02/21/12 19:35
(http://gruncharov.com/)

АСТА, Шистовия Газ, Иран и скандалните коментари на Емил Василев, РЗС

Емил Василев, РЗС

Честно казано, по принцип ама хич не ме интересува вътрешната ни политика и най-вече партиите, игричките им и лицата в тях. Но смятам, че този материал трябва да излезне на бял свят.

Днес, 21.02.2012 г. (вторник) председателят на „Ред, законност и справедливост” Яне Янев внесе в деловодството на Народното събрание проект на декларация на Парламента по повод военния характер на ядрената програма на Ислямска република Иран. До тук нищо интересно, но депутата Емил Василев реши да пусне линк към материала на фейсбук страницата на гражданската инициатива Българи за мир – НЕ на войната срещу Иран! – и съвсем очаквано участниците в групата се изказваха против декларацията, Емил Василев я защитаваше – цирк, както винаги.

Прилагам тук няколко негови изказвания – които за депутат на НС на Р.Б. не са само недопустими, а са направо извън всякакви нормални рамки на публично лице:

Това е само част от отговорите му, по повод дискусията под линка му, всичко това може да се прочете тук.

Публични изказвания от сорта на “по внимателно с езика, освен ако не си почитателка на аналния секс или пък същия ти липсва“, от устата на депутат? Първо си помислих, че е шега но моя лична проверка чрез човек запознат с РЗС потвърди, че профила не е фалшив и е напълно автентичен. И като се абстрахираме от тематиката на дискусията трябва сериозно да си зададем въпроса, какви хора ни представляват днес в парламента и фейсбук, а утре може би пред света.

И докато тематиката премина през АСТА, Шистовия газ и конфликта в Близкия Изток разбрахме и друго, освен че е вулгарен – той, видите ли, е един от инициаторите на протестните движения тази година. Да бе да. Който се интересува, да прочете всичките вече над 400 коментара – забавлението е гарантирано.

Георги Грънчаров – Всички права запазени.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване