02/13/13 06:41
(http://socialevo.net/)

Нови възможности от Facebook само за мобилни устройства (Социална Сряда)

mobile_device_image3

Нови възможности от Facebook само за мобилни устройства (Социална Сряда)

Рубриката „Социална сряда“ е гордо спонсорирана от фирма Social Me, предлагаща практични и работещи решения за фирмите, които искат да популяризират дейността си онлайн, да привлекат бързо голям брой потребители към страниците си и да спечелят вниманието на по-голяма част от аудиторията чрез една от най-големите социални мрежи в света – Facebook.

Ясно е, че използването на Интернет през мобилните ни телефони е доста по-различно от изпомпването му през настолния компютър или лаптоп. Ето защо от www.allfacebook.com споделиха „клюката”, че за 2013 година от Facebook са се фокусирали върху мобилните комуникации. За тази цел Mark Zuckerberg и екипът му са се заели сериозно със създаването на специални програми и услуги специално и само за мобилни устройства. Идеята е да се създаде уникално изживяване, което няма да е достъпно за обикновения компютър.

Facebook определено се е насочил към правилната ниша, тъй като постоянно на пазара се появяват все нови и нови мобилни устройства. Те са удобни, могат да са навсякъде с теб и вършат същата работа като един средностатистически настолен компютър, ето защо са и толкова предпочитани.

От друга страна потребители са все по зарибени и пристрастени към Facebook, като близо 70% от потребителите посещават ежедневно социалната мрежа, именно през мобилните си телефони или устройства.

За сега не се разкриват повече подробности за това какво ново ще ни предложат, но не се и съмняваме че до края на годината това начинание ще се реализира с нови и интересни предложения от екипа на Facebook.

Не случайно Facebook е номер едно в социалните мрежи. От компанията постоянно разработват нови услуги и приложения и показват как се печелят милиони потребители. 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване