01/26/13 10:00
(http://vasvalch.com/)

Ако не ви стигам тук…

пощенски кутии

Сигурна съм, че нямате търпение да прочетете новите постове тук и винаги тръпнете в очакване какво съм ви написала! Добре де, дори това изречение да беше чиста ирония, надявам се, че съдържанието, което избирам за блога ви допада и съм сигурна, че мога да ви дам още :) Ето така се роди последното ми начинание, а именно – месечния нюзлетър на “Васи ли?!”

Истината е, че постоянно попадам на ново съдържание, което си струва споделянето, но нямам сили и възможност да пиша за всичко. Доста от нещата споделям във Facebook страницата на блога, но тъй като линковете там имат кратък период на полуразпад, ми се искаше да подчертавам по сериозно най-интересните неща. Затова от началото на следващия месец ще се забавлявам и с един нюзлетър, в който можете да видите най-любопитните 5-10 неща, които може да сте пропуснали.

Нюзлетърът е своеобразно продължение на серията “Топ няколко”, за която просто не ми стига време всяка седмица. В него няма да присъстват почти никакви постове от блога – за тях можете да се абонирате по RSS или Email. Отделно, планирам там да разиграваме и малко билети за събития или интересни книжки, но за това има време.

И за да завърша цялото това писане, просто ви каня да се абонирате – не забравяйте да отбележите какъв тип материали ще са ви най-интересни, за да настроя съдържанието подобаващо още от първия път!

___
снимка: Danny Oosterveer

The post Ако не ви стигам тук… appeared first on Васи ли?!.

Публикувана на 01/26/13 10:00 http://feedproxy.google.com/~r/vasvalch/feed/~3/9PqIReaa0FY/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване