07/03/13 10:18
(http://socialevo.net/)

Отпада правилото за 20 % текст във Facebook корицата

UpdateCover

Интересна новина се появи в социалните мрежи в късния следобед на 02 юли. Отдавна критикуваното от много потребители и специалисти по маркетинг, правилото за 20 % текст в корицата на Facebook страница отпада. Последните по-съществени промени относно правилата за корици на страниците бяха от март месец, но 20 % правилото не беше отменено. Сайтът за social-media маркетинг Tabsite първи алармира за последните промени, като публикува изображение на текста в правилата за страници където липсва то липсва. 

Интересно ще е да видим как ще се отрази това изменение на популярността на страниците  и дали ще можем да привличаме повече аудитория към тях, чрез възможност за повече текст в снимката-корица. Мое мнение е, че не трябва да се прекалява с текста в корицата, защото все пак тя трябва да “хваща” окото, а не да кара потребителят да чете прекалено много думи.

Какво мислите вие? Ще помогне ли това на бизнес страниците според вас? Трябва ли да експериментираме с нови корици с повече текст на тях или да запазим в употреба старите?

снимка: Tabsite

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване