03/27/13 02:30
(http://socialevo.net/)

Presefy – едно решение на проблема с презентациите

424378007_640

Presefy - едно решение на проблема с презентациите

На всеки от нас му се е налагало да прави презентация с Powerpoint. Ако не да прави, то поне да гледа. Най-големият проблем идва, когато трябва да сменяме слайдовете. Не можеш спокойно да се съсредоточиш върху аудиторията и това, което имаш да им кажеш и обясниш. Да не говорим, че не всеки от присъстващите може да види всичко случващо се.

Ето че решение на проблема вече има. Presefy е революционен начин да контролирате презентацията си с помощта на своя смартфон! Това е уникално, защото тя работи с всички хардуери и не изисква никакви инсталации или допълнителни устройства. Превръща вашия смартфон в универсален инструмент за представяне, без усилия, навсякъде и по всяко време.

Трябва само да създадете профил в Presefy, след което да качите презентацията от компютъра си и това е. После можете да контролирате всичко от телефона си, твърдят TechCrunch. И тъй като всичко това е в мрежата, презентацията може да бъде гледана от толкова хора, колкото пожелаете, дори те да не присъстват в залата. А тези, които стоят по-назад, няма да се нуждаят от бинокъл. Единственият проблем е, че връзката трябва да е добра. Пробвайте Presefy.

http://www.youtube.com/watch?v=-5-Sc9qVgqA

Снимки: Vimeo, TechCrunch

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване