01/10/13 20:49
(http://milenafuchedjieva.blogspot.com/)

my fellow bulgarians, друго си е мюзик индустрията

хвърлям по едно око на българските брейкове в the voice и пълня време със смисъл създаден от видяното. контент, my fellow bulgarians. 
сцени от мола, които никога не са скучни. водещата, момиче, симпатично, прави кратки интервюта и приема поръчки за клипове.
красиво момченце на около 6 години поздрави учителя си по сърф коко с песен на linkin park. thumb up.
две момичета на около 16-17. нормални момичета, кафяви коси, кафяви очи, леко бледи, едри, пухенка, пуловер на раета. водещата попита второто как се казва и то така се притесни, че си сбърка името. първо каза едно име, после друго, не е лесно. не помня какъв клип си поискаха.
водещият easy, ако съм чула правилно, попита едни други момичета как се казват и какво искат да видят. "марчьина" си поиска криско. гледам от време на време български хип хоп и не мога да ги различа, освен ъпсурт, ъпсурт са по-други, и бичето също, шамарът вече е ветеран, от новите сега запомних криско, защото съм страшен фен на уиз калифа и снуп и като чуя крадено от "black and yellow", ако не е откраднато добре, гледам като черен, който вижда за пръв път бели. не можеш да ги различиш и са еднакво грозни. предпоследното изречение е най-дългото, което отдавна съм писала.
водещият го похвалиха, че е един от "малкото мъжествени мъже". двете близначки го поздравиха с alicia keys. "this girl is on fire, she's walking on fire". даже цели две са се запалили едновременно.
едни сладки vs. несладки момичета съобщиха сатуса на третата си приятелка - "нейната е много сложна с нейния любим". те си поискаха нов клип на графа, добре направен, но адско оплакване пада, докато не се появи един пич с дредлокс. jahmmi е толкова добър, естествено добър, без да го е учил, роден с него, собственост му е, че и за секунда не му минава през ум, че може да е кауза предута по какъвто и да било начин. просто не се сеща за такива работи. и на български или английски, всичко звучи еднакво добре от устата му.
"не искам да бъда кауза пердута" е отчаяно заглавие. колкото и да не е много яко да си леко глупав, още по-малко яко е да се страхуваш от лузърство. победителите никога не казват какво не искат да бъдат, а какво искат да бъдат. 
вече не знам какво ми се слуша, отидох на youtube на new преслава - "по моята кожа", и със сигурност азис ми харесва повече.
друго к'во, чудя се защо написах всичко това и установих че е защото явно имам нужда от музика:)
а пък jay z ги е подредил бионсе, после риана, сега рита ора. друго си е.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване