01/26/13 05:20
(http://socialevo.net/)

Ново: Facebook предлага кои брандове да харесате

Ново: Facebook предлага кои брандове да харесате

Ново: Facebook предлага кои брандове да харесате

Facebook въвежда все нови и нови неща по дизайна и функционалностите на Timeline. Наскоро писахме за очакваните промени на Facebook  ”Timeline”, както и едно страхотно предложение от дизайнера Фред Нерби за цялостен редизайн на Facebook. От Facebook постоянно търсят начини да ни накарат да натискаме “Like” под повече страници.

Новото от Facebook, което забелязахме, е въвеждането на възможност да харесате и други страници, предложени от Facebook, след като харесате дадена Facebook страница на бранд. След като натиснете бутона “Like” под голямата снимка, се показва нов ред с малки снимки на други Facebook страници на брандове, които можете да харесате. Задържайки мишката над някоя от снимките, ще видите прозрачно предложение за харесване (“Like”) на тази страница. С един клик вие вече сте харесали и нея. Facebook прави предложение за харесване на нови страници по подобие на харесаната от вас и според вашите интереси и локализация – информация, която Facebook е събрал и анализирал.

От дясната страна на лентата с предложения има и възможност да разгледате всички страници и да изберете кои бихте харесали.

Ето няколко примера с Facebook страници на известни брандове, Мтел, HP и Porsche и какво ни предлагат от Facebook да харесаме, след като сме харесали тяхната Facebook страница с натискане на бутона “Like”:

Мтел преди “Like” 

Мтел

Мтел след “Like”

Мтел

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване