12/03/12 10:10
(http://socialevo.net/)

Качвайте по-лесно снимки във Facebook с Photo Sync

Качвайте по-лесно снимки във Facebook с Photo Sync

Нещо ново и много полезно обявиха Facebook. Новата възможност е за автоматично качване на снимки от телефон във Facebook и се нарича Photo Sync. Тя беше обявена от компанията в петък. Над 300 милиона снимки се споделят във Facebook всеки ден. С добавянето на тази нова възможност това число ще нарасне значително. Автоматичното качване на вашите снимки от телефона в социалната мрежа е продължение на стремежа на Facebook да улесняват потребителите при ползване на мобилни устройства.

Когато тази сутрин отворих приложението на Facebook за iOS, бях посрещнат от съобщение, подканващо ме да синхронизирам снимките си с профила си във Facebook.

Когато тази сутрин отворих приложението на Facebook за iOS, бях посрещнат от съобщение, подканващо ме да синхронизирам снимките си с профила си във Facebook.

С тази нова функционалност качих на своя профил последните 20 снимки, които съм направил с телефона. Всички нови снимки също ще се качват там автоматично. Това е нова и интересна възможност от Facebook, която те започнаха да тестват при определен брой потребители още през август. Ето че тя вече е достъпна за всички потребители.

Моят мобилен телефон е винаги с мен и често правя снимки с него. Новата възможност за автоматично синхронизиране на снимки от телефона с Facebook и качването им за съхранение там ще улесни както мен, така и останалите мобилни потребители на социалната мрежа. Снимките се качват автоматично за съхранение от вашия мобилен телефон в “Private” папка, а вие избирате кои снимки да споделите с приятелите си. За всеки потребител е заделено място за съхранение до 2 GB. Ето и как изглежда процесът след отварянето на моя профил във Facebook и след автоматичното качване на снимките от телефона.

Photo Sync е достъпна за потребителите на iPhone  и Android  мобилни устройства, които са инсталирали най-новата версия на Facebook на своите устройства.

Снимки: Facebook и Socialevo

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване