Наръганият 12 пъти Искрен вече се храни самостоятелно

До края на седмицата ще стане ясно кога ще бъде изписан 16-годишният Искрен Ангелов, които бе наръган многократно от свой съученик в...

Протестиращи са завардили всички входове на парламента

/Поглед.инфо/ 12:55 часа Продължава протестът пред Народното събрание Протестиращи има на всички входове, където има заграждения, за да предотвратят излизането на депутатите след края на заседанието.

Няма бити студенти

/Поглед.инфо/ Направихме справка в МВР - оказа се, че подадената информация, че има бити студенти не отговаря на истината. Това каза заместник-председателят на парламента и депутат от БСП Мая Манолова.

Станка разбила носа на Мира Радева

Мира Радева направи шокиращи разкрития за престоя си във "ВИП брадър" и по-специално за скандалите си със Станка Златева, пише Блиц. Не са...

Най-тежкият българин търпи страшни болки, иска да се самоубие

Дима Максимова; "24 часа" “Не вярвам някой да може да изтърпи тези тегла. Аз държа много на болки и страдания. Направо съм за “Гинес”....

Свидетел на катастрофата на „Струма“ коментира в "Петел": Деси излетя от мотора и се заби между двете мантинели, Пламен се търкаляше по очи

Имало е очевидци на катастрофата на автомагистрала "Струма" в неделя, при която загина 37-годишната Деси от София, а спътникът, управлявал...

Иво Христов: България се срива към третия свят, студентите са употребени по мръсен начин

снимка: "24 часа" "Разбира се, че това не е представителна група за целия Софийски университет. Става въпрос за позиционна война между два...

Алек Болдуин дари 1 млн. долара на библиотека

Холивудската суперзвезда Алек Болдуин е дарил $1 млн. за довършване на разширението на обществената библиотека в Ийст Хемптън, Кънектикът. Това разкри самият той в понеделник, като поясни, че е направил дарението от името на цялото си семейство. „Има толкова много хора, които се нуждаят от средства, и толкова много хора, за които бих се радвал...

live stream от протеста

сестра галева, ще гориш във всеки съществуващ и несъществуващ ад!!! 

Live streaming video by Ustream

Окупацията на Софийския университет пада утре сутринта

/Поглед.инфо/ Окупацията на Софийския университет пада утре сутринта. Това обяви пред Дарик студентът и един от участниците в окупацията Ангел Златков.

Хора масово се оплакват, че вносна захар разваля туршията, ракията и виното им

/Поглед.инфо/ Вносна захар разваля туршията, ракията и виното. Хората масово се оплакват, че с евтиния продукт виното не може да ферментира и става на оцет.

Ревнивец закла пенсионер и рани съпругата си

/Поглед.инфо/ Мъж уби пенсионер и рани съпругата си в село Рогош, пише marica.bg.

Полицаи и протестиращи влязоха в сблъсък до парламента

/Поглед.инфо/ Полицаи и протестиращи влязоха в сблъсък зад храм-паметника "Св. Александър Невски". Един човек е отведен от полицията.

Процесът „Килърите“ във Варна: Сумиста иска справедлив процес, жали се в Страсбург

Юлия Георгиева фото: Румен Сарандев Дали ще бъде даден ход на прословутото дело „Килърите“ или не, може да не стане ясно до края на...

Георги Илиев: „Локо“ (Пд) ни излъга

„Не се получи кой знае какъв мач. Имаше предпоставки за добър футбол, но качеството го нямаше. „Локомотив” ни вкара от статично...

Българи в чужбина в подкрепа на протестиращите студенти

Българи от най-различни градове и университети по света изразиха подкрепата си към протестиращите студенти в България. Български студенти от Кембридж, Оксфорт, Хумболтовия университет в Берлин, университетите на Ню Йорк, Лондон, Париж, Копенхаген, Хамбург, Грийуич и много други се събраха да изразят символичната си подкрепа към своите колеги в България. Те подписаха и декларация в подкрепа на студентите, окупирали различни български университети.

Барозу ни попари за Шенген

Надеждите ни да влезем в Шенген догодина бяха попарени. България и Румъния няма да се присъединят към Шенгенското пространство и през...

Бивши казарми във Варна се дават за настаняване на бежанци

Два бивши казармени района във Варна са предвидени за настаняване на бежанци, става ясно от писмения отговор на министъра на отбраната...

Депутатите от ГЕРБ искат да "яхнат" студентите пред НС

Снимка Мариета Димова, "24 часа" Безредици възникнаха в пленарна зала заради протестите около парламента, предаде "24 часа". Падналата от...

Протоколът доказа: Митническата проверка на Бирата е възпрепятствана

Capture_2013-11-12_a_13.26.09

Извоюваният от Биволъ с цената на година и половина съдебни битки митнически протокол за прословутата проверка във фабриката на Бирата доказа категорично нашето първоначално предположение. Протичането и приключването на акцията на митническата група в цеховете на "Леденика" в Мездра наистина е било възпрепятствано.

"Снемането на обяснения (от персонала б.ред.) бе възпрепятствано от" - пише в протокола от митническата проверка на фабриката на покойния Михаил Миков - Мишо Бирата. Всички имена в него са заличени и не става ясно кой е попречил на държавния орган да си изпълни задълженията.

Скандалът Мишо Бирата избухна в началото на 2011 г. след като в публичното пространство изтекоха записи на телефона на шефа на Агенция Митници Ваньо Танов. В един от разговорите бившият премиер Бойко Борисов нарежда на Танов да спре митническа проверка:

Б.Б. Ало, здрасти. Абе тоя Мишо Бирата ми се обади сега пак.

В.Т. Да?

Б.Б. В неговата фабрика влезнали митничари ли са, полицаи ли са, събират телефони, правят там некаква акция.

...

Б.Б. Хайде прибирай ги оттам, нали поехме ангажимент да не...

В.Т. Да де, обаче работим в различни посоки. Аз правя едно, а министърът...

...

Б.Б. Добре. Ако трябва, обади му се ей-сега и му кажи какво сме се разбрали, защото там поех ангажимент и аз не съм Първанов. Като съм му обещал, че няма да го закачам, няма да го закачам.

В.Т. Разбрано. Сега ще звънна на министъра и ще му кажа...

Б.Б. Кажи му на министъра. Значи звънни му на министъра, кажи му какво съм казал и същото и на Мишо му се обади и му го кажи.

Пълна транскрипция и анализ на предходните и следващи събития около скандала известен като "Мишо Бирата" има в статията на Биволъ от 01 Март 2011. .

Прокуратурата образува проверка, която обаче се ограничи в търсене на изтичането на скандалните СРС-та и след няколко месеца тихомълком беше прекратена. На въпрос на Биволъ до Главния прокурор защо проверката е прекратена, тогавашният говорител на ВКП Стелиана Кожухарова отговори следното с писмо от 1 февруари 2012:

"Така установената от събраните доказателства фактическа обстановка, следва изводът, че митническата проверка не е била осуетена, а надлежно извършена от митническите служители. Няма данни за извършено престъпление от общ характер, което прокуратурата да разследва."

В отговора на Кожухарова се посочваха точните дати и последователността на събитията. През март 2012 Биволъ поиска от Агенция "Митници" протокола от митническата проверка N°286, извършена на 13.03.2010 г. от 20 до 24 ч., в който е документирано какво точно се е случило във фабриката на покойния Михаил Михов.

След отказ на Ваньо Танов да предостави този документ по ЗДОИ, Биволъ заведе съдебно дело срещу Агенция "Митници", което спечели окончателно през октомври т.г. Така днес протоколът е публичен факт и от записаното в него става ясно, че данни за престъпление от общ характер все пак има, въпреки твърденията на Прокуратурата.

Междувременно, през юли 2012 в интервю за сайта Politikat.net бившият премиер Бойко Борисов направи самопризнание, че е наредил на Ваньо Танов да прекрати митническа проверка във фабриката "Леденика", защото президентът Първанов го бил помолил. Новият главен прокурор Сотир Цацаров поднови проверката и Бойко Борисов беше викан на разпит. Наскоро прокурор Роман Василев от СГП даде изявление във в. Преса, че магистратите в Прокуратурата са решени "да разчепкат аферата докрай".

Протоколът ясно показва, че близо две години прокуратурата е "чепкала" нещо друго, но не и данните за престъпление по чл. 272 или 288 от НК, документирани от митническия служител.

До редакционното затваряне на статията от СГП не отговориха на запитването на Биволъ дали въпросният протокол е присъединен към проверката по случая. Отговорът на този въпрос е важен, защото ако протоколът не е предаден на разследващите по съответния ред, възникват подозрения за съучастие на длъжностни лица от Агенция "Митници" в прикриване на престъпление.

Кой?

Всички имена в предоставения протокол са заличени и не се разбира кой е възпрепятствал снемането на обяснения.

"Tъй като протоколът не е слeдствена или друга тайна, този който е заличил името на осуетилия проверката е съучастник и ако не представи документа в цялост трябва да бъде даден на прокурор" - коментира за Биволъ бившият шеф на Комисията по вътрешен ред, юристът Минчо Спасов.

Към "протокола", би трябвало да има и "докладна записка", която не знам защо не Ви е предоставена" - лаконично коментира по мейла бившия зам.-шеф на Агенция Митници Антоний Странджев, който единствен потвърди автентичността на един от разговорите с Ваньо Танов, изтекли в началото на 2011 г.

Биволъ поиска отново от Агенция "Митници" да бъде предоставен протокола с незаличени имена, както и докладната записка към него. От тези документи трябва да стане ясно кой именно и по-какъв начин е възпрепятствал снемането на обяснения. Покрай този въпрос възникват обаче и други въпроси, които прокуратурата трябва да "разчепка" докрай:

- Има ли издаден Констативен акт за установеното нарушение във фабриката? Ако няма такъв защо не е издаден?

- Защо разследващите не са обърнали внимание на "възпрепятстването", записано в протокола, което е престъпление по НК и не са обследвали всички факти и обстоятелства около него?

Въпроси, чиито отговори позиционират държавната машина спрямо разделителната линия между силата на правото и правото на силата, а медиите имат морално задължение да задават докрай.

Capture_2013-11-12_a_13.27.04

Capture_2013-11-12_a_13.26.46

Станка Златева набила Мира Радева

/Поглед.инфо/ Видната социоложка Мира Радева разкри как Станка Златева и е разбила носа във ВИП Брадър.

В страната се насажда страх и ксенофобия към бежанците

/Поглед.инфо/ Важно е всяка политическа сила да има ясна позиция срещу насилието като израз на нетърпимост на нашето общество. Очаквам това да бъде направено и от опозицията, и от партии извън НС.

Новият зам. председател на парламента е Алиосман Имамов

/Поглед.инфо/ Депутатът от ДПС Алиосман Имамов беше избран за зам.-председател на Народното събрание.

Радева: Кирил Йорданов остана дълго във властта, като сменяше коня, на който се качваше

Изпуснала съм нишката на много събития, но се оказва, че политическата криза не е преодоляна и напрежението продължава. Това заяви...

Протестиращи освиркват парламента

/Поглед.инфо/ Две групи протестиращи освиркват парламента. Десетина души са се събрали край храм-паметник „Св. Александър Невски”, другите са в градинката до Художествената академия.

Бившата ГДБОП е работила като черна дупка

/Поглед.инфо/ В последните няколко години бившата Главна дирекция за борба с организираната престъпност е работила като черна дупка. Информационният поток е потъвал в нея, след което информацията, подавана към прокуратурата и други органи, е филтрирана и селектирана по преценка на ръководството.

Кой кой е в журито на наградата „Иван Николов“

Националната награда за поезия „Иван Николов“ е инициатива на издателство „Жанет 45“. Заедно с наградата „Хеликон“ това е една от последните частни, неспонсорирани от държавата, награди. За разлика от нея обаче „Иван Николов“ търси таланта в по-непопулярна област на българската литература – поезията. Сред носителите на наградата са едни от най-изявените имена на жанра, автори,...

Боевски бил изведен от Бразилия за 3 часа и половина

Гълабин Боевски е бил изведен от Бразилия за три часа и половина. Нормалната процедура в случаи, като неговия обаче, е до 6 месеца. Това...

Полицията бие протестиращи студенти

Студентската окупация на парламента стигна до сблъсъци с полицията. Протестиращи опитаха да направят жива верига откъм задния вход на парламента при храм-паметника “Св. Александър Невски”. Това доведе до сблъсъци с полицията, която опита да изтласка протестиращите. Един човек е с разбита глава, след като беше ударен от полиция.

"ВИП" с мариан вълев в театър софия

предупреждавам - това не е театрална критика, нито любовно писмо до мариан вълев от фенка. 
такаааа. толкова много красиви момичета в салона на театър "софия" едва ли някога е имало. нямаше кастинг, а представление с куката, и фенките бяха на пост да гледат любимия си мъж в единствената роля за единствения актьор, който би могъл да я изиграе така. истински. театралите със сигурност ще сбърчат нос за доста неща, who gives a fuck, казвам аз. сливането на текста на ерик богосян с човека мариан вълев е интересно за гледане. а куката е съвсем друг пич, и нямаше и следа от него снощи. 
смело е да застанеш сам самичък на сцената пред пропастта на големия салон, знаем, че мариан е смел човек, но това си е наистина смелост. отидох с лекото притеснение, че няма да ми хареса, защото...защото до сега нещата, които са ми харесвали - много - са били моноспектаклите на камен донев, мариус куркински и мая новоселска. и тримата са железни театрални актьори изиграли много роли, живяли дълго на театрална сцена, докато мариан няма тази подготовка. миро боршош, който е успял да намери златното сечение в театралното продуцентство с продуцирането на моноспектаклите именно на тези трима големи актьори, е поел риск с кино-звездата мариан вълев, който има огромна публика, но в по-голямата си част тя вероятно никога не е стъпвала в театрален салон. 
мариан е един от най-органичните актьори, които съм гледала. толкова, ама толкова е истински, че (не съвсем) забравяш лошата му дикция и безмилостния начин по който използва гласа си. той не е актьор, а човек, който застава пред теб и започва да ти разказва историята си, и така ти я разказва, че няма как да не му повярваш. безмилостен към света и себе си, мариан непрекъснато комуникира с публиката по начин по който оставаш с впечатлението, че тя наистина му отговаря. има и много смешни моменти, което е добре. плези се от време на време, почти колкото майли сайръс, може би е напрежение, може би навик, може би е секси, не знам. аз лично вече трудно мога да гледам чисти драми, просто нямам нерви и за грам повече мъка в живота ми. и когато видя, че един пич, защото кука или не, мариан вълев си е пич, макар и вече с доста тежки равносметки за извървяния от него път, ми подарява сърцето си от сцената с горчива самоирония, нищо друго не ми остава освен да го заобичам.
монолозите на този драматичен и леко смешен агент (по ъпсурт) са разделени от леко нескопосани клипове, между които имам един любим, получил се е много добре, няма да кажа кой, на който съм се смяла с глас. представлението се казва "вип", ясно защо, овцете трябва да бъдат събрани да гледат и пасат, да пасат и гледат, за мен това заглавие подвежда в евтина, т.е. комерсиално правилна посока. то беше едно от предубежденията ми срещу спектакъла, авторското определено е по-добро. 
това не е театрално събитие от типа на предишните представления на миро боршош, и мариан вълев не е театралния титан, който ще събужда патриотични чувства, той просто е един ужасно откровен, непоносимо естествен мъж застанал пред около 200 души, който си излива душата, и оставя след себе си малко тъга от това, че е толкова истински. истинските неща натъжават красиво. 
гледайте непредубедено, по американски, отпуснете мускула, мариан вълев е адски честен актьор, няма да ви излъже. представлението ще става само по-добро, и определено говори за неща, които ни интересуват в момента. ей сега, в тази минута, в тази секунда се ражда човек, който ще мечтае големи мечти, а животът ще го гледа отстрани иронично. 

Бежанци от Афганистан се заселиха в блок в „Аспарухово” (снимки)

фото: Румен Сарандев 4 семейства, които са бежанци от Афганистан, са се заселили в блок на ул. „Чонгора” в Аспарухово, научи „Петел”. Те...

Ябълки и орехи

Сезонът на ябълките дойде!  Е, нашите не са за ядене, но стават за лесна и екологична украса за...

Почти 2 хиляди са жертвите на тайфуна "Хаян", 660 хиляди без дом

Броят на загиналите от тайфуна „Хаян" е достигнал 1 744 души по данни на филипинското правителство. Очаква се броят им многократно да...

Десетки деца и бебета се нуждаят от инсулинови помпи за над 7000 лева във Варна - могат ли да си го позволят?

7 500 лева струва инсулиновата помпа, която поддържа животонеобходимите стойности на кръвната захар в деца и бебета, болни от диабет....

Smirnoff създаде революционно мобилно приложение Mixibit

Mixabit
Водка №1 в света Smirnoff създаде революционно приложение за смартфони и таблети – Mixhibit. Иновацията сглобява  най-добрите преживявания на потребителите, уловени във Facebook, Instagram и Twitter в единствено по рода си ефектно видео. Безплатното приложение  вече се предлага от iTunes Store и Google Play, а …

Варненци проверяват изправността на колите си безплатно до края на седмицата

До края на тази седмица всеки желаещ ще има възможността безплатно да провери изправността на автомобила си със съдействието на Съюза на...

Санкции за милиони от Брюксел може да завалят към България заради ГЕРБ

Страната ни е заплашена от още санкции заради това, че по време на кабинета "Борисов" е било отпускано финансиране за некачествени...

Lenovo оповести финансовите си резултатите за второто тримесечие на 2013/14

Lenovo оповести финансовите си резултатите за второто тримесечие на 2013/14
Lenovo Group обяви финансовите си резултати за второто финансово тримесечие, което приключи на 30 септември 2013 г. За втората четвърт на финансовата година компанията отчита рекорден обем на продажбите от US$ 9.8 млрд. и ръст от 13% на годишна база. Печалбите през този период растат …

Кризисна комуникация по правилния начин: Buffer

Обичам, когато имам на разположение позитивни примери, които илюстрират класически теми като кризисната комуникация. Последната добра практика идва от Buffer – онова удобно приложение, което ви позволява да планирате постове в социалните мрежи.

Наскоро получих мейл от Buffer с информация, че системата им е хакната. По-късно стана ясно, че едва 6% от профилите бяха засегнати и от системата не беше изтеглена информация. През засегнатите профили бяха пратени спам-съобщения, но паролите и личната информация не бяха засегнати. Въпреки че беше събота, екипът явно работеше бързо за премахване на проблема. Покрай техническата работа обаче не беше пропусната и комуникацията с клиентите – освен мейла, в блога на Buffer постоянно се появяваха update-и за случващото се. Ето и малко повече за нещата, които ме впечатлиха в случая.

Стъпка 1: Извинение

Мейлът и постът в блога на Buffer започваха с най-важното – извинение:

I wanted to post a quick update and apologize for the awful experience we’ve caused many of you on your weekend. Buffer was hacked around 2 hours ago, and many of you may have experienced spam posts sent from you via Buffer. I can only understand how angry and disappointed you must be right now.

Първите изречения казват най-важното – какъв е проблемът и че на компанията й пука. Достатъчно, за да успокоиш потребителите и да спечелиш тяхната добра воля.

Стъпка 2: Информиране

Важно е да кажеш колкото можеш възможно най-бързо. Това правят и Buffer – не само, че бързо реагират за анонсиране на проблема, но и държат общността в течение какво се случва и какво е развитието на ситуацията. Съществуват много схеми за това как трябва да се комуникира по време на криза – първо на 20 минути, после през час и т.н. Истината е, че всяка криза е строго индивидуална и изисква различен подход. Тук нещата се случват бързо и комуникацията е учестена – от екипа казват най-важното навреме и избягват да пишат update-и, ако нямат какво да кажат, защото това би разводнило комуникацията.

За 3 дни в блога са публикувани 8 update-а с най-важната информация. Полезно решение е цялата комуникация по въпроса да се задържи на една страница – анонса за атаката. Така потребителите знаят къде да отидат, за да научат най-новото.

Стъпка 3: Инициатива за промяна

Ако сте прочели поста на Buffer, ше ви направи впечатление, че те не спират в края на историята. Повечето компании биха приключили въпроса в момента, когато кризата е овладяна и нещата са се върнали към нормалното. Buffer обаче продължават и споделят допълнителна информация: какви допълнителни мерки за сигурност са взети след атаката, как е била направена самата атака. От компанията познават добре своите потребители – “техничари”, които се ориентират добре в термини като “API” и “OAuth” и биха искали да знаят повече за станалото. Затова Buffer поема инициативата и споделя повече – за да заздрави доверието и да покаже, че това няма да се повтори.

Най-важното: овладяване, информация, скорост

По темата писаха и Shift Communications, които обясниха ситуацията през своята призма за кризисни комуникации. Оценката им също е положителна: Buffer овладява кризата като споделя пълната информация с потребителите и то със завидна скорост. Тази схема адски ми допада, защото позволява да се фокусираме върху трите важни неща в кризисната комуникация – не харесвам дългите списъци за такива ситуации, защото трудно се помнят, ако сте в епицентъра на проблема:

Която и схема да разгледаме, изходът от историята на Buffer е щастлив. Благодарение на бързата и адекватна реакция, потребителите са доволни и доверието не е загубено. Кризи винаги ще има – важно е как излизаме от тях.

Постът Кризисна комуникация по правилния начин: Buffer е публикуван в Васи ли?!. Ако искате да получавате повече съдържание от блога, абонирайте се за нюзлетъра.

Facebook не прави разлика между рождени и именни дни

TodaysNameDays650
  Facebook направи ново допълнение към News Feeds на своите потребители, като разпространи из цял свят явлението „Имен ден“. Тодорис Консулас, от Гърция,  сподели скрийншот , на който Facebook му дава същите известия, каквито и за рождените дни на неговите приятели . Освен това мрежата …

Мъж нахлу в класна стая и заплаши с убийство 10-годишен

41-годишен мъж от с. Писарево е задържан за закана за убийство спрямо 10-годишно момче, съобщиха от ОД на МВР - Велико Търново. Случката се е...

Борисов най-после си призна - имал офшорка!

/Поглед.инфо/ "1994 година една четвърт съм имал в офшорна компания, която... тогава всички правеха. 1994 година. Не е работила изобщо. Аз бях забравил. И до ден-днешен... Понеже се обадих, 4-5 години не се бяхме чували, на Цветелина, викам: "Абе ти помниш ли такова чудо?", каза Борисов пред съпартийците си.

В-к "Телеграф" даде Плевнелиев и Иво Прокопиев на прокурор

/Поглед.инфо/ Български ежедневник даде президента Росен Плевнелиев и олигарха Иво Прокопиев на прокурорите.

Близнаците събират в розова салфетка парите от травеститите във Варна

Силвия Гурмeва; "24 часа" "От днес ще се отчитате на мен, ако искате момичетата ви да работят спокойно и не искате да ви набутам в затвора." С...

Черен списък

/Поглед.инфо/ Моралното самоубийство и гражданската смърт на "моралната революция"

Крем Мока, боровинки и маслени бисквити

Продукти за 4 порции:
500мл прясно мляко
250мл течна сметана
4с.л. захар
1 пакет нишесте Ванилия, Карамел
4бр. маслени бисквити
3с.л. нескафе Мока
2с.л. боровинки

Приготвяне:
Нишестето се разтваря в топла вода. Млякото и сметаната се смесват в касерола. Добавят се четири супени лъжици захар. Съдът се поставя на включен котлон. Бърка се докато се разтвори захарта. Тенджерата се оттегля временно от топлия котлон. Налива се нишестената каша на тънка струйка. Бърка се непрекъснато. Касеролата се връща обратно на котлона. Кремът се бърка в една посока, докато сгъсти. Една четвърт от крема се обърква с една супена лъжица нескафе Мока. Вземат се високи стъклени чаши на столче. На дъното се поставя маслена бисквита. Отгоре се полива от крема объркан с кафето. Поръсват се замразени боровинки. Върху тях се полива сметаново- млечен крем. По същия начин се редят останалите десертчета. Кремчетата се поръсват с прах нес кафе. Оставят се да се охладят, а след това се слагат в хладилник за около два часа. Консумират се в същия ден.


Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

От името на Столична община хакери са отговаряли на жалби на граждани

/Поглед.инфо/ Електронната поща на Столичната община в район „Изгрев" се оказа жертва на хакерски атаки, заяви кметът на района Цветомир Жеков. От името на общината хакерите са отговаряли на жалби и сигнали на граждани, както са се опитали и да поръчат шпионски софтуер за следене и подслушване под претекст да не изтича ценна информация.

Новият враг на Facebook и Twitter – Алкохолът!

social-media-drinking-alcohol-dont-mix
Колко пъти Ви се е случвало да пийнете и да се заговорите с непознат във Facebook или  Twitter ? Или да оповестите на целия си списък с приятели,че сте в някакъв бар, в компанията на много приятели и още повече алкохол ? За повечето хора …

Окупират парламента в 10:30 часа

/Поглед.инфо/ Студенти от цялата страна излизат на масов протест пред парламента. Окупацията на парламента по план ще започне в 10:30 часа днес, съобщиха студенти по Би Ти Ви.

Млади госпожици точат социалната система: 3130 лв. за бебе по поръчка

Далавера за източване на социални помощи е новият хит сред младите майки. Десетки момичета избират бърз и лесен начин да вземат накуп над...

Страници: 1 | 2 | 3

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване