11/24/10 21:19
(http://ruslantrad.com/)

За пет минути ставаме от много бедни на много богати

България е толкова чудна страна, че тук всичко е възможно. Ако си позволим да използваме един израз на нашите добри приятели, България е страна на неограничените невъзможности.

Точно за няколко минути станахме от бедни на богати. За пет минути от хрупащи лук със сирене, отидохме в проспериращите икономики, че даже от това и Белгия ни завидя. Оказа се, че много българи живеят с по 35 лв. на месец, а за един такъв случай разказват репортерите на bTV.

Първо съобщават,че българите са с намалели доходи...

 

Малко след този репортаж, телевизията пусна друг, който с големи букви ни съобщава, че България вървяла във вярната посока. Трайчо Трайков дори не изчака, нямайки търпение да се докаже пред кабинета и заяви гръмогласно: „Икономиката е в растеж“.

...след това ни казват, че икономиката ни била в растеж.

 

Затова пък управляващите си признаха, че данък „колиба“ няма да донесе много печалба. Чудесата продължават с това, че таксиметров шофьор взе на клиент 100 лв. за 2 км. разстояние (bTV). И това си е напълно законно, защото все още няма таван на цените. Промени могат да се очакват едва след Нова година, а дотогава трябва да се внимава с разни „ОК суперлукс“, „ОК супер-преебан“ и т.н.

Само за 30 минути се нагледах на достатъчно парадокси. А уж било скучно?


Публикувана на 11/24/10 21:19 http://ruslantrad.wordpress.com/2010/11/24/6604/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване