03/18/10 09:17
(http://sandolino.blogspot.com/)

New Kids On The BLOG :-)

Голямо благодарско на всички онези другари-блогъри (в случая – Амазонка) , които вече няколко пъти ме предлагат за титлата "Блог на деня" ! И държа да ви уверя, че оказаната ми чрез номинацията чест е далеч по-ценна за мен от евентуална победа и от всички възможни титли, медали и прочие бонуси! Мерси!


Специален поздрав с песента Tonight на групата-еднодневка New Kids On The Block от онези далечни времена, когато чалгата беше още грозна фантазия, а ние, дългокосите бунтари, открито се присмивахме на всички тези поп-измишльотини, изникнали от небитието по същия начин, както ни се изтърси на главата и "потребителското общество" барабар с цялата политическа и икономическа какофония.

В началото на прехода все още страдахме от илюзията, че доброто и здравият разум ще победят и че несъмнено бъдещето ще е по-весело и усмихнато от момчетата в групите-еднодневки. Но озъбеното и свирепо куче съвсем бързо се отвърза от синджира и ни погна из шубраците, изникнали из междупанелното пространство, и всеки тръгна да бяга и се крие кой-където свари. Мен съдбата ме откара на 2500км в западна посока,

Пешо и Васко се озоваха във Велико Търново, а Калин-Кината, Владо Змея, Емо Гущера и още много други сега четат тези редове от един - без съмнение - по-добър свят.



От време на време се обръщам назад, за да проверя какво се е променило в погледа на сърдития дългокос младеж със скъсаните дънки и раздърпан каскет. В крайна сметка съжалявам за New Kids On The Block - не бяха никак лоши. А и се усмихваха :-)



Публикувана на 03/18/10 09:17 http://sandolino.blogspot.com/2010/03/new-kids-on-blog.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване