08/04/12 08:58
(http://www.azcheta.com/)

Отменен фестивал на е-книгата няма да бъде закриван

Организаторът на фестивала Kidwell-e се зарече, че събитието ще се проведе отново, въпреки отменянето му тази година поради нисък интерес. "Следващата година отново сме тук. Понесохме удар, но не сме нокаутирани", сподели пред ВВС въпреки разочарованисто си Джулиън Рък – основател и управляващ директор на събитието.

Изложението трябваше да се проведе в Кидуели, Западен Уелс, на 29-ти и 30-ти юли и беше рекламирано като първия фестивал в Обединеното кралство, отдаващ почит на електронната книга. Очакваше се между 20 000 и 30 000 души да минат през фестивалните площи, но събитието бе закрито в неделя по обед, след като не успя да привлече достатъчно посетители.

Някои от ключовите цели на Kidwell-e са популяризиране на електронната книга, отличаване на дебютиращи и утвърдени писатели, които са възприели самоиздаването в електронен формат, насърчаване на грамотността и обучението чрез електронни книги сред децата.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване