04/03/13 04:00
(http://socialevo.net/)

Малко повечко за Facebook телефоните от “Социална сряда”

Малко повечко за Facebook телефоните

Рубриката „Социална сряда“ е гордо спонсорирана от фирма Social Me, предлагаща практични и работещи решения за фирмите, които искат да популяризират дейността си онлайн, да привлекат бързо голям брой потребители към страниците си и да спечелят вниманието на по-голяма част от аудиторията чрез една от най-големите социални мрежи в света – Facebook.

Малко повечко за Facebook телефоните от "Социална сряда"

В последните две седмици най-дълго чаканата новина относно социалната мрежа Facebook е първият телефон на компанията, който се очаква да излезе още тази седмица. В четвъртък ще се разбере какво ще представлява Facebook смартфонът или поне какво се крие зад “Facebook Home”.

Мненията из онлайн пространството не спират да придават положителни и отрицателни окраски на смяната на курса от страна на Facebook. Според мнозина Facebook смартфонът ще бъде жалко копие на посредствен HTC телефон, докато други са на мнение, че ще бъде точно обратното. Едно обаче е ясно – Facebook телефонът ще се опита да пренесе домашния Facebook в мобилна версия.

Смартфонът на Facebook се очаква да бъде с 4.3-инчов дисплей и HTC дизайн, операционна система Android Jelly Bean (версия 4.1.2), както и 5-мегапикселова задна камера и 1.6 предна. Очевидци твърдят също така, че Facebook смартфонът ще наподобява моделите на HTC, излезли на пазара след 2011 г. Дали обаче Facebook ще се опитат да компенсират относително слабото си представяне сред мобилните приложения чрез цял телефон, или това е поредният опит за печалба, базирана на Facebook Ads платформата, ще видим през следващите месеци. Ще бъде интересно също така да видим кой е таргетът на този продукт, тъй като бизнес хората, както и тинейджърите, отдавна имат високи изисквания към технологиите, които подобен телефон няма как да покрие.

Снимка: Geek

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване