05/27/13 06:12
(http://socialevo.net/)

Горещо: Flickr с редизайн и 1TB безплатно за съхранение на снимки и видео в облака

Горещо: Flickr с редизайн и 1TB безплатно за съхранение на снимки и видео в облака

Горещо: Flickr с редизайн и 1TB безплатно за съхранение на снимки и видео в облака

Yahoo и Мариса Майер определено вървят в правилната посока в опита си да привлекат повече фенове като осъвременят своите сайтове. Хубавата и гореща новина е, че Flickr, популярният сайт за съхранение и споделяне на снимки вече предоставя 1 ТВ (1000 GB) безплатно облачно пространство за съхранение и споделяне на снимки и видео.

Също така сайта има и нов дизайн и позволява качването на файлове с размер до 200 MB. Страхотно нали. Популярният сайт за съхранение и споделяне на снимки, който стартира през 2004 година беше закупен от Yahoo през 2005 година, но позагуби своята слава, а и се появиха конкуренти.

С идването на Мариса Майерс в Yahoo започнаха промени, които целят да направят компанията по-конкурентна и предпочитана на пазара. Една от промените се състои в опита да се привлекат повече потребители към Flickr с обновеният дизайн и предоставянето на по-голямо безплатно пространство за съхранение на файлове. Основната цел явно е към съхранението и споделянето на снимки от мобилни устройства в облака, което е тенденция, а и конкуренцията е ожесточена.

Конкурентите са Facebook, Instagram, Twitter, които са водещи в споделянето на снимки и видео онлайн. Но шансовете на Yahoo с Flickr са добри особено като се има в предвид, че Flickr, както и Vimeo се очаква да са интегрирани в новата операционна система iOS 7 на Apple, която ще бъде обявена съвсем скоро. А и не забравяйте покупката съвсем наскоро на Tumblr от Yahoo за 1.1 милиард долара. 

Flickr предлага 3 вида акунти

В момента Flickr предлага 3 вида акунти: Free, Ad Free and Doublr.

Free: Безплатен с 1 TB пространство за съхранение на снимки и видео файлове. Позволява качване на файлове с размер до 200 MB. Видео файловете могат да бъдат HD 1080p. Качването и свалянето на файлове е без загуба на качеството.

AdFree: Платена. Също 1TB пространство за съхранение, но струва $49,99. Без реклами.

Doublr : Двойно повече пространство, но с цена $499,99 годишно

Flickr е една страхотна възможност за съхранение на снимки и видео. Ако желаете да се възползвате от възможностите на 1TB безплатно пространство в облака отидете на страницата на Flickr

мобилните нинджиА за мобилните нинджи, които снимат и споделят своите снимки и видео ето и линкове към мобилното приложение Flickr в App Store  , Google Play  и WindowsPhone.

Снимки: Flickr 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване