06/06/11 09:23
(http://nname.org/)

Блогове и Фокуси

Ясен повдига интересен въпрос, защо Форд направиха малка тест-драйв рекламна кампания чрез “елитните блогъри”, а не чрез авто ентусиастите от техния форум например, които са способни да разкостят колата и да й опишат и майчиното мляко откъм тенически параметри. Дори да откраднат голям процент от частите и да я върнат в движение :)

Аз лично попаднах на материали от кампанията при Комитата и Сула и ми се сториха не съвсем полезни, но поне ясно обозначени и лесни за превъртане. Отвъд океана много тръбят за Ford Sync, щеше да ми е интересно да науча дали тази космическа технология е била налична в тестовите бройки и дали е намира някакво приложение в нашия далечен край на света и на кирилица, ама уви.

Майк Рам коментира, че някакви хора са се засегнали, защо не са в “елита”, и са реагирали доста по балкански, но и професор Вучков надали е бил включен в тест драйва, а той все пак е професор. Все отнякъде трябва да се започне, някой да отвори пътеката, да тръгнат рекламистите в индианска нишка по нея и такива кампании да стават все по-чести и по-добре организирани.

Рекламата е мудна машина, едно решение го вземат поне 10 човека, всеки от тях като отвори един блог и гарантирано нищо не разбира, все едно в него пише на македонски. Тук всичко е контекст, за което сами сме си виновни, трябва да говориш като на малко дете, за да те схванат и рекламистите.

Публикувана на 06/06/11 09:23 http://feedproxy.google.com/~r/nname/~3/Vot6Ey_JsSc/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване