11/30/12 04:00
(http://socialevo.net/)

Топ 10 на най-споделяните Facebook страници

Във Facebook всеки ден виждам толкова много споделени от приятели статуси и снимки на бранд страници, че често казано не мога да им хвана следата. Track Social, водеща компания за анализи и консултация в областта на социалните медии, направиха класация именно по този показал – кои са страниците във Facebook, чиито фенове споделят най-много техните публикации. В нея попадат различни имена – от телевизии и вестници до популярни напитки и вериги ресторанти за бързо хранене. Доминират страниците с информативна насоченост, но противно на очакванията на първо място не виждаме такава. Вижте кой е заел челната първа позиция и кой го следва по-надолу в топ 10. 

1. Disney – 12 713 споделяния дневно. Любимците на малки и големи! Те създават още по-празнично настроение около Коледа, сплотяват семейството и ви карат да се усмихнете. 

Disney

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. The Huffington Post – 7996 споделяния дневно. Първенец в новините! Както ви информирахме по-рано, вестникът е основан от Ариана Хъфингтън, която е в класацията на 25-те жени с най-голямо присъствие в социалните медии. 

Huffington post

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. National Geographic – 7151 споделяния дневно. Страницата събира на едно място всички любители на животните и природата. С невероятните си снимки и множество интригуващи изследвания NatGeo си спечелва почитното трето място. 

NatGeo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Cheezburger – 6409 споделяния дневно. Компанията е събрала внушителен брой фенове и се справя доста успешно в комуникацията си с тях. 

Cheezburger

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Fox News – 5870 споделяния дневно. Безспорен лидер при отразяването на новини, с над 2 700 000 фенове във Facebook. Значително повече от тези на Huffington Post, но въпреки това с няколко места по-надолу в класацията. 

Fox News

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6. Red Bull – 4905 споделяния дневно. Има ли нужда от допълнително представяне? Той просто ти “дава крила”! … или помага да учиш цяла нощ по време на сесия.

Red Bull

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7. ABC News – 4864 споделяния дневно. Със стремеж да ни представят цялостната картина на събитията от света. Което ми напомня на нашите “всички гледни точки”. Пожелаваме им успех в нелеката задача да бъдат обективни и независими. 

ABC News

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8. GRANDPARENTS.COM – 3432 споделяния дневно. Дори през годината да не обръщаме достатъчно внимание на бабите и дядовците си, няма по-подходящо време, в което да им покажем колко ги обичаме, от празниците.

grandparents.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9. Радио NPR – 3425 споделяния дневно. Последният новинарски източник в класацията. Въпреки развиването на технологиите и предимствата на информирането чрез интернет радиото все още е живо! 

NPR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10. BMW – 3288 споделяния дневно. Любителите на скъпи автомобилни наистина не са малко. Според мен обаче това число е сравнително малко, имайки предвид, че почти няма мъж, който да не се захласва по лъскави возила. 

BMW

 

 

 

 

 

 

 

 

Коя е страницата, чиито постове вие споделяте най-често в социалните мрежи?

Снимки: Track Social

Подобни статии:

  1. „Зайо Байо” води „Ариана”, или кои са най-популярните български страници във Facebook
  2. X-Factor първа в Класацията на Българските Фейсбук страници за месец ноември
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване