02/11/13 04:40
(http://socialevo.net/)

“Чувства” и “дейности” във Facebook статусите

facebookactivity

Задава се поредната новост във Facebook. След като през годините социалната мрежа постепенно добави възможности да “тагваме” приятели и да отбелязваме къде сме или да задаваме отминала дата в публикациите си, скоро ще можем и да задаваме своето настроение или да посочваме конкретна дейност, която извършваме.

Не че и досега не пишехме какво правим, но явно от Facebook са преценили, че новите предварително зададени състояния ще бъдат някакво улеснение за потребителя, а защо не и добавена стойност към стерилните ни текстови постинги. 

"Чувства" и "дейности" във Facebook статусите

Както подсказва картинката, ще можем с няколко натискания да споделим как се чувстваме, какво гледаме, четем или слушаме, ядем или пием, със или без приятел(и).

Дни по-рано също се носеше слух за тази новост, но вече значителна бройка потребители се хвалят (или оплакват) в онлайн пространството за новите статуси. Това показва сериозните намерения на Facebook да пуснат функцията за всички ни. За или против – по-удобна или по по-кичозна ще стане любимата ни социална мрежа? Споделете в коментарите.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване