04/02/13 03:30
(http://socialevo.net/)

Стани част от Brand Management Factory

untitledzaglavna

Стани част от Brand Management Factory

Прекрасното пролетно слънце ни зарежда с нови емоции и идеи, които да помогнат на бизнеса ти. А кое най-доброто време да осъществиш тези идеи? И отговорът е: “Веднага!”. Сега ще попиташ: „Как? Къде? Кога?”. Ние пък ще отговорим с „Всичко започва на 15 април 2013 г. и имаш на разположение 4 седмици, 2 пъти седмично, през които да посетиш поне един от модулите, които Brand Management Factory организира.”.

Нека накратко ви запознаем какво представлява работилницата и с какво може да ви бъде полезна. Наричаме го работилница, защото всичко е практично, работи се с реални бизнес инструменти и почти половината време е свързано с решаване на казуси на участниците.

Brand Management Factory е съвместна инициатива на The Business Institute и Ilyan.com и е разделена на 4 модула, които ще се разглеждат в продължение на 4 седмици. Ето тук можете да видите и цялата програма, както и на страницата на Brand Management Factory.

На ваше разположение ще бъдат утвърдени специалисти, които ще помогнат с решаването на вашите казуси. Това са Цветелина Тенева, Георги Малчев, Анелия Гроздева, Христо Вълков, Елена Несторова, Ралица Станоева, Светлан Станоев, Анна Кираджиева и Младен Борисов.

И все пак някои от вас все още се чудят с какво могат да им бъдат полезни тези специалисти и как участието в работилницата ще бъде полезно на техния бизнес. Нека да започнем, че дейността на Brand Management Factory е насочена главно към мениджъри в различни области или хора, притежаващи собствен бизнес, като им помага за изграждането на тяхната марка. Всеки от участниците има възможността да се запознае с известни специалисти от сферата на маркетинга и предприемачеството, които ще му помогнат с решаването на неговите казуси, използвайки иновативни бизнес инструменти.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване