05/27/13 04:33
(http://socialevo.net/)

Вижте снимки на Samsung Galaxy S 4 mini

S4screenshot

Вижте снимки на Samsung Galaxy S 4 mini

Наскоро Samsung потвърди официално съществуването на Samsung Glaxy S4 mini. Ето че снимки на смартфона се появиха по погрешка на сайта за мобилни приложения на Samsung. От TGSpot първи забелязаха това. Много бързо от Samsung оправиха този пропуск и снимките не се виждат вече, поне засега. 

На сайта за приложения на Samsung от падащото меню могат да бъдат подредени приложенията според модела смартфон. Търсейки за Samsung Galaxy S4 mini се показват малки снимки на два модела Galaxy S4 mini.

Това, което се вижда на снимките са два модела Samsung Galaxy S4 mini (GT I9195) и (SGH-I257) което означава, че ще видим по-малкият брат на флагмана Galaxy S4 съвсем скоро. Най вероятно вторият модел е специално за американският пазар.

Това, което знаем за сега е, че Samsung Galaxy S4 mini ще бъде с двуядрен процесор с 1.6 GHz, 1GB RAM (ще има и вариант с LTE, но с 2GB RAM), 4,3 инчов Super AMOLED дисплей с резолюция 960х540 пиксела, 8 МР камера и батерия с капацитет 2100 mAh. Android 4.2 и 32 GB вътрешна памет.

Това е всичко, което знаем за сега, а съвсем скоро очакваме Samsung Galaxy S4 mini да бъде обявен официално.

Снимки: TGSpot

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване