04/27/12 09:31
(http://radiomilena.com/)

Банкер, брокер или политик е Кунева?

Въпросите към Меглена Кунева, бивш министър от тройната коалиция и настоящ кандидат за вожд на новосъздаващата й се партия ще стават все по-конкретни и неудобни. Това се казва в позицията на партия „Ред, законност и справедливост” (РЗС) около личността на Меглена Кунева, предаде агенция КРОСС. От партията са категорични, че обществото иска да знае проектът на Кунева не е ли поредния опит за политическа измама. Какво е истинското му съдържание, кой го спонсорира, кои олигарси стоят зад него, каква е договорката с Ахмед Доган и Георги Първанов? Защо Кунева прикри спонсорите си за президентската кампания? Кой я протежира пред „БНП Париба” и какви са комисионните й като еврокомисар и министър? Защо крие от българските граждани доходите и спестяванията си и каква е персоналната й роля в бизнеса на съпруга й?

Това са само част от въпросите, на които гражданите на България искат да получат отговор. Те искат да знаят банкер, брокер или политик е г-жа Кунева.

Все още не е късно, г-жо Кунева, обяснете, споделете, призовават от РЗС. Гражданите може би днес са по-склонни да ви разберат, утре ще бъде късно!

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване