05/15/13 03:40
(http://socialevo.net/)

Facebook с нов ъпдейт на приложението си за iOS

Facebook-s-nov-updait-za-ios-app

Facebook с нов ъпдейт на приложението си за iOS

Ъпдейтнахте ли Facebook приложението на своя iPhone? Ако не сте, сега е моментът да го направите. Социалната мрежа пусна ъпдейт, който подобрява изживяването в апликацията, си пригодена за устройства с операционна система iOS. Нововъведенията включват възможност за запазване на снимки, по-бързо отваряне на страниците със “събития” и няколко промени по чекирането.

Първата функционалност, която заслужава внимание при този iOS ъпдейт на Facebook, е свързана с възможността за запазване на снимки. Нещо, което до този момент осезаемо липсваше. Сега потребителите могат лесно и бързо да запазят на телефона си всяка една отворена снимка във Facebook само с два клика по екрана. Няма да ви се налага повече да правите screenshot-ове, за да се сдобието с определена снимка.

facebook

Скоростта, с която отваряме така наречените “събития” (events), също е повлияна от ъпдейта. Когато искаме да отворим дадено събитие, това става по-бързо и лесно. Последното подобрение по app-а на Facebook за iOS касае опцията за чекиране. Според описанието на ъпдейта става въпрос за по-лесна и функционална възможност за чекиране, но на този етап не става ясно дали това е точно така. Важното е, че от Facebook работят върху подобряването на мобилното онлайн изживяване на потребителите.

Снимки: Socialevo

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване