05/12/11 08:49
(http://vasvalch.com/)

Мъже без ризи и ябълков сайдер

jillzДнес няма да ви показвам реклама, която е особено иновативна или нестандартна. Ще ви покажа обаче нещо лятно, насочено към женската аудитория – просто подарък за всички дами в маркетинг и PR-бранша :) И преди да сте ме обвинили в кифленско поведение, ще отбележа, че намирам стратегията на марката за особено подходяща и оразличаваща я от останалите продукти в категорията. А сега, да преминем към мъжете.

И преди съм говорила за Jillz – марката сайдер на Heineken, която е особено популярна в Холандия. Брандът е насочен изцяло към женска публика и използва откровено сексуални съобщения. “Нищо ново, сексът продава,” ще ми кажете вие. Така е, но все още рядко виждаме по-дръзки кампании за дамите. Не съм попадала на друга марка алкохол, която толкова директно да дава на целевата публика от женски пол това, което тя иска – нещо красиво и приятно. Мъжете гледат падащи ангели, а за нас какво – не е справедливо просто!!! ;)

И ето ги Jillz, които са направили нещо свежо, лятно и неангажиращо – точно в стила на бранда. Забележете обаче, че марката продължава да е предпазлива – спотът, който се върти по телевизията, оставя мъжете на Jillz облечени, а само онлайн-версията, която ще видите по-долу показва повече кожа. Ами, да живее интернет!

Ако имате желание да разучите по-подробно рекламата (или, няма какво да се лъжем, някои от участниците в нея), вижте и making-of видеото:

Отново, няма да си кривя душата – рекламата не е нещо особено, но в нея все пак има всичко необходимо, за да ви се допие един Jillz.



Още по темата:

  1. Време за мъже
  2. Луди Мъже
  3. Застрашен вид

Публикувана на 05/12/11 08:49 http://feedproxy.google.com/~r/vasvalch/feed/~3/VrRlPekjXXI/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване