01/30/11 14:21
(http://psabev.blogspot.com/)

Посетителите на блога: кой откъде е?

Ето и още нещо интересно за това откъде ни посещават…

92% от всички посещения са от България, останалите 8%, вярвате или не, са от други държави. За посещения от други планети поне засега нямаме информация.

Ще започнем с чужбина… Най-много от чуждестранните ни посещения идват от Германия (21,53%), САЩ (15,53%), Великобритания (9,58%) и Испания (5,09%). И това са всички посещения над 5%. Останалото разпределение е толкова шарено, че най-добре е да ви оставим да видите диаграмата сами:

Що се отнася до България, повече от половината посещения идват от столицата. По обясними причини (Биляна е от Пловдив, а аз съм учил там) градът на тепетата изпреварва Варна с цели 3%, следвани от Бургас. По обясними причини (аз съм от Русе) дунавската ни столица изпреварва Стара Загора. Велико Търново е последният град, откъдето идват повече от 2% от посещенията ни…


Rating: 0.0/10 (0 votes cast)


Сподели тази публикация:DiggFacebookGoogle BookmarksemailLinkedInMySpaceTechnoratiTwitterLiveRSSOrkutSlashdotYahoo! Buzz

Подобни публикации

Публикувана на 01/30/11 14:21 http://feedproxy.google.com/~r/psabev/~3/yPmXsrzoXtA/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване