05/28/10 10:33
(http://ivanbedrov.com/)

Скъп ли ни е Миро?

eurovision_webМиро не се бил класирал на финала на Евровизия. Така пишат хората в Twitter и Facebook. Даже и някакви активности развиват. Едни ме канят да се присъединя в групата Да запазим достойнството си, нека България не участва повече на Евровизия. Други са се записали в Миро е истинският победител в Евровизия. Положението вероятно е много драматично, но все още не знам какво точно е станало, унижено ли е било нечие достойнство, защо има истински и неистински победител в това съзтезание… Много въпроси.

Но най-важният въпрос си мисля, че е следният: колко ни струва на нас данъкоплатците цялата тази олелия? През последните месеци, когато и да пусна БНТ, попадах на репортажи за представяне на Миро в различни точки на Европа. Дори и без да се вълнувам по темата, се оказах донякъде информиран. Което означава, че кампанията е била сериозна. Това струва пари, това са нашите пари.

П.П. нали ви казвах преди време, че единственият начин България да спечели Евровизия е да участва с Бойко Борисов, който да изпълни “Батальона се строява”.

снимка: eurovision.miro.bg

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване