Проучване: Мениджърите са доволни, служителите - не

/КРОСС/ 43% от служителите са доволни от признанието за приноса, който имат във фирмата, в която работят. При мениджърите този процент е 63%. Най-големи разминавания между удовлетвореността на мениджърите и служителите има по отношение на допълнителните придобивки и възможностите за кариерно развитие Тенденции къде се разминават най-драстично мненията на мениджърите и служителите изнесе екипът на международното проучване на Aon Hewitt „Най-добрите работодатели", в което България се включва за осма година през 2014 г. Изследването обхваща мнението на над 16 000 служители и над 400 топ мениджъра в България. Средното ниво на ангажираност на топ мениджърите в България е 77%, а при служителите този процент е 53%. Всяка от групите споделя до колко е удовлетворена от условията на работа и работната среда по 19 конкретни фактора. От направените анализи можем да посочим следните фактори, в които се наблюдава драстично разминаване в оценките на изследваните групи: - Удовлетвореност от допълнителните придобивки: 79% от топ мениджърите споделят, че допълнителните придобивки, които им предоставя работодателят, посрещат добре нуждите им, докато процентът за служителите е едва 46%. Допълнителните придобивки включват застраховки, здравни услуги, служебен транспорт, ваучери за храна и други. Най-големи бюджети за допълнителни придобивки се планират в секторите високи технологии и аутсорсинг

ООН ще обсъжда развитието на роботи-убийци

Положението с роботи-убийци ще бъде обсъдено на неофициална среща на експерти в ООН в Женева, съобщи Би Би Си. Двама специалисти по роботика – проф. Роналд Аркийн и проф. Ноел Шарки, ще обсъждат ефикасността и необходимостта от роботи -убийци.

Ашли Коул се отказа от националния отбор на Англия


Защитникът на "Челси" Ашли Коул обяви оттеглянето си от английския национален отбор. Левият краен бранител, който през декември ще навърши 34 години, е взел решението, след като е разбрал, че няма да бъде включен в състава за световното първенство.

Коул беше един от най-силните крайни защитници през последното десетилетие. През този сезон обаче той загуби титулярното си място в "Челси" за сметка на Сесар Аспиликуета и играеше предимно, когато се налагаше Бранислав Иванович да застане...

Предстоящи футболни срещи

Юноши младша възраст от отбора на ОФК “Поморие” играят отложената домакинска среща с отбора на ОФК “Стралджа” гр. Стралджа на 13.05.2014 г. /вторник/, от 16:00 часа на Стадион Поморие.

ФК “Мастер” Бургас играе домакинска среща с отбора на ФК “Свиленград-1921″ гр. Свиленград на 17.05. 2014 г. /събота/,  от 18:00 часа на Стадион Поморие.

"Франс прес": ЕС ще опита да си придаде по-голяма тежест в украинската криза


Европейският съюз ще опита тази седмица да си придаде по-голяма тежест в украинската криза, като покаже ясно своята подкрепа за новите прозападни власти в Киев и заплаши Русия с нови целенасочени санкции, ако не предприеме действия за успокояване на обстановката в съседната страна, коментира агенция "Франс прес".

Председателят на Европейския съвет Херман ван Ромпой ще пристигне днес в украинската столица. Това ще е първото му посещение в Украйна от началото на кризата. Целта на...

12-годишен загина; карал мотокар

12-годишно момче загина на място при инцидент с мотокар. Сигналът за инцидента е подаден на тел. 112 в неделя, в 15:40 часа. Трагедията се разиграла в индустриалната зона в Кюстендил, в склад за дърва.

Министър Папазов: До 4 г. Варна ще си премести пристанището

Как се справи товарното пристанище "Варна" като организатор на старта на регатата "Тол шипс"? Няма ли второто домакинство на това престижно събитие да се превърне в катализатор за реализацията на брадясалия проект за преместването на терминал "Варна Изток" в канала и да затвори устата на противниците му? Какво ще спечели морската ни столица от изграждането на нов интермодален терминал? Колко би струвал проектът и в какъв срок би се реализирал той? С тези и други актуални въпроси се обърнахме към министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Данаил Папазов.

Започва Международният фестивал на хумора и сатирата

/КРОСС/С концерти на открито и театрални спектакли започва Международният фестивал на хумора и сатирата в Габрово. Кулминация е карнавалното шествие, което по традиция се провежда в третата събота на месец май. Концерти на наши и чужди изпълнители ще подгряват настроението на габровци и гостите на града в карнавалната седмица. За любителите на драматичното изкуство ще вдигне завеса петото издание на Международния фестивал на спектаклите за един актьор BGMOT. Тази година ще участват театрали от Стара Загора, Пловдив и София, ще гостуват и моноспектакли от Израел, Русия и Унгария. В навечерието на Деня на Габрово ще бъде открита традиционната изложба на художниците, които влизат в надпревара за годишната награда. Нощ на литературата ще допълни преживяванията преди кулминацията в събота, когато е празникът на Града на смеха. Тогава улиците ще изпълнят карнавалните колони.  

Разследват "Амазон" за неплатени данъци

Британският комитет за наблюдение на публичните разходи призова купувачите във Великобритания да бойкотират работата на американската компания за търговия чрез интернет "Амазон".

Първан Симеонов: Евроизборите няма да отговорят на въпроса за властта

Предстоящите избори изглеждат така, сякаш всичките политически играчи са наясно, че по-интересното ще е след тях. Приличат на някаква генерална репетиция, но генерална репетиция за какво точно - убеден съм, че и самите политически играчи не знаят. Това заяви пред БНР политологът Първан Симеонов.


Предстоящите избори изглеждат така, сякаш всичките политически играчи са наясно, че по-интересното ще е след тях. Приличат на някаква генерална репетиция, но генерална репетиция за какво точно - убеден съм, че и самите политически играчи не знаят. Това заяви пред БНР политологът Първан Симеонов.

Първан Симеонов: Изборните резултати няма да посочат вратата на кабинета

Предстоящите избори изглеждат така, сякаш всичките политически играчи са наясно, че по-интересното ще е след тях. Приличат на някаква генерална репетиция, но генерална репетиция за какво точно - убеден съм, че и самите политически играчи не знаят. Това заяви пред БНР политологът Първан Симеонов.


Предстоящите избори изглеждат така, сякаш всичките политически играчи са наясно, че по-интересното ще е след тях. Приличат на някаква генерална репетиция, но генерална репетиция за какво точно - убеден съм, че и самите политически играчи не знаят. Това заяви пред БНР политологът Първан Симеонов.

Седмицата на спорта започна в Перник

Седмица на спорта стартира от днес в Перник. Изявата е традиционна и ще продължи до събота. Спортните прояви – ученически турнири, състезания и демонстрации - са посветени на Деня на българския спорт, който се чества на 17 май. Допълнителен повод е и 85-годишнината от обявяването на Перник за град. В Седмицата на спорта, както всяка година, ще вземат участие деца от пернишките училища и детски градини.

Спортният празник стартира днес със състезания по плуване...

Продължава

Украинската армия нападна Славянск с артилерия

Украинската армия е започнала артилерийски обстрел в Славянск.

Хю Джакман опериран за втори път заради рака

Австралийският актьор Хю Джакман е претърпял втора операция по отстраняване на ракови образувания от кожата на лицето му, съобщи самият той на премиерата на последния си филм X-Men: Days of Future Past, съобщи International Business Times AU.
Звездата се появи на събитието в Ню Йорк с превръзка на носа и заяви пред репортерите, Австралийският актьор Хю Джакман е претърпял втора операция по отстраняване на ракови образувания от кожата на лицето му, съобщи самият той на премиерата на последния си филм X-Men: Days of Future Past, съобщи International Business Times AU. Звездата се появи на събитието в Ню Йорк с превръзка на носа и заяви пред репортерите,

И Върховният съд разглежда жалбата срещу билбордовете на Сидеров

/КРОСС/ Върховният административен съд (ВАС) ще трябва да разгледа подадената вчера следобед жалба от "Протестна мрежа" срещу решението на Централната избирателна комисия (ЦИК) за билбордовете на партия "Атака". "Обжалваме пред Вас цитираното решение като неправилно и незаконосъобразно, постановено при нарушение на материалния закон и производствените правила", започва жалбата, която цитира конкретни текстове от законодателството. По същество "Протестна мрежа" иска от ВАС да отмени решението и да го върне в ЦИК за ново разглеждане. Недоволството е породено от начина, по който комисията тълкува текстове от Избирателния кодекс за това що е то предизборна агитация. Миналата седмица ЦИК отказа да разследва сигнала за нарушения в предизборната агитация на "Атака" - билбордове на телевизия Алфа с името и на партията, и с лика на лидера Волен Сидеров, но без задължителния надпис срещу купуването на гласове. Преди дни и Клуб Z публикува билборд на Алфа тв, която е собственост на партия "Атака", със залепено отгоре числото 20, какъвто е номерът на партията в интегралната бюлетина. На билборда обаче отново липсваше надписът срещу купуването на гласове. Мнозинството в ЦИК обаче се усъмни дали не е монтаж. Снимка: ClubZ  

ЧЕЗ ще инвестира над 14 млн. лева в критичната инфраструктура на София

Докладал: Компанията осъзнава своята роля за сигурността на нормалното функциониране на държавата


Алвеш: Грешките на лидерите придават по-голяма стойност на титлата

"Срещу Атлетико трябва да докажем, че заслужаваме да бъдем шампиони"


10 кандидати за директор на програма „Хоризонт“ на БНР

/КРОСС/ Приключи срокът за подаване на документи в конкурса за директор на програма "Хоризонт" на БНР. До изтичане на обявения срок, документи за участие в конкурса за заемане на длъжността „Директор" на програма „Хоризонт" на БНР са подали следните кандидати, подредени по реда на постъпването им: 1. Емилия Антова2. Румяна Лилова3. Чавдар Стефанов4. Орлин Джелепов 5. Светослав Козловски6. Светослав Костов7. Стоил Рошкев8. Светослав Пенчев9. Васил Чобанов10. Николай Кръстев Предстои да бъдат обявени датите за събеседване с допуснатите кандидати.  

Учен обяви, че човечеството не е достатъчно умно да приеме извънземни


Ако сега бъдат открити безспорни доказателства за наличието на развити интелигентни извънземни същества, или бъде осъществен контакт с тях, това ще бъде пагубно за човечеството. Поне на такова мнение е нервопсихологът Габриел де ла Торе, което той изказва в интервю за испанското научно издание SINC.

Според учения в момента човечеството не разполага с достатъчно познания и дори интелект, да приеме извънземни. Той е направил проучване между 116 студенти от Испания, Италия и САЩ....

Световната банка: Веригите и доставчиците да спорят в съда

/КРОСС/Проблемите между търговските вериги и доставчиците да се решават в съда, а не чрез предложените промени в Закона за защита на конкуренцията.  Това препоръчва Световната банка в доклад, изготвен по поръчка на българското правителство.Експертите предлагат няколко варианта за борба с нелоялните търговски практики, които били по-подходящи от предложените изменения от депутатите Корнелия Нинова и Румен Гечев, пише „Труд". Най-подходящо било да се подготвят нови текстове в Търговския закон, с които да се забрани в договорите да се включват клаузи, водещи до нелоялни търговски практики. Така при нарушение на разпоредбите споровете между хипермаркетите и доставчиците ще се решават в съда. По този начин били уредени въпросите във Франция и Унгария. Вторият вариант, който препоръчва Световната банка, е да се приемат национални правила, които да разширят правомощията на КЗК. Така ведомството ще може да следи за "злоупотреби с господстващо положение", дори когато няма господство. Например в Германия било въведено понятието "икономическа зависимост". На база на него антимонополният орган там имал право да следи за злоупотреби при договарянето между големи търговци с малките доставчици и производители. Третата опция била да се разширят правомощията на КЗК по отношение на защитата на потребителите

Последен ден, в който ЕРП-тата могат да оборят НЕК

Дълговият спор между тях и държавното дружество продължава

Кубрат Пулев за Кличко: Не мисля, че е с нещо повече от мен, все пак аз съм българин

/КРОСС/ „Владимир Кличко един път не е взимал реванш от своите загуби, всичките ги взимаше батко му - Виталий. Това е показно, не може човек, който е губил и не си е взимал реванш, да е световен шампион. Ако си реален, трябва, като загубиш, да вземеш реванш." С тези думи боксьор № 1 на България Кубрат Пулев коментира световния шампион по бокс Владимир Кличко, който бе задължен от спортната федерация по бокс да се изправи срещу българския спортист до края на годината. Пред бТВ Пулев заяви, че се вълнува за мача, защото иска да спечели. Казва, че не се страхува от предстоящия мач, тъй като Кличко не го превъзхожда с нищо, но обеща: „Ще тренирам идиотски до мача и ще дам най-доброто от себе си".  Аз не изпитвам страх от мач с Кличко. Страхът се преодолява още в детските години в бокса и след това с опита. Няма страх, каза още Кобрата.  Пулев подчерта, че световният шампион има много слаби страни, с които Кобрата и треньорите му са наясно.„Не мисля, че е с нещо повече от мен, все пак аз съм българин, тук имаме друга школовка, имам много какво да му покажа", каза Кобрата. Попитан дали Кличко е отказвал мач с него от финансови съображения, Пулев отрече. Той даде за пример последните противници, с които световният шампион е излизал на ринга. По думите на Кобрата те са били напълно неизвестни и едва ли са генерирали приходи за Кличко

Кубрат Пулев за Кличко: Не мисля, че е с нещо повече от мен, все пак аз съм българин

/КРОСС/ „Владимир Кличко един път не е взимал реванш от своите загуби, всичките ги взимаше батко му - Виталий. Това е показно, не може човек, който е губил и не си е взимал реванш, да е световен шампион. Ако си реален, трябва, като загубиш, да вземеш реванш." С тези думи боксьор № 1 на България Кубрат Пулев коментира световния шампион по бокс Владимир Кличко, който бе задължен от спортната федерация по бокс да се изправи срещу българския спортист до края на годината. Пулев заяви, че се вълнува за мача, защото иска да спечели. Той има намерение да „тренира идиотски" и да даде всичко от себе си за мача. Кобрата е категоричен, че не се страхува от предстоящия мач и бе категоричен, че Владимир Кличко не го превъзхожда с нищо. Пулев подчерта, че световният шампион има много слаби страни, с които Кобрата и треньорите му са наясно.„Не мисля, че е с нещо повече от мен, все пак аз съм българин, тук имаме друга школовка, имам много какво да му покажа", каза Кобрата. Попитан дали Кличко е отказвал мач с него от финансови съображения, Пулев отрече. Той даде за пример последните противници, с които световният шампион е излизал на ринга. По думите на Кобрата те са били напълно неизвестни и едва ли са генерирали приходи за Кличко. На въпроса защо Владимир Кличко бяга от среща с него Пулев заяви: „Защото аз съм Кубрат Пулев, нормално е да бяга, много добре знае, вижда ме, знае какви боксьори победих."  

Йосиф Кобзон пристига днес в София

/КРОСС/ Йосиф Кобзон, ген. Майор Виктор Елисеев - гл. Художествен ръководител на ансамбъла на МВД, Наталия Елисева- солист пристигат на 12 май в 11.30 на ВИП терминала на летище София. Турнето на Кобзон с Академичния ансамбъл за песни и танци на руските вътрешни войски започва утре от Пловдив в Панаирна палата 2. Следват зала 1 на НДК на 14 май, на 15 - В. Търново, на 16 - Варна, и на 17 - Летен театър в Бургас. Довечера пък Кобзон ще бъде специален гост на връчването на наградите "Золотая муза" в Руския културно-информационен център в София. Патрон на събитието е извънредният и пълномощен посланик на Руската федерация у нас Юрий Исаков.  

Москва плаши Молдова с икономически наказания при асоцииране с ЕС

Москва ще преразгледа икономическите си отношения с Молдова, ако тя подпише споразумение за асоцииране с Европейския съюз. Това заяви руският вицепремиер Дмитрий Рогозин в интервю за вестник „Коммерсант“ при посещение в Тирасопол. Според Рогозин асоцииране с ЕС би изменило неутралния статут на Молдова, тъй като преди това страната трябвало да стане член на НАТО. Този ход би означавал прекратяване на добрите отношения между двете страни, заяви Рогозин. "Има определено правило, което знаят всички членове на НАТО: за да станеш член на ЕС, първо трябва да си в НАТО. Това правило няма да се промени и за молдовци", каза вицепремиерът на Русия.  „Русия не е длъжна да запази статуквото, когато Молдова, която се храни и допълва своя бюджет от трудова емиграция, престава да бъде в близка, приятелска или поне неутрална към Руската федерация“, коментира Рогозин. Вицепремиерът на Русия заяви, че засега ситуацията в Приднестровието е стабилна и няма опасност да се повторят събитията от Крим. Проблемите в района не идват от автономната област, а от столицата на Молдова Кишинев, където се води двубой между проевропейски и проруски партии, каза още той.

Учители: Преподаването трябва да се промени

Заради остарели метори на преподаване учениците зубрят и запомнят информация наизуст, без да мислят и да задават въпроси

Honda възражда легендарен модел

/КРОСС/ Honda планира да възроди легендарния си модел S2000, който трябва да се завърне на пазара през 2017 година. Жизненият цикъл на S2000 приключи през 2009 и оттогава насам редовно се появяват слухове за възраждането на модела, но нито един от тях не се оказа верен. Сега обаче е дошъл моментът за лансирането на цяла гама спортни модели и S2000 ще е важна част от тази кампания. Honda работи усилено по новото поколение NSX, а съвсем скоро стана ясно, че мъникът S660 също ще стигне до пазара. Очаква се базовата цена на S2000 да е малко над 40 000 евро, пише Autoclub.  

12-годишно момче почина, затисна го мотокар

12-годишно момче загина на място при инцидент с мотокар в Кюстендил, съобщи Дарик.
Сигналът за инцидента е подаден на тел. 112 в неделя, в 15:40 часа.
Трагедията се разиграла в индустриалната зона в Кюстендил, в склад за дърва.
12-годишният Кирил управлявал мотокар, когато загубил контрол върху машината, 12-годишно момче загина на място при инцидент с мотокар в Кюстендил, съобщи Дарик. Сигналът за инцидента е подаден на тел. 112 в неделя, в 15:40 часа. Трагедията се разиграла в индустриалната зона в Кюстендил, в склад за дърва. 12-годишният Кирил управлявал мотокар, когато загубил контрол върху машината,

Експлозии в Славянск

Множество експлозии отекнаха рано тази сутрин в Славянск, бастион на въоръжения бунт в Източна Украйна, ден след сепаратисткия референдум, организиран от проруските бунтовници, предаде БГНЕС. Сраже...

Субисарета: Луис Енрике? Не коментирам

Спортният директор на Барселона Андони Субисарета отказа да коментира считания за нов наставник на каталунците Луис Енрике. "Сега ме интересува Примера, тъй като всичко е в ръцете ни. Това е еди...

Пеле към "Селесао": Да отмъстим за 64-годишна агония!

Легендата на бразилския футбол Пеле призова сегашния отбор на страната да отмъсти за 64-годишна агония, началото на която бе поставено през далечната 1950 година, когато "Селесао" загуби фин...

Борисов: За една година - тотален провал във всички области

За една година управление – тотален провал във всяка една област. Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, по повод навършването на една година от парламентарните избори на 12 май 2013 ...

Шарапова: Любовта на Григор ми дава сили

Мария Шарапова призна, че любовта на Григор Димитров и дава сили в опита и да се завърна на върха в световния тенис. Рускинята спечели титлата в Мадрид, където надигра румънката Симона Халеп с 1:6, 6...

Марко Ройс разочарова европейските грандове

Асът на Борусия Дортмунд Марко Ройс увери, че остава в редиците на германския вицешампион и през следващия сезон. Както е известно, Ройс е желан от редица силни европейски отбори, а преди седмици хал...

Джими Пейдж взе докторска степен

Легендарният музикант и бивш китарист на британските рок легенди Led Zeppelin Джими Пейдж получи докторска степен от Музикалния колеж Бъркли в Бостън. 70-годишният британец беше удостоен със званието...

Ги Верхофстад се застъпва за интернет съюз - по-малко крави и повече интернет

Напоследък в ЕС има една силна модна тенденция - колкото повече спада желанието за задълбочаване на интеграцията, толкова повече идеи се появяват за "съюзяване". Така, докато течаха последните преговори по създаването на банковия съюз, заради кризата в Украйна се появи идеята на полския премиер ...

5 по Рихтер на Гръцко-Албанската граница

Земетресение с магнитуд 5,0 по скалата на Рихтер е станало тази нощ на територията на Албания в близост да границата с Гърция, сочи справка на Европейския сеизмологичен център. Трусът, чиито епицентър е с координати 39.79N ; 20.12E и дълбочина 10км, е регистриран в 4:54 часа местно време.

ГЕРБ атакуват комисията срещу Плевнелиев в Конституционния съд

Съставянето на комисия срещу президента Плевнелиев е противоконституционно. Затова ГЕРБ внася жалба в Конституционния съд, обяви зам.-председателят на партията Цецка Цачева. Тя допълни, че вече са готови с вота на недоверие. На въпрос дали коалиция ГЕРБ-ДПС стои на дневен ред, Цачева отговори уклончиво.

BMW M3 и BMW M4 вече се предлагат на пазара в България

Вижте цените и подробна информация за спортните седан и купе на BMW


Литва избира президент на балотаж

/КРОСС/ Президентът на Литва Далия Грибаускайте води убедително на произведения вчера първи тур на президентските избори в страната, но ще има балотаж, обявиха от Главната избирателна комисия (ГИК). По резултатите от преброяването на 100% от бюлетините, действащият президент Даля Грибаускайте получила 45,89% от гласовете, нейният най-близък съперник, представителят на управляващата Социал-демократическа партия Зигмантас Балчитис - 13,63%. Според действащото законодателство, те ще участват във втория тур, който ще излъчи победителят. Той е планиран за 25 май едновременно с избори за Европарламента. Литовският президент, който има право на още един петгодишен мандат на поста, остава фаворит. Избирателната активност е била 52%, при условие че в Литва традиционно е ниска и рядко надвишава 50%.  

Два камиона са изгорели край село Лешница

Товарните автомобили били ползвани под наем от ловешка фирма


Маникюрът може да предизвика рак на кожата

Ултравиолетовите лъчи, които излъчва сешоарът за нокти, носят риск за здравето, предупреждават лекарите.

ЧЕЗ ще инвестира над 14 млн. лева в критичната инфраструктура на София

Компанията осъзнава своята роля за сигурността на нормалното функциониране на държавата, твърди регионалният мениджър на ЧЕЗ за България Петър Докладал


Стивън Джерард: "Ливърпул" ще спечели титлата скоро


Капитанът на "Ливърпул" Стивън Джерард е уверен, че отборът много скоро ще спечели титлата във Висшата лига. 

През изминалия сезон "мърсисайдци" имаха отлична възможност да станат шампиони за първи път от 24 години. Отборът впечатли с атрактивния и резултатен футбол, като държеше ситуацията в свои ръце три кръга преди края, но в крайна сметка завърши втори с две точки изоставане от "Манчестър сити". 

"Опитът (от този сезон) ще ни изведе до титлата. Не знам дали ще е...

До 4 дни съдиите решават дали са новодомци

До четири дни районните съдии в София ще решат дали да приемат новия дом, който им предлага Министерството на правосъдието (МП). Алтернативата - да откажат да се нанесат, докато не бъде поправена сградата.

Дефектите
 
Обектът, заради който спорят правосъдният министър Зинаида Златанова и шефът на Софийския районен съд (СРС) Методи Лалов... До четири дни районните съдии в София ще решат дали да приемат новия дом, който им предлага Министерството на правосъдието (МП). Алтернативата - да откажат да се нанесат, докато не бъде поправена сградата. Дефектите Обектът, заради който спорят правосъдният министър Зинаида Златанова и шефът на Софийския районен съд (СРС) Методи Лалов...

Силен пожар прогони стотици хора в Тексас

Близо 100 къщи са изгорели при пожар миналата нощ в американския щат Тексас. Стотици жители са били евакуирани.

Съпругата на Мариан Бачев бременна в 9-ия месец, чакат втора дъщеря

Актрисата Милена Видер - жената на Мариан Бачев, е бременна в 9-ия месец, но за сегашното състояние май никой не подозираше. Знаеха само най-близките.

В събота двамата се разхождат из София и срещат своя близка приятелка - Мелина-Елина Бондокова, която е професионален фотограф. Тя им прави няколко снимки.

После актьорът спонтанно решава и Актрисата Милена Видер - жената на Мариан Бачев, е бременна в 9-ия месец, но за сегашното състояние май никой не подозираше. Знаеха само най-близките. В събота двамата се разхождат из София и срещат своя близка приятелка - Мелина-Елина Бондокова, която е професионален фотограф. Тя им прави няколко снимки. После актьорът спонтанно решава и

Жана Бергендорф представи "Самурай"

Автори на пилотния сингъл на Жана Бергендорф са Рей Хеджис и Найджъл Бътлър – едни от най-успешните продуценти на Острова в момента

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване