02/28/15 11:58
(http://pik.bg)

НФСБ ще оспорва бюджета на Бургас, пари за помощ при бедствия останали при хомосексуалисти

НФСБ ще оспорва бюджета на Бургас, пари за помощ при бедствия останали при хомосексуалисти

Групата на НФСБ в местния парламент в Бургас ще оспорва част от бюджета на Общината, тъй като не били подложени на гласуване по време на последната сесия част от предложенията им за вътрешни размествания. Патриотите искаха да бъдат заделени 50 хиляди лева, които да бъдат използвани при нужда в случай на наводнения и други природни катаклизми, от каквито Бургас беше потърпевш през последните месеци, пише "Флагман".

„Ние искахме да бъдат взети 30 хиляди лева от графата за общински имоти и 20 хил. лева от спортни имоти. Аз пък предложих 10 хиляди лева от субсидията на младежката организация „Младежки глас“, както и 1000 лева от фондация „Крокус” да бъдат пренасочени за ликвидиране последствията от наводнения. Предпочетоха обаче тези пари да останат при  младежката организация на ГЕРБ, каквато е „Младежки глас” и при „Крокус”, която защитава хомосексуалистите”, каза Ангел Божидаров.

Той е взел копие от протокола от гласуването на бюджета и заяви, че ще го оспорват в тази му част пред областния управител Вълчо Чолаков. „Предложенията ни бяха направени в законноустановения срок – 15 дни преди сесията, по време на заседанията на комисиите, редно беше да бъдат гласувани  в залата”, каза Ангел Божидаров.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване