10/05/11 05:37
(http://www.azcheta.com/)

"Танц с дракони" излиза на 14 ноември

В късния следобед на вчерашния ден една новина предизвика масов индиански танц на радост сред фентъзи феновете в България. Издателска къща Бард най-после обяви датата за излизането на най-дългоочакваното продължение в историята на фентъзито.

14 ноември е денят, когато най-после ще започне нашият „Танц с дракони“. Засега знаем само, че преводач е Валерий Русинов, цената ще е около 15 лева. Корицата все още не е завършена, така че остава да гледаме предварителния вариант и да чакаме финалната визия.

„Песен за огън и лед“ беше успешна поредица още преди суперпродукцията на HBO по първия роман „Игра на тронове“, но след нея станах свидетел как дори и хора, които отричат фентъзито посегнаха към тази книга. И макар благодарение на интернет и един приятел вече да знам, че един много важен герой ще умре, нямам търпение да видя точно как ще се случи това.

Подгответе се, защото от 14 ноември ни предстоят 960 страници (за сравнение трите части на Властелина са 1100) магия, приключения, интриги и много, много дракони.

Ако не искаш да чакаш до следата на следващия месец, можеш да си поръчаш книгата и на английски с отстъпка от "Книга за теб".

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване