03/11/11 09:29
(http://vasvalch.com/)

Светкавичен crowdsourcing с Coca-Cola

coca-cola maroon 5Coca-Cola винаги ме изненадват приятно с кампаниите си, а когато в тях има включена и музика, всичко става по-хубаво. Компанията е решила да помогне на Maroon 5 да напишат новата си песен – с подкрепата на феновете на марката и групата.

На 22 март всички желаещи ще могат да получат виртуален достъп до студиото, в което Maroon 5 ще подготвят новата си песен. Групата ще чуе мнението на феновете, които ще могат да дават идеи за текст на песента, музика, ритъм, да споделят снимки и истории, които да вдъхновят музикантите. Live-сесията ще продължи 24 часа и в края на деня феновете ще могат да чуят завършеното парче. Можете да се запишете на страницата на Coca-Cola, както и във Facebook – вече 2300 човека са го направили.

maroon5 bandСъбитието е част от новата кампания Coca-Cola Music, която ще даде на феновете ексклузивен достъп до света на музиката и ще покаже как работят известни певци и групи.

Кампанията се възползва по интересен начин от новите технологии, а самата връзка с музиката я прави още по-привлекателна. Maroon 5 са група с доста “универсален” звук, така че да се привлече вниманието на масова аудитория. Coca-Cola са организирали нещо доста интересно, за да затвърдят позицията си на най-забавната безалкохолна напитка на света ;)



Още по темата:

  1. Интегриран маркетинг за Coca-Cola
  2. Билборд от бутилки по твой вкус
  3. Crowdsourcing като филмов похват

Публикувана на 03/11/11 09:29 http://feedproxy.google.com/~r/vasvalch/feed/~3/kXjbl4r0PkU/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване