Магията на Мексико Сити

Сцените на Ривера разказват невероятни истории, но те бледнеят пред света на световноизвестните мексикански теленовели

    

Борисов във фейсбук: Министърът на отбраната да не се крие зад професионалното ръководство

Смехотворно е обяснението на шефа на сухопътните войски генерал Нейко Ненов, че избрал фирмите за ограда на турската граница в интернет, сред които е и тази на председателя на БСП в Казанлък, това е написал лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в профила си във фейсбук.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4, Смехотворно е обяснението на шефа на сухопътните войски генерал Нейко Ненов, че избрал фирмите за ограда на турската граница в интернет, сред които е и тази на председателя на БСП в Казанлък, това е написал лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в профила си във фейсбук. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,

Плевнелиев се намеси в изборния процес

Президентът Росен Плевнелиев се намеси в изборния процес с инициативата за референдум, коментира зам.-председателят на ПГ на Коалиция за България Дора Янкова.

ЦСКА се лиши от Марсиньо и Черни за гостуването на Черноморец

Вратарят на ЦСКА Томас Черни не попадна в групата на тима за мача с Черноморец (Бургас) утре. Стражът бе несменяем титуляр през изминалия сезон, но в края получи травма и Стойчо Младенов разчиташе на ...

Броят на заминаващите българи се изравнява с този на връщащите се в страната?

Доста оптимистична прогноза е залегнала в доклада на министъра на труда и социалната политика Хасан Адемов за следващата година. В него се твърди, че тогава броят на българите, които напускат страната...

"Да не изграждаме Берлински стени пред българските планини"

Плевнелиев се срещна с българските олимпийци в Сочи

    


Спасител хвана оголени жици и се самоуби в бащиния си дом

49-годишен спасител от пожарна в Монтанско се самоуби, съобщи "Конкурент". Гошо П. извадил жици от два контакта в бащиния си дом в село Липен, хванал кабелите, електричеството минало през тялото му и го умъртвило, разказват полицаи. Само през изминалата седмица общо двама мъже са отнели живота си в Монтанско.

САЩ да не се месят в работите ни, това е агресия

Венецуелският президент Николас Мадуро реагира остро на изявлението на държавния секретар на САЩ Джон Кери за положението в латиноамериканската страна, като го нарече "акт на агресия".

"Нещата във Венецуела решават сами венецуелците", каза президентът в събота по време на организиран проправителствен митинг в Каракас. Мадуро също така заяви, че подобни изявления на американското дипломатическо ведомство са намеса във вътрешните работи на държавата.

В разпространено в петък вечерта изявление на държавния секретар на САЩ относно положението във Венецуела , Вашингтон призова правителството на южноамериканската страна "да започне диалог с демократичната опозиция и да освободи всички задържани демонстранти". Кери каза, че "всяко правителство е длъжно да поддържа обществения ред и всички страни , включително протестиращите от опозицията, трябва да се въздържат от насилие."

През последните седмици латиноамериканската страна е разкъсвана от протести в подкрепа и против кабинета. Преди седмица стотици участваха в митинг на опозицията в Каракас, след като студентски лидери обвиниха правителството за насилието по време на скорошните протести. Трима души бяха убити на 12 февруари, когато опозиционна демонстрация прерасна в сблъсъци, давайки началото на дни на насилие по улиците между протестиращи и силите за сигурност. В отговор правителството на президента Мадуро обвини десни фигури в подстрекаване към насилието. Основните искания на серията антиправителствени демонстрации са за мерки срещу престъпността, и корупцията. Преди седмица Мадуро предложи план от 10 точки за подобряване на сигурността във Венецуела, която е на едно от първите места в света по убийства.

Междувременно Мадуро заплаши, че ще спре излъчването на телевизионния канал CNN заради неговата информационна политика. "Те искат да покажат на света, че във Венецуела има гражданска война, а в действителност тук хората работят, учат и градят своята родина", цитират местните медии изявлението на Мадуро. По думите на президента, става въпрос за възможно пълно спиране на работата на телевизията в страната. "Стига с тази пропагандна война, аз не приемам такава пропаганда срещу Венецуела. Ако те не се поправят, ще си тръгнат от Венецуела", предупреди държавният глава.

По-рано венецуелският президент се закани да бъде спряно излъчването в страната на колумбийския канал NTN24 и обвини в манипулации агенция Франс прес.

Въпреки критиките към шефа на Държавния департамент на САЩ, президентът на Венецуела потвърди в петък отправеното предложение към американския си колега Барак Обама да започне "диалог на високо равнище" и да се назначат посланици, които да водят преговорния процес.

Дипломатическите отношения между Каракас и Вашингтон от около три години са на ниво шарже д`афер. В края на 2010 г. за посланик на САЩ във Венецуела беше назначен Лари Палмър, който след утвърждаване на кандидатурата му говори пред конгресмените и насочи вниманието им към ниския морал на венецуелските военни и връзките им с колумбийските бунтовници. В отговор, тогавашният президент Уго Чавес заяви, че Палмър никога няма да бъде посланик в Каракас, след което Вашингтон отказва виза на посланика на Венецуела Бернардо Алварес.

За допълнителното охлаждане на двустранните отношения помогна и въвеждането на американските санкции срещу венецуелския нефтен и газов концерн "Петролеос де Венесуела" заради икономическите му връзки с Иран. След това, през януари 2012 г., САЩ отзоваха генералния консул на Венецуела в Маями, Флорида. В отговор, Каракас реши да закрие дипломатическата мисия там.

РБ ще върне България на Европа, зарече се Кънев

Истината е, че ние сме единствената алтернатива

МУ-Варна с единствената в страната медицинска библиотека с ресурс от интерактивни учебници

Библиотеката към Медицински университет – Варна е пионер в страната по използването на информационни технологии. Това каза в интервю за Радио „Фокус” – Варна зам. директорът на библиотеката Румяна Радева. През 2014 г Библиотеката на МУ-Варна с подкрепата на ръководство на Университета предостави на своите потребители възможност да се възползват от платформата AccessMedicine с колекция от над 75 фундаментални за медицината интерактивни учебници на издателство McGraw Hill.

Борисов: Смехотворно е обяснението, че фирмите за ограда на турската граница са избрани в интернет

/КРОСС/ "Смехотворно е обяснението на шефа на сухопътните войски генерал Нейко Ненов, че избрал фирмите за ограда на турската граница в интернет, сред които е и тази на председателя на БСП в Казанлък", това написа лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в профила си в социалната мрежа Фейсбук. "Защо тогава се правят конкурси, като всеки може да си избира фирми в интернет, и така ли се раздават 8 млн. лева държавни пари? Нека министърът на отбраната да не се крие зад професионалното ръководство, а да излезе и да си понесе отговорността", пише още Борисов.  

Янукович не успя да излети

Започна заседание на Върховната рада на Украйна, на което е възможно да бъде гласуван нов премиер. Според депутат от опозиционната партия „Баткившчина" обсъждат се кандидатурите на Юлия Тимошенко, Арсений Яценюк и Петро Порошенко, предаде ИТАР-ТАСС.

Блъснаха жена в гробищен парк на Задушница

Кола блъсна 49-годишна жена на алея в гробищен парк "Север" в Пловдив, съобщиха от полицията.
Инцидентът е станал по обяд на Задушницa.
58-годишният пловдивчанин, управлявал колата, не е внимавал достатъчно, обясниха от полицията.
Пострадалата е настанена в болница за наблюдение. Шофьорът е изпробван за алкохол, резултатът е отрицателен. Кола блъсна 49-годишна жена на алея в гробищен парк "Север" в Пловдив, съобщиха от полицията. Инцидентът е станал по обяд на Задушницa. 58-годишният пловдивчанин, управлявал колата, не е внимавал достатъчно, обясниха от полицията. Пострадалата е настанена в болница за наблюдение. Шофьорът е изпробван за алкохол, резултатът е отрицателен.

118-годишен индиец ли е най-възрастният човек на планетата?

/КРОСС/ 118-годишен индиец претендира за титлата най-стар жител на планетата. Ако възрастта му бъде потвърдена, той ще бъде вписан в книгата на "Рекордите на Гинес". Премсай Пател твърди, че е роден през далечната 1896 година. Той разполага с документи, които доказват неговата възраст, но преди да бъде вписан в "Книгата на Гинес", експерти трябва да се уверят, че те не са фалшиви. Самият Пател разказва за себе си, че е пенсиониран учител. Той живее заедно със своите деца, внуци и правнуци. Възрастният мъж отбелязва, че ключът към дълголетието е правилното хранене. "Ям предимно пресни зеленчуци и не докосвам месо или риба. Спазвам този режим от дете. Понякога хапвам и плодове", разказва 118-годишният Премсай, цитиран от ТВ7. Близките на Пател разказват, че той е много трудолюбив и обича да прави всичко сам, без чужда помощ. Освен това, е много религиозен и редовно посещава церемониите в местния храм. За момента титлата най-възрастен жител на планетата принадлежи на японката Мисао Окава. На 5 март тя ще отбележи своя 116-ти рожден ден.  

Шофьор блъсна жена в гробищен парк на Задушница

Кола блъсна 49-годишна жена на алея в гробищен парк Кола блъсна 49-годишна жена на алея в гробищен парк "Север" в Пловдив, съобщиха от полицията. Инцидентът е станал по обяд на Задушницa. 58-годишният пловдивчанин, управлявал колата, не е внимавал достатъчно, обясниха от полицията. Пострадалата е настанена в болница за наблюдение. Шофьорът е изпробван за алкохол, резултатът е отрицателен.

В Украйна е издадена заповед за арест на бивш министър и на отстранения главен прокурор


Украинският парламент заяви, че е издадена заповед за ареста на отстранения министър на приходите и събиранията Александър Клименко и на бившия главен прокурор Виктор Пшонка, предаде "Ройтерс".

Изпълняващият длъжността главен прокурор каза, че е започнало разследване и се работи по задържането на двамата, за да бъдат дадени под съд.

Арсен Аваков, който временно е вътрешен министър на Украйна, също заяви пред парламента, че полицията работи заедно със службите за държавна...

Украинците приветстваха отстраняването на Янукович, никой не знае къде е той

Обстановката на Майдана в Киев е спокойна. Протестиращите през нощта въодушевено аплодираха опозиционния лидер Юлия Тимошенко. С настъпването на деня обаче у някои от тях се забелязваше лека несигурност заради динамичната политическа ситуация в страната.

През последната година по отношение на наркотрафика цареше тишина

/КРОСС/ "Имаше едно внимателно оглеждане и наместване на хората вътре в службите, защото много хора, които работиха по наркотици, организирана престъпност, бяха сменени, пенсионирани, някои и уволнени. Новите хора в тези сектори би трябвало най-малкото да се огледат и да се ориентират. Тук има още един сериозен проблем, че обикновено новите хора, работейки със западноевропейските и американските служби, им трябва известно време, за да получат доверие. В тази зона с наркотрафик и наркопазари според мен до момента цареше тишина, нямаше операции в последната година". Това коментира в предаването "Неделя 150" по БНР Тихомир Безлов от Центъра за изследване на демокрацията. "Когато се появи темата за Брендо, на мен ми се струва, че той е просто един изпълнителен директор, но собствениците са други и тези собственици продължават да си седят зад кадър със съответните, според мен, много добре развити отношения в каналите Латинска Америка - европейски пазар. Това, което се случва сега с „Дакар", може би е едно разклоняване на добре измислен канал за внос към Западна Европа", добави той. "Този голям канал показа, че тази организирана престъпност не е на небето. Всички тези кораби, моряци, яхти, стигайки до лодкарите, които прекарват на испанските плажове кокаин, всичко това не е извън нас, това е част от нашата реалност. Чудеса ние не можем да направим, т.е

Цв. Караянчева: Черният PR е на дневен ред

Омаскаряването стана на дневен ред. Не знам как да тълкувам спецоперацията в дома на Орлин Алексиев. Обществото непрекъснато е подложено на различни заплахи, информации, от които няма реален резултат. Черният PR е един от най-силните аргументи на нашите опоненти.

Вероника от Сандански стана "Мис Югозападна България"

Вероника Благоева от Сандански спечели титлата "Мис Югозападна България 2014", съобщи struma.bg.
Красавицата се окичи с короната преди няколко часа, когато конкурсът приключи в Благоевград.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS
С тази титла Вероника влиза в каталозите на световната верига Вероника Благоева от Сандански спечели титлата "Мис Югозападна България 2014", съобщи struma.bg. Красавицата се окичи с короната преди няколко часа, когато конкурсът приключи в Благоевград. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS С тази титла Вероника влиза в каталозите на световната верига

Президентът на Украйна отново е в неизвестност

Жители на град Донецк, смятан за негов бастион, казаха, че са засилени мерките за сигурност по основния път, който води до частния му имот в града, навеждайки на мисълта, че той може да е там, предаде Ройтерс

Молебен за първата година от управлението на патриарх Неофит

/КРОСС/ В храм-паметника "Свети Александър Невски" с тържествена литургия и молебен бе отбелязана първата годишнина от избирането на патриарх Неофит за глава на Българската православна църква. На богослужението присъстваха представители на православните църкви в Русия и Румъния, както и депутатът Йордан Цонев от бюджетната комисия в парламента. Снимка: Булфото,всички права запазени

Вероника Благоева стана "Мис Югозападна България"

Вероника Благоева от Сандански спечели титлата Вероника Благоева от Сандански спечели титлата "Мис Югозападна България 2014", съобщи struma.bg. Красавицата се окичи с короната преди няколко часа, когато конкурсът приключи в Благоевград. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS С тази титла Вероника влиза в каталозите на световната верига

20-километрова опашка от ТИР-ове се е образувала на „Капъкуле”

ТИР-ове образуваха 20-километрова опашка, докато чакат да преминат границата на граничния пункт "Капъкуле", предаде БНР. Опашката е заради ремонт на граничния пункт „Капитан Андре...

Янукович и външният министър на Украйна изчезнаха, страната с нов кабинет до вторник

Местонаходждението на президента на Украйна Виктор Янукович (на снимката) е неизвестно. Това заяви неговият представител в украинския парламент Юрий Мирошниченко, цитиран от ИТАР-ТАСС, предаде БТА. То...

Италия и Хърватия на пътя на България към Евро 2016

Силни съперници по пътя на България към Евро 2016 във Франция. Преди минути в Ница бе изтеглен жребият, който ни прати в група H с отборите на Италия, Хърватия, Норвегия, Малта и Азербайджан.България ...

Спомняме си най-добре това, което ни се случва до 25-тата година

Хората си спомнят най-добре нещата, които им се случват до 25-годишна възраст. Това сочат резултатите от американско изследване, цитирано от в. "Дейли мейл", предаде БТА. Участниците в експ...

България с Италия, Норвегия и Хърватия в битка за Евро 2016

Малта и Азербайджан са другите противници на "Трикольорите" в група "Н"

    


Жена почина след смяна на става

Жена от Санданския край почина този сутрин в реанимация на МБАЛ- Благоевград.

"България не може да се справи сама с бежанския проблем"

Страната е не е подготвена да посрещне лавина от хора, коментира евродепутат

    


Олександър Турчинов поема президентския пост в Украйна

До два дни трябва да бъде избрано ново правителство, сред вариантите за премиер е Юлия Тимошенко

    

Русия обра всички медали в ски бягането на 50 километра

Първите три места в ски-бягането на 50 километра свободен стил на олимпийските игри в Сочи спечелиха руснаци.
Шампион стана 30-годишният Александър Легков, който преодоля дистанцията за 1:46:55.2 час и заслужи първо златно олимпийско отличие в кариерата си. Преди седмица в Сочи той стигна до сребро с щафетата на Русия на 4 по 10 километра. Първите три места в ски-бягането на 50 километра свободен стил на олимпийските игри в Сочи спечелиха руснаци. Шампион стана 30-годишният Александър Легков, който преодоля дистанцията за 1:46:55.2 час и заслужи първо златно олимпийско отличие в кариерата си. Преди седмица в Сочи той стигна до сребро с щафетата на Русия на 4 по 10 километра.

Ромка, солила бебето си: Не правете като мен!

Ромка от Стара Загора третирала кожата на бебето си до края на втория месец със сол по съвета на по-възрастна циганка. От това кожата на детето силно се зачервила и напукала. Бебето в е болница с опасност за живота.

Ученици от Русе разработиха софтуер в помощ на наблюдението на звездите

Името на приложението е "Навископ"- от навигация и телескоп

    

Да се поучиш от собствените си грешки

Opel Insignia фейслифт е един изцяло обновен автомобил, който вече трудно може да бъде критикуван

    

Асланов: Осем партии ще влязат в Европарламента

/КРОСС/ „Като потенциално успешни за евроизборите има кръг от 8 заподозрени партии. Традиционно евроизборите в България се радват на изключително ниска избирателна активност. Ако избирателите не възприемат евроизборите като възможност за развързване на възела, изборите ще минат с обичайната ниска избирателна активност, което е в плюс за по-големите партии". Това каза пред „Тази неделя" по bTV социологът Юрий Асланов. „ГЕРБ, БСП, ДПС са сигурните партии, които биха излъчили представители за Европарламента. „България без цензура", „Атака", Национален фронт за спасение на България, Реформаторски блок, „България на гражданите" според Асланов са партиите с потенциален успех", посочи той.„Засега прогнозата е неокончателна", допълни той и посочи, че традиционно евроизборите не се радват на особена популярност сред избирателите. Това би дало предимство на по-големите партии. „Идеята да се изпратят 17 чиновници в Брюксел на еврозаплати не е особено съблазнителна за българските избиратели. Демокрацията е скъпо нещо и депутатите са представителна извадка на обществото, каквото то представлява в момента", коментира социологът. Към този момент нищо от това, което говоря, не бива да се възприема като прогноза, застрахова се Юрий Асланов. „Битката за първото място, а тя ще бъде много оспорвана, ще бъде между БСП и ГЕРБ", допълни той

Хасан Адемов и Даниел Вълчев в "Стани бигат"

Защо очаквали от Даниел Вълчев да стане капитан на кораб и защо при първото си влизане в парламента на Хасан Адемов му миришело на... операционна зала

Eвропа ни натиска заради печките на дърва

Печките на дърва и въглища след две години може да изчезнат. Причината е, че през 2016 г. влиза в сила евродиректива, която налага по-ниски норми за въглеродни и азотни емисии в атмосферата. За да ги покрие, използването на дърва и въглища за отопление в България трябва да бъде заменено с брикети от биомаса.

Андрей Гридин ни донесе 41-о място в ски бягането на 50 километра (снимки)

Първите три места в ски-бягането на 50 километра свободен стил на олимпийските игри в Сочи спечелиха руснаци.
Шампион стана 30-годишният Александър Легков, който преодоля дистанцията за 1:46:55.2 час и заслужи първо златно олимпийско отличие в кариерата си. Преди седмица в Сочи той стигна до сребро с щафетата на Русия на 4 по 10 километра. Първите три места в ски-бягането на 50 километра свободен стил на олимпийските игри в Сочи спечелиха руснаци. Шампион стана 30-годишният Александър Легков, който преодоля дистанцията за 1:46:55.2 час и заслужи първо златно олимпийско отличие в кариерата си. Преди седмица в Сочи той стигна до сребро с щафетата на Русия на 4 по 10 километра.

Тата: Сбърках в подхода си към мача

Треньорът на Барса нарекъл човек от екипа на Сосиедад "задник"

    


Венецуела продължава да се бунтува - осем убити, над 140 ранени

/КРОСС/ Опозиционни протестиращи и полиция в Каракас, Венецуела влязоха в сблъсъци в събота в края на мащабна демонстрация срещу правителството на Николас Мадуро, предаде "Ройтерс". До този момент жертвите са осем, а най-малко 140 ранени, предаде АП. Хиляди демонстранти изпълниха улиците с искания за оставката на правителството, докато в същото време протести провеждаха и поддръжници на правителството. Впоследствие двете страни прибегнаха до насилие - едните замеряха другите с камъни, а другите прибегнаха до сълзотворен газ. Това е най-сериозният протест срещу властта, откакто президентът Николас Мадуро зае поста на покойния си предшественик Уго Чавес. Опозицията го обвинява, че не може да се справи с инфлацията и масовото обедняване на населението. През последните седмици латиноамериканската държава е разкъсвана от протести срещу и в подкрепа на правителството на Николас Мадуро. Военни части са разположени в много градове, съобщават местни медии. Според свидетели, въоръжени от властта паравоенни формирования обикалят къщите, арестуват и стрелят по участници в антиправителствените протести.  

Надал спаси два мачбола и се класира за финала в Рио де Жанейро


Водачът в основната схема Рафаел Надал се класира за финала в турнира от сериите АТП500 в Рио де Жанейро.

Испанският тенисист беше изправен пред отпадане в полуфиналите, но успя да спаси два мачбола срещу своя сънародник Пабло Андухар и да обърне мача с 2:6, 6:3, 7:6 (10). 

Оспорваната среща продължи 2.46 часа, а световния номер 1 избегна първата си загуба на червени кортове от десет месеца насам. За последно той беше победен на любимата си настилка от Новак Джокович на...

Русия с пълен триумф, Гридин - 41-ви

Александър Легков, Максим Вилегжанин и Илия Чернусов окупираха подиума в последната дисциплина в Сочи 2014 и записаха най-големия успех в историята на руското ски бягане. От българите единствения финиширал скиор бе Андрей Гридин, който завърши на 41-ва позиция.

Опашка от ТИР-ове има на граничния пункт "Капъкуле"


Турските власти съобщиха, че на граничния контролно-пропускателен пункт "Капъкуле" в края на седмицата са се натрупали много ТИР-ове в очакване да преминат на българска територия, предава БТА.

Опашката достигнала около 20 км. Този път тя била причинена не от блокиране на границите, а от ремонтните работи на българския ГКПП "Капитан Андреево", който работи с намален капацитет заради реконструкцията.

Там плацът е малък и камионите трябва да изчакват на плаца на турската...

Под знамето на Украйна започна софийската среща на реформаторите

Срещата стартира в минута мълчание в памет на загиналите украинци, независимо дали са били протестиращи или служители на реда. Петър Москов обяви, че свалянето на комунизма у нас като че ли се е превърнало в национален спорт, тъй като се налагало да го правим вече два пъти, а може би сега и трети.

Дора Янкова: Плевнелиев се намеси в изборния процес с инициативата за референдум

/КРОСС/ Новият Изборен кодекс гарантира прозрачност и доверие на вота. Това заяви в предаването „Неделя 150" на БНР депутатът от Коалиция за България Дора Янкова- зам.-председател на ПГ на левицата. Тя подчерта, че основната цел на Изборния кодекс е да даде изборната технология и да гарантира доверието в резултатите. „Така написан и гласуван, кодекса дава прозрачност и ясни правила за гласуване, категорична бе Янкова. Тя подчерта, че в изборните правила на 100% няма как да има нещо радикално. „Основното, което променихме е, че на изборите партиите и гражданите ще имат доверие в резултатите", заяви Дора Янкова. Депутатът припомни, че четири месеца временната парламентарна комисия, изготвяща кодекса, е дебатирала с гражданските организации. В тази връзка са приети и разписани 150 предложения на организациите. „Обществото нямаше доверие в стария закон за изборите, защото хората искат прозрачност, дори обществения съвет го отрече", каза още Янкова. Според депутатът Изборния кодекс дава възможност на гражданите да участват в изборите. Избирателните комисии ще са под граждански контрол по време на целия изборен процес. Хората с увреждания ще могат да ползват допълнителни улеснения. Гарантирани са медийни пакети и за извънпарламентарните партии, което ще позволи на по-малките партии да имат достъп до обществените медии за агитация. Според червената депутатка партийните проблеми няма как да се решат с Изборния кодекс

Илиан Стоянов: Като подписах с "Левски", баща ми каза: Сега, сине, мога да умра спокоен

Илиан Стоянов е роден на 20 януари 1977 г. в Кюстендил. Минава през юношеската школа на ЦСКА, за да се върне в родния град за най-сладките мигове на “Велбъжд” в “А” група, а после става един от най-обичаните футболисти на “Левски”. За 5 г. на “Герена” има две шампионски титли и 3 купи на България. Заминава за Япония, където е вече 9-а година. Илиан Стоянов е роден на 20 януари 1977 г. в Кюстендил. Минава през юношеската школа на ЦСКА, за да се върне в родния град за най-сладките мигове на “Велбъжд” в “А” група, а после става един от най-обичаните футболисти на “Левски”. За 5 г. на “Герена” има две шампионски титли и 3 купи на България. Заминава за Япония, където е вече 9-а година.

Бунтовете във Венецуела се ожесточават все повече

Не само протестите в Украйна разтърсиха света. Ситуацията във Венецуела също става все по-опасна. Опозиционни протестиращи и полиция в столицатат Каракас влязоха в сблъсъци в събота в края на мащабна...

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване