Санкциите срещу Русия удариха повече Европа, призна италиански банкер

http://www.vesti.bg/novini/sankciite-sreshtu-rusiia-udariha-poveche-evropa-prizna-italianski-banker-6023372

Евросанкциите срещу Русия предизвикаха повече проблеми на Европа, отколкото на Русия, заяви изпълнителният директор на италианската банка "Уникредит" Федерико Гицони.

Хокеистите на ЦСКА започнаха с победа в Континенталната купа

http://www.dnevnik.bg/sport/2014/09/27/2388420_hokeistite_na_cska_zapochnaha_s_pobeda_v/?ref=rss


ЦСКА стартира с победа участието си в европейския клубен турнир по хокей на лед "Континентална купа".

"Армейците" се наложиха с 3:2 (1:0, 2:0, 0:2) над испанския "Пуигсерда" в среща от група А на надпреварата в Зимния дворец в София.

В другия мач от групата по-рано днес "Беостар" (Сърбия) разгроми "Измир" (Турция) с 20:2.

ЦСКА поведе на испанския съперник с гол на Виктор Щефанех в 14-ата минута. В края на втория период червените решиха мача с нови два гола,...

Може да започнем усвояване на евросредствата по транспорта от началото на 2015-та

http://www.vesti.bg/novini/mozhe-da-zapochnem-usvoiavane-na-evrosredstvata-po-transporta-ot-nachaloto-na-2015-ta-6023374

България вероятно ще може да започне да усвоява европейските пари по оперативна програма "Транспорт" още в началото на следващата година.

Може за започнем усвояване на евросредствата по транспорта от началото на 2015-та

http://www.vesti.bg/novini/mozhe-za-zapochnem-usvoiavane-na-evrosredstvata-po-transporta-ot-nachaloto-na-2015-ta-6023371

България вероятно ще може да започне да усвоява европейските пари по оперативна програма "Транспорт" още в началото на следващата година.

Албена Вулева направи Вип-овете на Брадъра на салата! Един по един

http://www.zapernik.com/hailaif/albena-vuleva-napravi-vip-ovete-na-bradura-na-salata-edin-po_34563/

Хапливата телевизионна водеща Албена Вулева направи импровизиран епизод от скандалната си рубрика пред съквартирантите от Вип Брадър тази вечер. Албена Вулева се опита да направи кратки коментари за някой от най-изявените звезди на шоуто.

"Евгени Минчев - този долен интригант, който влезе в тази къща само, за да прави циркове, да плете интриги, да говори за всеки зад гърба му, нарочно се измисля истории и оплюва хората. Тук всички са замесени в интриги и се мразят един друг, само...

Продължава

Евгени Минчев обиди Кали: Ти си треторазрядна певица

http://www.zapernik.com/hailaif/evgeni-minchev-obidi-kali-ti-si-tretorazryadna-pevica_34562/

Паркетният лъв Евгени Минчев определи фолк певицата Кали като трета категория. Според Минчев кали е категория "С" в музиката. Това признание стана в къщата на Вип Брадър - хитовото шоу на Нова телевизия.

Фолк фурията Кали се засегна доста от оценката на Евгени Минчев. "Не можеш да наричаш "С" категория певица, която е 22 години на сцената, участва в турнета, без да е правила секс и да е лапала свирки на продуцентите", сопна се Кали.

Това обаче не промени мнението на Евгени...

Продължава

Жени Калканджиева и Тачо се сдобриха!

http://www.zapernik.com/bulgariya/jeni-kalkandjieva-i-tacho-se-sdobriha_34561/

Жени Калканджиева и Тачо се събраха отново, след скандалите, които вдигнаха пред цяла България. Двамата си легнаха в едно легло в къщата на Вип Брадър.

Тачо се чудеше дали от телевизията ще пуснат целия скандал, който със съпругата си вдигнаха пред десетките камери и вип съквартирантите в Къщата. Жени Калканджиева каза, че не знае дали всичко е излъчено по телевизията. "Не ми се мисли за това" ,каза Калканджиева.

"Първото, което ще направя, когато изляза от Вип Брадър е да купя...

Продължава

Ученик от Пловдив е математик №1 на Европа

http://frognews.bg/news_76990/

Ученикът от Пловдивската математическа гимназия Петър Гайдаров донесе най-високото отличие за млад учен, печелено от българин на европейски конкурс. Необикновеният проект на абитуриента, представен във Варшава, го постави на второ място в генералното класиране по всички науки и на първо по математика.

Днес да почерпят

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4333141

Албена Александрова, дизайнерка.
Проф. дин Димитър Игнатовски, общински съветник, почетен гражданин на Шумен, 74 г.
Дурхан Мустафа, депутат в 42-рото НС от ПГ на ДПС, 43 г.
Проф. Иван Станков, ректор на Тракийския университет, 66 г.
Камелия Лозанова, бивш изпълнителен директор на Агенция по заетостта. Албена Александрова, дизайнерка. Проф. дин Димитър Игнатовски, общински съветник, почетен гражданин на Шумен, 74 г. Дурхан Мустафа, депутат в 42-рото НС от ПГ на ДПС, 43 г. Проф. Иван Станков, ректор на Тракийския университет, 66 г. Камелия Лозанова, бивш изпълнителен директор на Агенция по заетостта.

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване