04/12/13 03:00
(http://socialevo.net/)

Можем да свържем Google+ страницата си с YouTube канали

youtubegp

Можем да свържем Google+ страницата си с YouTube канали

Съвсем скоро ще можем да свържем своите YouTube канали с профила си или дадена страница в Google+. Функцията все още е в бета версия и Google провеждат тестове, но тя е естествено развитие, като се има предвид стремежът на Google да преплетат услугите си, още повече разширявайки базата от потребители на социалната си мрежа. Става ясно, че чрез свързването се отключват и нови функции. Така например споделянето на видео през YouTube ще има по-богати възможности, ще можем да предаваме на живо чрез Hangouts, а и Google+ страницата ни ще има YouTube таб.

За да активирате тази функция трябва да влезете в своя YouTube профил, да намерите опцията “Свързване с Google+ страница (beta)” в допълнителните настройки. Оттам можете да избирате между свързване на нова страница в Google+ и свързване на съществуваща страница, както и свързване с Google+ профил. Повече подробности по целия процес можете да прочетете в YouTube Creator Blog.

Google предупреждават, че е възможно мобилните приложения и инструментите на външни разработчици все още да не се разбират много добре с YouTube канали, свързани с Google+ страници. Затова най-добре качете последната версия на YouTube приложението за iPhone и Android.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване