Председателят на руската Държавна дума няма да посети България заради визовата забрана на ЕС


Посещение на председателя на Държавната дума Сергей Наришкин в периода 6-8 май 2014 г. в София е било отменено заради ограничителните мерки, наложени от Европейския съюз, съобщи говорителят на Министерството на външните работи Ивайло Кашканов.

Като наказателна мярка срещу намесата на Москва в Украйна и анексирането на Крим, ЕС през март наложи санкции срещу 33 официални лица от Русия и Крим, след което увеличи броя им заради продължаващото напрежение. Наришкин беше един от...

Златанова: Магистратите да работят за подобряване имиджа на съдебната система


„В най-скоро време ще стартира цялостният анализ на сградния фонд, с който Министерство на правосъдието разполага в цялата страна”. Това съобщи днес на среща с магистрати от Бургаския апелативен регион заместник министър-председателят и министър на правосъдието Зинаида Златанова. Тя уточни, че става въпрос за около 1000 имота, „В най-скоро време ще стартира цялостният анализ на сградния фонд, с който Министерство на правосъдието разполага в цялата страна”. Това съобщи днес на среща с магистрати от Бургаския апелативен регион заместник министър-председателят и министър на правосъдието Зинаида Златанова. Тя уточни, че става въпрос за около 1000 имота,

При разсрочване на летищните такси ще се дължи лихва

Правителството направи допълнение в Наредбата за таксите за използване на летищата за обществено ползване и за аеронавигационно обслужване.
С него се въвежда изискване за заплащане на лихва при разсрочване или отсрочване на летищните такси.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4, Правителството направи допълнение в Наредбата за таксите за използване на летищата за обществено ползване и за аеронавигационно обслужване. С него се въвежда изискване за заплащане на лихва при разсрочване или отсрочване на летищните такси. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,

Руската Дума се диви на нашето Външно заради Наришкин

В Държавната дума на Русия са удивени от позицията на МВнР на България, което оповести забрана за преминаване на държавната граница за председателя на долната камара на руския парламент Сергей Наришкин, съобщи заместник-ръководителя на апарата на Държавната дума Юрий Шувалов.

Правителството отпусна 26,7 млн. лв. за преодоляване на последиците от бедствия

Средствата ще бъдат преведени по бюджетите на министерства, ведомства и общини


Проектозакон ограничава пиенето на парфюми и одеколони

/КРОСС/Проектозакон забранява продажбата на непитейни алкохолни продукти в обем от повече от 25 милилитра. Документът, внесен в Държавната Дума, цели да намали пиенето на парфюми и одеколони в Русия. В пояснение към проектозакона е обяснено, че в момента парфюми, лосиони и аналогични съдържащи спирт продукти се продават без лиценз. „Парфюмерийни средства, съдържащи 96% спирт, се продават навсякъде и се използват не по предназначение заради ниските им цени (9-12 рубли за 100 мл). Това води до значителен ръст на битовия алкохолизъм в Русия, ръст на случайните смъртоносни отравяния. Настоящата ситуация може да достигне до размерите на национална трагедия", подчертават авторите на законопроекта. В миналото са правени опити за приравняване на екстрактите от валериан и глог към алкохола. Такава инициатива започна Министерството на финансите. Правителството изрази безпокойството си от това, че руснаците нерядко купуват спиртосъдържащи настойки като евтин алкохол. Ограничителният проектозакон идва на фона на проучването на Руския център за изследвания на обществено мнение, според което руснаците се чувстват по-щастливи.     

Отпускат 9 млн. лева за ремонт на пътища в страната

9 млн. лева допълнително предостави правителството по бюджета на Министерството на регионалното развитие за 2014 г., съобщиха от пресцентъра на...

Тази нощ в Киев ще има военни маневри

По централните улици на града ще преминават колони бойна техника


Американската икономика се разшири с едва 0,1% през първото тримесечие

За рязкото забавяне на растежа са допринесли лошото време и свиването на износа


Увеличава се честотата на алергиите

През последния един век честотата на алергиите е нараснала тройно, каза в предаването "Хоризонт до обед“ доц. Мария Стаевска - алерголог от Александровска болница: Алергичният ринит, който е бил като казуистика в началото на 20-и век, сега е най-честата алергична болест и около 25 на сто от хората имат алергична хрема.

K. Тренчев: Заплата ни ще бъде 1500 лева, когато станем като Полша

 Заплата ни ще бъде 1500 лева, когато станем като Полша, която имаше нашите заплати през 1990 г., а сега възнагражденията там са над 1500 лева. Това коментира пред Нова телевизия д-р Константин Тренчев, президент на КТ „Подкрепа", който даде да се разбере, че между синдикатите има различия по някои въпроси, включително този за размера на възнагражденията.

„Давам пример с държава, която имаше нашия старт, а отиде доста по-напред. Стана така, защото там имаше работодатели от друг тип, имаше и най-вече власт от друг тип", уточни Тренчев.

„Не знам точно каква разлика визира д-р Тренчев между българските и полските работодатели. Със сигурност обаче има разлика в изпълнителната им власт в различните мандати. Може да се открие и различно отношение на външните фактори, на великите сили към съответната страна. На Полша беше предлаган валутен борд през 1990 г., но никой не се хвана на тази въдица", добави заместник-председателят на Българската стопанска камара Димитър Бранков.

Стопанска камара прие ясен принцип по този въпрос - добре премислени, консенсусни реформи и бърз ход към еврозоната. Това може да стане при същия валутен курс и не може да има никакви спекулации с тази тема, допълни той.

Такива нива на работната заплата могат да се достигнат най-рано след 15 години, ако следваме модела на нарастване на заплатите в момента, посочи бившият социален министърИван Нейков в оценка на обявената от КНСБ сума. По думите му обаче проблемът е точно в липсата на модел.

„Истински механизъм нямаме. При нас няма връзка между квалификацията на работника и неговата заплата", отбеляза Нейков. Според него от финансовото министерство има „глуха съпротива" на опитите на експертите да прокарат механизъм за нарастване на работната заплата. Бившият министър на труда не вижда проблем в определянето на параметри, като квалификация, инфлация и др., които обясняват защо трябва или не трябва да се променя заплатата.

Още една идея на КНСБ беше обсъдена - предложението за увеличение на майчинството с още 6 месеца.

Според Димитър Бранков, ако се приложи, идеята ще струва 360 млн. минимални преки разходи за работодателите. Той очаква сривове във фирми, в които преобладава персонал във фертилна възраст, например шивашката индустрия.

Отпуските са един от проблемите, свързани с ниската раждаемост, заяви още Константин Тренчев. По думите му семействата създават по-малко деца основно заради ниския си доход.

Според Иван Нейков най-големият проблем е, че майката трябва да направи избор между детето и своето развитие. Според бившия министър у нас жените завършват с по-добро образование и квалификация от мъжете, след това обаче ги очаква „ужасна дискриминация", която води до това, че от всички ръководни длъжности в България само 12% се заемат от жени.

„Жените имат нужда от онова, което ще ги държи конкурентоспособни на пазара на труда", убеден бе Нейков.

Правителството предлага да се създаде нова община

Правителството ще предложи на президента на Република България да издаде указ за административно-териториална промяна в границите на община Велинград и за създаване на нова община с административен център гр. Сърница. В нея ще се включат, освен Сърница, и селата Медени поляни и Побит камък.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1, Правителството ще предложи на президента на Република България да издаде указ за административно-териториална промяна в границите на община Велинград и за създаване на нова община с административен център гр. Сърница. В нея ще се включат, освен Сърница, и селата Медени поляни и Побит камък. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,

Правителството предлага да се създаде нова община

Правителството ще предложи на президента на Република България да издаде указ за административно-териториална промяна в границите на община Велинград и за създаване на нова община с административен център гр. Сърница. В нея ще се включат, освен Сърница, и селата Медени поляни и Побит камък.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1, Правителството ще предложи на президента на Република България да издаде указ за административно-териториална промяна в границите на община Велинград и за създаване на нова община с административен център гр. Сърница. В нея ще се включат, освен Сърница, и селата Медени поляни и Побит камък. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,

БСП и "Атака" предлагат парламентарна комисия да проучи връзките на ЕРП-тата с политици


БСП и "Атака" внесоха предложение парламентът да създаде временна анкетна комисия, която да проучи дейността електроразпределителните дружества и концесионерите за добив на природни богатства, както и нерегламентираните им контакти с представители на държавата и с лица, свързани с политически партии.

Повод за предложението е срещата на президента Росен Плевнелиев с изпълнителния директор на австрийската електроразпределителна компания EVN Щефан Шишковиц по време на посещението му в...

Земеделците кандидатстват по облекчени процедури за национални доплащания

Отпада задължението на Разплащателната агенция за принудителни действия

Променя се движението по магистралите за празниците

За да се избегнат километрични опашки, шофьорите ще могат да се движат по две ленти към морето, точно на местата, където има ремонти и се очакват най-сериозни тапи

Мед срещу рани и банани срещу махмурлук

Много от храните, които присъстват в хладилника ни, не само засищат, но и помагат

Променя се движението по магистралите за празниците

За да се избегнат километрични опашки, шофьорите ще могат да се движат по две ленти към морето, точно на местата, където има ремонти и се очакват най-сериозни тапи

Турчинов: Украинскaтa армия е в пълна бойна готовност

Киевските власти не контролират обстановката в Донецка и Луганска област, призна и.д. президент на Украйна

Драговест Горанов ще представлява България в ЮНЕП


Посланикът на България в Адис Абеба Драговест Горанов ще бъде постоянен представител в Програмата на ООН за околна среда (ЮНЕП) на България, реши правителството.

ЮНЕП формира дневния ред на световната организация в областта на екологията, като седалището й се намира в Найроби, посочват от правителствената пресслужба.

Определянето на постоянен представител ще осигури по-добро взаимодействие с ръководните органи и ще даде възможност да се следи по-отблизо работата по...

19-годишно момче загина при трудова злополука

19-годишно момче е загинало при трудова злополука, съобщиха от Инспекцията по труда в Пазарджик.

ПСЖ се интересува от Даниел Алвеш


Футболистът на "Барселона" Даниел Алвеш е привлякъл интереса на ПСЖ, твърди "Екип". Според изданието френският шампион обмисля дали да привлече бразилеца през лятото.

Треньорът на парижани Лоран Блан иска да подсили десния фланг на отбора. Именно Алвеш е на първо място в списъка му.

ПСЖ може да има сериозна конкуренция в стремежа да вземе 30-годишния бразилец. В надпреварата за подписа му би се включил и "Манчестър сити", допълва изданието.

Французите се...

Ще бъдат построени жилища за социално слаби в Дупница


С европейски средства по проекта "Дом за всеки" по оперативна програма "Регионално развитие" на терена на бившите казарми в Дупница ще бъдат построени 150 жилища за социално слаби. Ромите от съседната махала са доволни от това решение, но живеещи на улиците непосредствено до терена са притеснени. "Ние тука това чухме, че само цигани ще бъдат заселени. Това определено ме притеснява, защото ние живеем близо до махалата и сме потърпевши от техните действия", казва Христо Христов пред БНТ.
...

Насилие на парламентарните избори в Ирак

Най-малко две жени загинаха при експлозия на бомба в близост до изборна секция в Северен Ирак в сряда, когато в страната се произвеждат парламентарни избори, предаде Франс прес, като се позова на полицейски представители. Нападението било извършено в град Дибс, близо до Киркук.   На други места в Северен Ирак бунтовници опразнили изборни секции, преди да ги взривят.   Минометни снаряди бяха изстреляни срещу две избирателни секции близо до Багдад. Двата снаряда не улучиха целта си и няма жертви.   На север от столицата бунтовници взривиха две светлинно-шумови гранати за да уплашат населението на град Туз Хурмату. В Киркук високопоставен полицейски служител остана невредим при опит за убийство.   Последните 48 часа преди вота бяха изпълнени с насилие - близо 90 души загинаха при нападения.   За фаворит на изборите се смята министър-председателят Нури ал Малики, който се кандидатира за трети мандат. Иракските политически институции иначе са почти парализирани заради кризата и несигурността, а парламентът е одобрил доста малко законопроекти от предишните избори, през 2010 г.   Привържениците на шиита Малики, на власт от 2006 г., го описват като човек с твърда ръка, способен да се бори с екстремизма и чуждестранната намеса във вътрешните работи на страната. Критиците му, които стават все по-многобройни, подчертават неговата неспособност да сложи край на корупцията и да подобри качеството на обществените услуги. Неписано правило, което се прилага на практика, е, че премиерският пост се заема от шиит, кюрдите държат президентството, а сунитите получават председателския пост в парламента.   Днешните избори, на които право на глас имат над 20 милиона иракчани, идват в момент, когато страната не успява да се измъкне от спиралата на насилието, а равносметката от началото на годината е близо 3000 убити.   Дипломати и експерти призоваха правителството да подаде ръка на сунитите, но с наближаването на изборите, Малики предпочита по-скоро твърдолинейната политика. Тази твърдост обаче може да възпрепятства похода му към трети мандат, за какъвто му е необходима поне малко сунитска подкрепа.

Най-креативните визитни картички

Как да популяризирате бизнеса си най-изобретателно


При разсрочване на летищните такси ще се дължи лихва


Правителството направи допълнение в Наредбата за таксите за използване на летищата за обществено ползване и за аеронавигационно обслужване.
С него се въвежда изискване за заплащане на лихва при разсрочване или отсрочване на летищните такси.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4, Правителството направи допълнение в Наредбата за таксите за използване на летищата за обществено ползване и за аеронавигационно обслужване. С него се въвежда изискване за заплащане на лихва при разсрочване или отсрочване на летищните такси. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,

Учебните ветроходи на България ”акостираха” във Военноморския музей

Фото-документалната изложба "Учебните ветроходи на България 1879-2014 г.”, бе открита във Военноморския музей само ден преди началото на Международната ветроходна регата „Блек Сий Тол Шипс 2014”, на която гр. Варна е домакин, научи Moreto.

На мъжете са им нужни 2 минути секс

Само две минути са нужни на 45% от мъжете, за да стигнат до оргазъм. Това показва ново проучване, проведено от секс експерта Хари Фиш. В новата си книга той разкрива някои интересни изводи, до които ...

Прандели: Избирам между 8-9 нападатели за световното

Селекционерът на Италия Чезаре Прандели е спокоен. За разлика от домакина Бразилия, той има прекалено голям избор от атакуваща мощ за световното първенство в страната на кафето това лято. И не бърза д...

Отиде си актьорът Боб Хоскинс

Британският актьор Боб Хоскинс почина на 71-годишна възраст, след като се разболя от пневмония. Той почина в болницата снощи, заобиколен от членовете на семейството си, съобщи агентът му Клер Добс. ...

10 истини, които научихме от "Приятели"

Любимите сериали освен да ни карат да се смеем до сълзи, може и да ни научат на много неща."Приятели" е точно такъв сериал и за това всички го обичаме. Ето на какво ни научиха Рейчъл, Моника...

БНТ: Отразяваме равнопоставено всички кандидати

Българската национална телевизия спазва безусловно принципа за равнопоставеност и значимост на всички кандидати при отразяването на техните прояви по време на настоящата кампания за избор на депутати ...

"Атака" иска комисия за срещата на президента с шефа на EVN

Проект за решение за създаване на анкетна комисия за изясняване на обстоятелствата, свързани с дейността на фирмите лицензианти на ДКЕВР и с дружествата концесионери за добив на природни богатства, внесоха от "Атака" в деловодството на Народното събрание.
Националистите са успели да съберат необходимите подписи, Проект за решение за създаване на анкетна комисия за изясняване на обстоятелствата, свързани с дейността на фирмите лицензианти на ДКЕВР и с дружествата концесионери за добив на природни богатства, внесоха от "Атака" в деловодството на Народното събрание. Националистите са успели да съберат необходимите подписи,

Почина британският актьор Боб Хоскинс

Издъхнал е миналата нощ в болница от пневмония


Курумбашев: Който гласува за АВБ, обслужва ГЕРБ

"АБВ може да откъсне гласове, които да не стигнат на БСП"


Почина британският актьор Боб Хоскинс

Издъхнал е миналата нощ в болница от пневмония


БСП и "Атака" подготвят комисия, която ще проучва Плевнелиев

БСП и Атака внесоха искане за създаване на парламентарна анкетна комисия, която да проучи дейността на ЕРП-тата, както и дружествата с концесия за добив на природни богатства и контактите им с "представители на държавата". Тя най-вероятно ще бъде сформирана следващата седмица. Зад това се крие разследване на тайната среща на президента Росен Плевнелиев с шефа на EVN във Виена преди около месец, както и факта, че е летял в един самолет с директора на "Дънди прешъс метал". „Внесохме искането за разследване на президента, избран с измама, и по–точно на неговите съмнителни контакти с личности, които са на най-високи ръководни постове в трите ЕРП-та”, каза депутатът от "Атака" Димитър Димов . "Атака" ще настоява националист да поеме ръководството на комисията. Те председателстваха и първата анкетна комисия за този парламент - за полетите на "Авиоотряд 28". „Искаме да покажем, че президентът прави срещи, които се укриват от българските граждани и не е ясно какво договаря там. Имаме съмнение, че Плевнелиев обслужва чужди интереси”, каза още Димов. Този парламент е с най-много създадени временни анкетни комисии и всички са насочени срещу ГЕРБ. Завчера работа приключи единствената анкетна комисия, която беше предложена от ГЕРБ - за внезапното напускане на Христо Бисеров от ДПС от всички политически постове. Тя беше сформирана, защото по предложение на ДПС беше добавена и срещата на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов с Бисер Миланов-Петното и в крайна сметка комисията се занимава два месеца само с Петното, който е в ареста, и аверите му.

Сеч до голо в Ботевград. Това ли е 19/45 там? (видео и снимки)

Незаконна сеч в огромни размери е извършвана в край ботевградските села Краево, Литаково и Боженица. Сечта се извършва край вододайните зони на областта, а видим контрол няма. Това разказа пред OFFNews Мартин Тинков, който е бивш зам-управител на областната администация на София област. На кадрите, с които OFFNews разполага, се вижда, че сечта е безконтролна, поголовна и явно неконтролирана от горското стопанство. Отсечени са вековни дървета, виждат се отсечени букове с диаметър над метър и половина. "В горите на тези села има издадени разрешителни за сеч, но хората, които я извършват надвишават в пъти кубиците, които са им позволени да отсекат. Ако разрешителното дава право на 500 кубика дървесен материал, секачите премахват по 2500-3000 кубика дървесина. Това се случва "незабелязано" от горските. Нито става ясно къде отиват парите от дървесината, нито къде отива самата дървесина", разказа Тинков. Според него в основата на поголовната сеч е схемата "19/45", в която всеки месец шефовете на държавните горски предприятия у нас са били принудени да плащат рекет по 45 000 лева (а според друга информация по 50 000 лева) за да не бъдат уволнени. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, огласил първи схемата, обвини индиректно за нея зам.-министъра на земеделието Валентина Маринова (избрана от квотата на ДПС). Борисов свърза със схемата и причината за смъртта на един от шефовете на държавни предприятия - Юри Миков, директор на Югозападното горско предприятие, който загина в катастрофа в Гърция. Според лидера на ГЕРБ той е искал да разкрие схемата. Освен, че в гората не се упражнява контрол, входовете към водните резервоари на 3 села стоят отворени за всякакви посетители. За коментар по темата потърсихме директора на горското стопанство в Ботевград Веселин Нинов . Според него ставало въпрос за незаконна сеч в малки количества от хора от ромски произход. Той докладва, че от началото на годината са съставени 167 акта за незаконна сеч и е уволнен един горски, с който в момента се занимавала прокуратурата. Според горското стопанство през 2013 и 2014 година в землището на с. Боженица не са издавани разрешителни за сеч. До момента в горското стопанство на Ботевград са издадени общо 127 разрешителни за сеч на 30,439 куб. м. дървесина. За охраната на горите в стопанството на Ботевград, което е близо 27,000 хектара, се грижат едва 25 служители. Повече снимки и видео тук и тук .

Котка специалист в играта "Тука има, тука нема" (видео)

Котка професионалист в играта Котка професионалист в играта "Тука има, тука нема" открива без усилие къде е скрито дрънчащото топче. Докато ловките ръце на стопанина й разбъркват чашките, специалистът в играта се е излегнал и наблюдава най-спокойно движенията. Секунди по-късно, без колебание, посочва с лапа къде е скрито топчето.

Бруней въвежда ислямско право


Бруней ще приеме ислямско криминално законодателство, съобщава "Ройтерс". Страната ще последва Малайзия и Индонезия в тази практика.

Бруней е страна с БВП на глава от населението от над 50 000 долара годишно благодарение на износа на газ и петрол, но се управлява като султанат, няма и демократични избори.

Чуждестранни дипломати са на мнение, че през последните години султанът става все по-религиозен, което се отразява на политиката на страната.

От днес жителите...

Социологът Кънчо Стойчев вдигна палат в санданско село

 Социологът Кънчо Стойчев е купил над 600 дка имот в санданското село Зорница. Там той е изградил малка едноетажна резиденция.

Преди седмица Стойчев е получил разрешение от общинските съветници в Сандански да прокара 10 км водопровод с топла минерална вода от село Левуново до имота си в Зорница.

Кънчо Стойчев е купил първо около 40 дка земя частна собственост. В последствие се насочва към общинска земя. Така от 40 дка е разширил имота си в землището на санданското село с 600 дка земеделска земя.

Почти по едно и също време социологът и банкерката Цветелина Бориславова са се ориентирали към инвестиции в Зорница. Имотът на Стойчев се намира на около половин километър от този на Бориславова.

Досега Кънчо Стойчев е построил в имението си голяма едноетажна къща. От ляво до нея има 5 дка новозаседени лозя и овошки, за които се грижат трима жители на селото.

Местните хора коментират, че голямата цел на Стойчев е да изгради край селото голф игрище, а ако не успее – да направи голяма овощна градина.

МС предлага създаването на нова община - Сърница

Така се цели преодоляване на изоставането в развитието на Сърница и селата Медени поляни и Побит камък и създаване на по-добри условия за населението им

Котка специалист в играта "Тука има, тука нема" (видео)

Котка професионалист в играта "Тука има, тука нема" открива без усилие къде е скрито дрънчащото топче.
Докато ловките ръце на стопанина й разбъркват чашките, специалистът в играта се е излегнал и наблюдава най-спокойно движенията. Секунди по-късно, без колебание, посочва с лапа къде е скрито топчето. Котка професионалист в играта "Тука има, тука нема" открива без усилие къде е скрито дрънчащото топче. Докато ловките ръце на стопанина й разбъркват чашките, специалистът в играта се е излегнал и наблюдава най-спокойно движенията. Секунди по-късно, без колебание, посочва с лапа къде е скрито топчето.

Русия вече е в рецесия, според МВФ

Фондът занижи значително очакванията си за ръста на руската икономика през тази и следващата година


"Атака" иска комисия за срещата на Плевнелиев с шефа на EVN

Проект за решение за създаване на анкетна комисия за изясняване на обстоятелствата, свързани с дейността на фирмите лицензианти на ДКЕВР и с дружествата концесионери за добив на природни богатства, внесоха от Проект за решение за създаване на анкетна комисия за изясняване на обстоятелствата, свързани с дейността на фирмите лицензианти на ДКЕВР и с дружествата концесионери за добив на природни богатства, внесоха от "Атака" в деловодството на Народното събрание. Националистите са успели да съберат необходимите подписи,

Армията на Украйна приведена в бойна готовност, обяви Турчинов

Той смята, че се връща възможността за война между Русия и Украйна

Въоръжените сили на Украйна са приведени в пълна бойна готовност

Въоръжените сили на Украйна са приведени в пълна бойна готовност във връзка с заплахата от нападение от Русия. Това съобщи изпълняващият длъжността президент на Украйна Александър Турчинов. Турчинов призна, че властта не контролира ситуацията в Донецк.

Кримска абстиненция, или защо не искам пак да съм част от великото


Един от най-важните въпроси в украинската криза, които така и не намират отговор до днес, е къде ще спре руският президент Владимир Путин в настъплението си срещу Украйна. Мнозина анализатори разчитат той да се спре с анексирането на Крим, включително защото завземането на Източна Украйна ще изисква много повече военни ресурси, а и цената, която руската икономика плаща, непрекъснато се покачва. Но не е и ясно дали Кремъл няма скоро да се нуждае от нов стимул на патриотична и националистическа...

Адел купила на сина си къща за игри за 15 000 паунда

 Адел подарила на сина си Анджело луксозна детска къща за игра за 15 000 паунда.

Певицата похарчила това състояние за неповторима къща във викториански стил, в която да си играе 18-месечния й син. Детското имение има три кули, голяма веранда и ограда.

"Нищо не е твърде много, щом е за Анджело. Адел му дава всичко", разкри източник пред британския вестник "Сън". Певицата редовно харчела от състоянието си в името на детето си. Но тя се надява Анджело да си играе със скъпия й подарък поне няколко години.

Въпреки скъпата покупка, Адел е една от малкото богати музиканти във Великобритания, които предпочитат да живеят скромно в сравнение с други нейни колеги от шоубизнеса. Нейното богатство се изчислява на 30 милиона паунда, но въпреки това всички познават изпълнителката като обикновена жена. /БГНЕС

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване