreto.

Три коли, събрани в една

Първото поколение на Suzuki SX4 се радваше на огромен успех благодарение на универсалния си характер. Моделът с повдигнат просвет и задвижване 4х4 се справяше с почти всички ситуации извън пътя и беше много подходящ за зимните условия. Благодарение на компактните си размери SX4 лесно се промушваше в градските лабиринти, а просторният 5-местен интериор

600 валентинки зарадваха кърджалийци

/КРОСС/ 600 пожелания за обич получиха кърджалийци от младите хора от ОДК. Това е част от тяхната акция по повод 14 февруари - Деня на любовта и виното, която се провежда за девета поредна година. През тази кампанията е под надслов „Любовта е вечна". Учениците направиха 600 картички - валентинки с пожелания за обич, които раздадоха на минувачи по централния булевард. Влязоха и в Регионалния инспекторат по образованието, в сградата на Общината и на Областната администрация, предаде Стандарт. Денят на влюбените и на виното Трифон Зарезан продължи с конкурс за най - добро домашно вино, а на площада през Дома на култура се извиха хора. За участниците община Кърджали бе осигурила за наздравица по чаша от божествената напитка.  

bTV искала да спре Салич с 10-годишна заплата накуп

bTV не вярвали до последно, че Ани Салич ги напуска огорчена, а когато си подала молбата за напускане, се стреснали и пробвали да я задържат с бонус, равен на заплатата и за 10 години напред.

Без часове по „История" в 11 клас и 12 клас

Българската история гарантира, че ние ще опазим националната си идентичност

„Замунда” пак в черен списък на САЩ

Десет от 23-те най-популярни сайта с пиратско съдържание са регистрирани в страни членки на ЕС, пише изданието "ИЮ обзървър", цитирайки публикуван в сряда доклад на служба към американското Министерство на търговията. Един от тези сайтове е българският торент тракер "Замунда" (Zamunda.net и Zamunda.se).

В доклада се посочва, че страните от ... Десет от 23-те най-популярни сайта с пиратско съдържание са регистрирани в страни членки на ЕС, пише изданието "ИЮ обзървър", цитирайки публикуван в сряда доклад на служба към американското Министерство на търговията. Един от тези сайтове е българският торент тракер "Замунда" (Zamunda.net и Zamunda.se). В доклада се посочва, че страните от ...

Кой е беглец №10246

Беглец или шпионин?
Българинът Милуш Солаков пада със самолет в Италия - започват да го съдят за шпионаж. Това става през януари 1962 г.
През 1971 г. българинът е вписан под №10246 в Служебния бюлетин №232 за издирване на лица - обекти на ДС - успял е да се измъкне от лапите на Държавна сигурност и италианското правосъдие.
Днес живее в Канада. Беглец или шпионин? Българинът Милуш Солаков пада със самолет в Италия - започват да го съдят за шпионаж. Това става през януари 1962 г. През 1971 г. българинът е вписан под №10246 в Служебния бюлетин №232 за издирване на лица - обекти на ДС - успял е да се измъкне от лапите на Държавна сигурност и италианското правосъдие. Днес живее в Канада.

Обмисля се история да не се изучава в 11 и 12 клас


Министерството на образованието обмисля историята да отпадне от учебния план за 11 и 12 клас, съобщи БиТиВи.

Проектът предвижда още цялостна промяна в броя на часовете по история, а също и разместване на учебния материал.

Промените в учебната програма са част от проект "За по-качествено образование", но вече предизвикаха критиките и на учители, и на ученици, съобщава медията. В Първа езикова гимназия във Варна дори е организирана подписка срещу идеята.
...

Най-важните новини от деня, петък, 14 февруари

С 1% е нараснала икономиката ни в края на миналата година         През четвъртото тримесечие на 2013 г. брутния вътрешен...

С втора кожа следващата есен-зима

Около 300 дизайнерски къщи представиха колекциите си за есен/зима 2014 на Седмицата на модата в Ню Йорк. Така Градът на Голямата ябълка затвърди още веднъж позицията си на фешън столица. Налагането на кожени тоалети се очерта като основната тенденция във всички ревюта.

Украйна пусна всички арестувани

Украйна пусна всички арестувани участници в протестите, съобщиха източници от опозицията пред АФП.
От началото на размириците бяха задържани 234-ма души. Властите в Киев ще закрият делата срещу тях, но очакват в замяна опозиционерите да освободят завзетите от тях сгради.













Украйна пусна всички арестувани участници в протестите, съобщиха източници от опозицията пред АФП. От началото на размириците бяха задържани 234-ма души. Властите в Киев ще закрият делата срещу тях, но очакват в замяна опозиционерите да освободят завзетите от тях сгради.

Инвеститори се оплакват от прекалени проверки

“Някои чужди фирми в България не са чак толкова щастливи. Това споделят и колегите от други европейски страни. Общото между тези компании е, че работят основно с публичните власти”, каза посланикът на Франция Ксавие Лапер дьо Кабан. Той добави, че бизнесът има нужда от доверие, за да не се чувства “следен и под лупа”. “Някои чужди фирми в България не са чак толкова щастливи. Това споделят и колегите от други европейски страни. Общото между тези компании е, че работят основно с публичните власти”, каза посланикът на Франция Ксавие Лапер дьо Кабан. Той добави, че бизнесът има нужда от доверие, за да не се чувства “следен и под лупа”.

Четвърт от американците не знаят, че Земята се върти около Слънцето

/КРОСС/ Една четвърт от американците не знаят, че Земята се върти около Слънцето. В проучване на Националната научна фондация взели участие 2200 души, на които били зададени зададени 10 въпроса по физика и биология, а средният брой верни отговори бил едва 6,5, предаде АФП. 74% от анкетираните знаели, че Земята се върти около Слънцето. 48% пък заявили, че хората произлизат от по-ранни видове животни. Една трета от анкетираните заявили, че науката трябва да получава повече средства от държавата. Близо 90% са на мнение, че ползите от науката превишават по значение всякакви опасности, а почти същият брой изразили интерес да научат повече за медицински открития. Резултатът от изследването, което се провежда на всеки две години, ще бъде включен в доклада на Националната научна фондация до президента Барак Обама и американските конгресмени.  

Владимир Зографски се класира за финала в скоковете на голяма шанца


Българинът Владимир Зографски преодоля квалификацията и се класира за олимпийския финал в ски скоковете на голяма шанца.

20-годишният състезател не се представи убедително и преодоля едва 112 метра, но спечелените 87.9 точки се оказаха достатъчни, за да заеме предпоследното място, даващо право на участие в първия кръг на финала. 

Общо 50 състезатели се класираха за първия финален кръг - първите десет в генералното класиране за световната купа и 40-те с най-добри резултати...

Facebook пуска нови опции за потребителския пол

Facebook напълно промени настройките за пол. Така потребителите ще имат 50 различни опции за пол, а не само "мъж" или "жена". Нововъведението е създадено в помощ на транссексуалните потребители на социалната мрежа.

Генсбур: Обичам порното. Гледам го от 16-годишна (18+)

Актрисата от "Нимфоманка" разказва за работата си с Триер

    


„Замунда” отново се нареди в черен списък на САЩ

Десет от 23-те най-популярни сайта с пиратско съдържание са регистрирани в страни членки на ЕС, пише изданието Десет от 23-те най-популярни сайта с пиратско съдържание са регистрирани в страни членки на ЕС, пише изданието "ИЮ обзървър", цитирайки публикуван в сряда доклад на служба към американското Министерство на търговията. Един от тези сайтове е българският торент тракер "Замунда" (Zamunda.net и Zamunda.se). В доклада се посочва, че страните от ...

Спартаклии разчитат на варненската публика в неделя

Сериозна зрителска подкрепа очакват хандбалистите на “Спартак” за първия им мач от 1/8-финалите на “Чалъндж Къп” срещу финландския “Кокс”. Срещата е в неделя от 16 ч. в зала “Конгресна” на Двореца, а на 22-ри е реваншът край Хелзинки.

Зумба мания

Новата спортна страст се нарича зумба. Нещо средно между аеробика и латинотанц, който е пъстър коктейл от меренге, салса, бачата, ча-ча, хип-хоп. Вихрената музика те подканя да следваш стъпките, а те въобще не са така трудни. Усвояват се за 2-3 тренировки.

Министър Плевнелиев бил "за" сътрудничество със Северна Корея

Външният министър Кристиан Вигенин насоли във Фейсбук президента Росен Плевнелиев, че хока сътрудничеството на кабинета Орешарски със Северна Корея, след като регионален министър е подкрепил същото.

Адемов: Поддържаме пълното прилагане на свободното движение на работници

Правителството на България винаги е поддържало позицията за пълно прилагане на правото на ЕС при свободно движение на работници, която съвпада...

Дамбовеца съди държавата за 85 милиона евро

Соченият за член на престъпната банда “Октопод” Пламен Стоянов-Дамбовеца иска компенсация от 85 млн. евро за вредите, които държавата е нанесла с ареста и обвиненията му и 4 години по-късно продължава да причинява на бизнеса му. Това обяви самият той пред Нова телевизия. Стоянов е предявил претенциите си пред Европейския съд за правата на човека... Соченият за член на престъпната банда “Октопод” Пламен Стоянов-Дамбовеца иска компенсация от 85 млн. евро за вредите, които държавата е нанесла с ареста и обвиненията му и 4 години по-късно продължава да причинява на бизнеса му. Това обяви самият той пред Нова телевизия. Стоянов е предявил претенциите си пред Европейския съд за правата на човека...

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване