04/11/13 03:40
(http://socialevo.net/)

Management Conference 2013 на 22 май – технологии и комуникации

management

Технологиите и новите комуникации преобразиха света на бизнеса и днес е все по-трудно да бъдем в крак с последните тенденции. Management Conference 2013 предоставя възможност на българските мениджъри да се запознаят с новите технологични възможности и как да ги превърнат в свое конкурентно предимство.

Management Conference 2013  ще се проведе на 22 май в София, а лектори ще бъдат мениджъри на едни от най-големите и популярни компании в областта на комуникациите и новите технологии като:

Крис Чънг, Генерален Директор на Самсунг България.

Крис Чънг e Генерален Директор на Самсунг България. Г-н Чънг има 22 години опит в Samsung, присъединявайки се към компанията през 1992 г. след магистратура по електроника. Той има опит областта на R&D, Продажби и Маркетинг, а също и в Човешки ресурси. Преди да дойде в България, Крис Чънг е ръководил Samsung Morocco и подразделението в Обединеното кралство и Ирландия.  Г-н Чънг е твърдо убеден, че технологията на Samsung ще ни пренесе в бъдещето напред и е решен да бъде помощник това да се случи и в България.

Радослав Николов, Вицепрезидент на SAP Labs

Радослав Николов се присъединява към SAP Labs Bulgaria преди 10 години. В момента Радослав е глобален лидер в SAP, ръководейки екип, който се състои от над 200 специалиста в три държави и е отговорен за разработването на SAP HANA Cloud – модулно реше­ние от типа PaaS (Platform-as-a-Service) за Java базирани приложения, изградено върху установените индустриални стандарти и съобразено изцяло с тенденциите за преминаване на бизнеса към облачни системи за съхранение и обработка на информация.

Ейдриън Рослер, Маркетинг мениджър на Podio/Citrix

Ейдриън Рослер отговаря за онлайн маркетинга и партньорствата на Podio.com – глобална иновативна платформа за социална дейност и подобряване на производителността. Преди да се присъедини към Podio в Копенхаген, той участва в основаването на DailyDeal Австрия. Ейдриън има магистърска степен по Международна бизнес администрация със специалзация в областта на предприемачеството и иновациите от WU Виенския университет по икономика и бизнес.

Парис Чилдрес, Изпълнителен директор на Hop Online

Одисеята на Парис в интернет макретинга започва през 2003-та година. От тогава до сега той е работил над многобройни проекти в страни като САЩ, Китай, Турция, Румъния и България. Парис е основател на Hop Online, „SEO” и „Content Marketing” компания. Това негово начинание започва през 2009-та година, с цел да обедини и събере на едно място българския технически и маркетинг талант, а също и да създаде високо квалифицирана експертиза в социалните мрежи в региона. До тук добре! Парис е роден в Ню Орлийнс САЩ. В момента живее в София със своята прекрасна съпруга Камелия и дъщеря им Рая.

 

Management Conference 2013 ще обърне специално внимание на софтуерите като услуга (SaaS – Software as a Service), както и на работата в “облака” (Cloud), които промениха из основи ежедневието на всяка фирма. Те спестяват часове усилен труд и оптимизират процесите и работата на цели екипи.

Повече за Management Conference 2013, както и  пълен списък на лекторите и техните теми, можете да намерите на сайта на конференцията. Организатор на събитието е фирма Web and Events.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване