08/20/11 08:40
(http://www.azcheta.com/)

Програмата на издателство Сиела на "София диша:Словото зове"

Освен като основен партньор на Аз чета в играта приключение "Изгубени в литературна София", по време на литеартурното издание на София диша тази неделя издателство Сиела ще срещне минаващите през ул. Ангел Кънчев и с някои от най-известните автори в своето портфолио. На 21 август ще имате възможност да се срещнете и поговорите с Людмила Филипова, Михаил Вешим, Калин Терзийски, Весел Цанков, Ангел Игов и да се насласите на тяхното писано слово в малко по-различен формат.

Програмата на издателството ще започне от 16 ч. с представянето на книгата на Весел Цанков "Блогът на местния идиот". Публиката за него ще подгряват добре познатите актьори Латинка Петрова и Пламен Сираков. Час по-късно започва четенето на текстове от Ангел Игов и Петър Чухов. Точно за 18.00 Людмила Филипова е приготвила и игра с награди за своите читатели.

В 19 ч. идва може би най-интересната част от програмата на издателство Сиела - разговорът с Михаил Вешим, автор на нашумелия роман "Английският съсед", продуцента на едноименния комедиен сериал Пенко Русев и актьорите Ирен Кривошиева и Слав Бойчев. Ще можете да ги попитате всичко, което ви интересува за сериала "Английският съсед", който започва да се излъчва от септември по БНТ.

И за финал - Лудостта на Калин Терзийски! Заразна ли е тя ще разберете точно в 20.00 при срещата си с писателя.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване