02/08/13 03:00
(http://socialevo.net/)

Послания за любими хора във Facebook

table-big

Послания за любими хора във Facebook

Свързваме месец февруари с виното, романтиката, емоционалната отдаденост и споделените мигове с любимите хора. В най-романтичния месец на годината, по повод красивия празник на влюбените, една от най-важните и отговорни задачи е да зарадваме любимия човек с наистина специален подарък.

Дали ще празнуваме Свети Валентин, или Трифон Зарезан е без значение. Важното е да се повеселим и да зарадваме любими хора. Точно това е идеята на УниКредит Булбанк и тяхната най-нова Facebook игра „Изненадай любим човек“.

Изненадай Любим човек

Инициативата е отворена за всички, които искат да изненадат любимите си хора. Единственото, което трябва да направят, е да напишат послание на любим човек, да го изпратят в периода от 4 до 11 февруари, а от УниКредит Булбанк ще се постараят 20-те най-хубави от тях да достигнат своите получатели.

Най-голямата банка в България предоставя възможност на участниците да изберат и какво да подарят от тяхно име на най-близките им хора – букет цветя, бутилка вино или шоколадови бонбони.

букет цветя

Късметлиите ще бъдат изтеглени следващата седмица, а точно на 14 февруари техните избраници ще получат своите подаръци и послания благодарение на УниКредит Булбанк. Отделете малко време и цялата си любов. Не е нужен специален повод, за да изненадаш любим човек! 

снимка: UniCredit Bulbank

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване