01/24/12 14:31
(http://www.bivol.bg)

Първата дама: Трябва ни Бойкомет!

Capture_decran_2012-01-24_a_16.25.48

В медиите и блогосферата се сблъскват мнения за и против решението на съпругата на новия президент Плевнелиев да отхвърли ролята на "първа дама". Отговорът на въпроса за този неин избор може би е в това публично съобщение в Twitter, написано от Юлиана Плевнелиева преди година и три месеца.

В коментар за проекта Бойкометър на сайта Politikat тя пише:

"Не ни трябва бойкометър, трябва ни бойкомет. Да го прати през девет планини в десета и там да се оправят, завалиите..."

Това е писано през октомври 2010. Тепърва предстояха и скандалът с Мишо Бирата, и разкритията на Wikileaks за мафиотското минало на премиера, и пържолките...

Разбирам напълно г-жа Плевнелиева. Да изпълнява ролята на първа дама означава, че макар и рядко, тя ще трябва да споделя едно затворено пространство с "бабаита, изтупан в Армани".

Да се усмихва и да се здрависва протоколно с Бойко Борисов, когото тя предпочита да види някъде в Китай при други завалии.Там някъде по груби изчисления се намира десетата планина.

Да се надяваме все пак, че Юлиана ще ни направи отстъпка и ще приеме да бъде първа дама след като на изборите включим бойкомета и запратим бабаита само през една и то съвсем ниска планина, обратно в Банкя.

Публикувана на 01/24/12 14:31 http://www.bivol.bg/firstlady.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване