Нова бежанска вълна ни чака през април и май

/Поглед.инфо/ МВР работи по интеграционна стратегия, която е проучена от други държави, и предстои да се адаптира към българската действителност, каза пред БНР министърът на вътрешните работи Цветлин Йовчев.

Губим до 4,8 млрд. лв., ако ЕС въведе санкции за Русия

/Поглед.инфо/ България може за загуби до 4,8 млрд. лв., ако ЕС втвърди курса и наложи широкомащабни санкции срещу Русия. Това показват правителствени разчети, научи в. “24 часа”.

Започна срещата на Лавров с украинския му колега Дещица

/Поглед.инфо/ Руският външен министър Сергей Лавров започна срещата с украинския си колега Андрей Дещица в рамките на срещата на върха в Хага, съобщи говорителката на руския министър, цитирана от руските агенции.

щастието е безплатно, парите не са враг

категорична съм, политиката ни прави лоши и нещастни. и не само българската, световната политика е шит. светът в световните новини е шит. затова изключете телевизорите си, не слушайте радио, във фейсбук не отваряйте линкове с политически новини. идват избори. who gives a fuck. социално безотговорна ли съм? може би, но по чия ценностна система, и защо трябва да ме интересува дали някой ще ме категоризира като такава. с изключването от събитията, които не са свързани с личните ми интереси свързани с култура, изкуство, необичайни събития, животни, космос, природа, научни изобретения и добруването на приятели и близки, аз изпълнявам най-добре съдбата си на човешко същество - чувствам се щастлива и пълноценна. 
освободена от контакта с обществото изискващо конкретни позиции по конкретни случвания в политическия живот, аз разкривам за себе си и в себе си богатството на това, което правя най-добре, а то е да измислям истории, да вдъхвам живот на герои, да създавам действителности, които ме интересуват и ме правят щастлива. 
задоволена. задоволена е много важно. тази задоволеност никой секс не може да я постигне. тя е като връх на планина до който достигаш сам. собствен еверест, планина от пълнота от която погледът ти полита като птица.
някъде прочетох, че най-важната ни задача била да сме жени, т.е. на жените това ни било най-важната задача:) нелепо. който има проблем като жена, или като мъж, или и двете, или и трите, и колкото пола са му проблем, да замълчи и да се огледа как живее гледайки се дълго в огледалото. налага се да се хареса. наистина се налага. 
колкото по-просто жената от огледалото живее, колкото повече време отделя за здравето на тялото си, дали с тичане, плуване, фитнес или каране на колело, толкова по-жена ще се чувства. и толкова повече мъжете ще са привлечени от жената, която няма нужда от нищо. ако мъжете са ви цел. преди мъжете станете сами цел на себе си. сами с въздуха от физическото натоварване. тялото се отблагодарява с проста и щастлива философия. мъжете веднага забелязват, те не са нито прости, нито тъпи, нито нечувствителни. кой иска да бъде с нещастливо със себе си създание? 
щастлива съм в създадената от мен действителност, кажете си го сутрин като се събудите. щастлива съм. за други действителности не знам, чуждото щастие никога не е предмет на наблюдение, само личното, личното, личното, винаги само личното. пълно е с чудесни мъже и жени наоколо, забелязваме се, харесваме се, обичаме се, общуваме, почиваме в разговори, обмисляме стратегии за допълнителни възможности за щастие. всичко това е безплатно когато има единомишленици. когато няма, се налага да се плаща на психо и физио-терапевти. 
обичам да правя пари за себе си и да ги споделям с близките си на трапеза и в пътешествия. пиша за пари. за кратко се концентрирам върху събитията от деня или седмицата, и казвам честно какво мисля за тях, но това не ангажира живота ми. това е извън мен, това е израелската ми стена срещу терора на деня. благодаря за парите, които получавам за споделянето на вижданията ми. веднага продължавам нататък и не спонсорирам нито фармацевтични компании, нито психолози. 
парите са важни, това, че нямат значение са глупости. те са отговорът на материалния свят за свършената със сърце работа. харесвам ги. когато ги имам, ги споделям с хората, които обичам. когато ги нямам, знам 2, и медитирам върху безкрайните възможности то да стане 200, 2000, 2000000. благодаря на бог за колкото, толкова.
мъжкото и женското са в баланс, няма възраст, нито пол, който да ме притеснява. нищо не ме притеснява. светът е такъв, какъвто е, участието в него е изключително лично занимание.

Истерията на САЩ достигна целта си - незаконна „смяна на режима" в Украйна

/Поглед.инфо/ Американският режисьор Оливър Стоун направи паралел между реакцията на Запада за действията на Русия в Украйна и намеса на САЩ в Южна Америка.

Европейците смятат Америка за най-опасната страна в света

/Поглед.инфо/ Европейците смятат Америка за най-опасната страна в света. Това сочат данните от проучване на GallupInternationalWIN" - компания, специализирана в изготвянето на световни статистики.

Съдружник на Манджуков през сълзи: Утре трябваше да си идва във Варна

Борислав Манджуков е имал намерение да пътува за Варна на 25 март. Това разкри пред Блиц съдружникът на убития бизнесмен Милен Райков....

Тимошенко се закани да избие с ядрено оръжие руснаците в Украйна

/Поглед.инфо/ В интернет се появи запис от разговор на бившия украински премиер Юлия Тимошенко и политика Нестор Шуфрич, в който бившият министър-председател се заканва да избие осемте милиона руснаци, намиращи се на територията на Украйна.

Бившата жена на Борислав Манджуков си отиде само на 34 години през миналия януари

Бившата жена на убития тази нощ варненски бизнесмен Борислав Манджуков почина в началото на миналата година. Причината за смъртта на...

Наглост: ПП “Зелените“ си прави безплатна предизборна реклама с Карадере

/Поглед.инфо/ Политическа партия “Зелените“ си прави безплатна политическа реклама в национален ефир за Карадере.

Убитият в столицата е варненският бизнесмен Борислав Манджуков

Варненският бизнесмен Борислав Манджуков (39 г.) е мъжът, който тази вечер беше застрелян вечер в София, съобщи БНР. Манджуков е бил убит...

Новите лични карти с чип

От догодина личните карти, които се издават, вече трябва да бъдат с чип. Така те ще могат да се ползват и за над 200 електронни услуги. Това...

Кой е Борислав Манджуков?

Варненският бизнесмен Борислав Манджуков, за когото TV7 твърди, че е убитият тази вечер мъж на столичния булевард "България", нашумя с...

Коя ли жена ще вземе Париж?

/Поглед.инфо/ За първия тур на френските местни избори като цяло, въпреки че така не е коректно спрямо тяхната избирателна система - 45 % печелят десните, 40 % печелят левите и 15 % се разделят между националисти и комунисти.

Според TV7: Убитият в столицата е варненският бизнесмен Борислав Манджуков

Застреляният в комплекс "Бокар" е варненският бизнесмен Борислав Манджуков, предаде TV7. Престъплението бе извършено тази вечер зад мол...

Как Волен обърна американската палачинка срещу руския Сидеров

Статията на В. Сидеров 1991 г.Снимката на статията на Волен Сидеров е от вестник “Демокрация” от 1991-ва година, когато той се правеше на демократ. Това е принос към истината за водещия днес в България Путински пропаганден инструмент, равностоен по перверзия като обърната ориентация на голите му снимки от онзи период, в които украсява “инструмента” си със слънчеви очила.

неделя, 14 мар 2010 г. 17:35 ч.

Гол кураж

Истината за голите снимки на Волен Сидеров (18+)

Blife.bg

Истината за голите снимки на Волен Сидеров (18+)

Разговор с Аве Иванова, автор на скандалното интервю

volen1_400_01

Същият Сидеров, който демонстрира склонност да позира с очила на противоположната част от тялото спрямо носа си, днес заклеймява ЕС като “гейски”, следвайки висините на комплексарските опорни точки на своя нисичък идеал Путин.

Авторът на компромата срещу днешния Волен Сидеров пред днешните му руските началници си е позволил да оспори лъжата за съветската армия като освободителка, наричайки я окупаторка!

Но…да дадем думата на Волен Сидеров в оригинал.

Ето какво пишеше във в. “Демокрация” преди 23 години днешният най-яростен съветофил в България Волен Сидеров:

ДА ОСВОБОДИМ АЛЬОША ОТ НАРЯД

“Съветската армия е страж на мира”-тази лъжа се насаждаше в главата на българина от буквара на първолака до вестника на пенсионера. Песни се пееха и стихосбирки се тиражираха в прослава на “легендарната Червена армия” Не знам друга нация да е възпявала така окупатора си и да му е издигала мегаломански паметници, по-високи от телевизионната кула. България го е правила.Гнусотата на голяма демагогия изискваше не само да се подчиниш, но и да обожаваш този, който ти носи робството. А там, където е стъпил ботушът на Альоша, друго, освен робство,хората не са узнавали. Предполагам, че в бъдещите буквари и енциклопедии определението за съветската армия ще бъде “Страж на робството до разпадане на империята”.

За мен утешително и радостно е, че ще доживея това време. Както е радостно разтурването на Варшавския договор. Слава Богу, никой няма да ме защитава от “враговете на социализма”.

Логично и закономерно беше това разтурване.Както логично е логично и закономерно това, че нито един съветски войник не участва във войната срещу Саддам. И как иначе – нали отсреща стрелят със съветски калашници. Не върви да се биеш срещу една армия , която е твоя рожба. За залива не заминаха и български кинтексаджиии, които години наред продаваха оръжие на иракския фюрер, след което се връщаха и купуваха от българския Кореком “Лада” и кожено палто за своята другарка.

Срам ме е, че нито един български войник не замина за Кувейт. Срам ме е за тези, които нападнаха Желю Желев, когато стана дума за българското военно присъствие в залива, пък макар и символично. Това са хората, които издигат паметници на своите агресори. За тях Альоша винаги е бил страж на собственото им дебелашко благополучие.

Войната в залива потвърди истината, че в края на двайсти век велика сила не е тази държава, която има голяма армия, а тази, която има голяма икономика и висока култура.. За да гарантираш нечия свобода, собствената ти държава трябва да се състои от свободни хора и да е що-годе цивилизована. Тези две качества липсват в съветската империя. Нейната армия беше страж на мира през четиредесет и пета година, когато трябваше да се изолира половин Европа от цивилизацията. Тя беше страж на мира и през 56-а в Унгария, през 69-а в Чехословакия, през 79-та-а в Афганистан, през 91–а в Литва…Не е ли време вече да го освободим вече от този наряд този верен страж…Да изуе най-после мужишките си ботуши и да си гледа работата.

Ако пък не можем да минем без страж на мира, нека тогава бъде този, който защити демокрацията. Американските момчета ни показаха как става това.

4 март 1991 г.

в. ДемокрациЯ

ВОЛЕН СИДЕРОВ

Жена помете чакащи на спирка, майка с дете и дядо са откарани в болница

Жена зад волана е помела хора на спирка "Оряхово" на бул. "Сливница" в столицата, алармираха очевидци, пише Блиц. Инцидентът е станал около 21...

Китай не вярва на Малайзия за Боинга

Китай поиска от правителството на Малайзия да му бъдат предоставени всички данни и информации, които са били основанието днес премиерът...

Застреляха 39-годишен мъж в столицата

39-годишен мъж е застрелян в жилищния комплекс "Бокар" в столицата, зад мол "България", съобщи МВР, пише Блиц. Сигналът за мъжа в безпомощно...

Мел Гибсън съди Оксана

Съдебните неволи на Мел Гибсън продължават. Сега холивудската звезда поде битка с бившата си приятелка Оксана Григориева за...

Мъж и жена оцеляха по чудо в Пловдив, след като се размазаха с такси със 120 км/ч (снимки)

Брутална катастрофа в “Кючук Париж” изпрати в реанимация 27-годишен пловдивчанин и спътницата му. По чудо няма жертви, съобщава Marica.bg. В...

Киев дръпна шалтера на Крим

Обявилият се за част от Русия полуостров Крим остана без ток. Електричеството спря на много места, включително в части от столицата...

Правителството осигури 6 милиона лв. за 51 малки болници

Правителството е осигурило за 2014 година 6 млн. лева за дофинансирането на общо 51 малки болници по методиката за спешната помощ, изработена...

Отворено писмо от фейсбук група “Игнорирай SCI – спаси приятел”

На 26 март (сряда) тази година от 16 ч. в Пловдивския районен съд започва първото по рода си дело (НЧХД № 757/2014год.), в което ще се разглежда евентуално престъпно действие, извършено в социалната мрежа Фейсбук. Обвиняемият Константин Ангелов ще отговаря за създаване на група против финансовата структура SCI, окачествена от Комисията за защита на потребителите като пирамида, извършваща нелоялна търговска практика. Членовете на групата, която наброява повече от 8000 човека, с отворено писмо заставаме зад действията на обвиняемия и призоваваме да се обърне внимание на случая.

ЕК разследва спрени заеми за BG студенти

Еврокомисарят по образованието Андрула Василиу започва официално разследване на решението на Лондон за временно спиране на заемите за...

Държавата се готви за нова бежанска вълна през април и май

Страната ни може да бъде залята от нова бежанска вълна през април и май. Това заяви вицепремиерът Цветлин Йовчев, който заедно с...

Слави нанася бизнес удар с пет негови телевизии

/Поглед.инфо/ Слави Трифонов стартира проект за създаване на регионални телевизии в най-големите областни центрове в страната. Това са Бургас, Варна, Русе, Стара Загора и Плевен и там телевизиите на Дългия ще имат ефирно покритие.

Пловдив става столица на китайския бизнес у нас

Девет български фирми подписаха договори за сътрудничество с китайски компании в първите часове на бизнес форум в Пловдив. Днес беше...

Писмо до председателката на ЦИК

Липсват обяснения за създадената разпоредба за автоматично откриване на избирателни секции в местата, където на предходни избори са гласували поне 100 избиратели. В тези случаи секции се откриват без минимален брой предварително подадени заявления за гласуване, каквато беше практиката през последните 20 години. Надяваме се, че този пропуск ще бъде своевременно отстранен.

По-добре е да няма санкции

/Поглед.инфо/ Половинчати санкции са в ущърб на България, това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти след заседанието на Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС), предаде Агенция “Фокус”.

Среща на Г-7 в Русия тази година няма да се проведе

/Поглед.инфо/ Среща на Г-7 в Русия тази година няма да се проведе. Това съобщи в понеделник британският премиер Дейвид Камерън.

ЕС иска отпадане на US-визите за всички от Общността

На предстоящия в сряда Съвет ЕС-САЩ ще бъде поставен въпросът за отпадането на американските визи за всички граждани на Общността,...

Значителна облачност утре в Източна България

Утре в Източна България ще има по-често значителна облачност. Ще превалява краткотраен дъжд, който в Югоизточна България ще е малко...

Скандал: Тимошенко зове за избиване на 8 милиона руснаци в Украйна (видео)

В Интернет се появи запис от разговор на Юлия Тимошенко и украинския политик-милионер Нестор Шуфрич, близък до Янукович в недалечното...

Само в Петел: Варна с нов герой. Смел фитнес инструктор обезвреди психопат, който опипва служителки

Екшън, достоен за сценарий на хитова филмова продукция, се разрази посред бял ден в търговски комплекс във Варна.  Около 10 ч. преди дни...

Меси е властелинът на "Ел класико" с 21 гола

Лионел Меси вече е властелинът на най-голямото дерби на Европа - "Ел Класико". Благодарение на страхотната игра на аржентинеца...

Над 100 души са изчезнали след свлачището в САЩ

108 се считат за изчезнали след свлачищата в щата Вашингтон, САЩ, съобщиха от офиса на губернатора на щата. Спасителната акция се провежда...

Осигурено е финансиране за XS-1 – новата безпилотна совалка на DARPA

Отбранителното научно агентство DARPA планира да похарчи около 800 млн долара от 2015 до 2018, като част от тези пари , а по точно 27 млн долара ще бъде използвана за разработка на совалка за многократно използване с уникални възможности.

Обама пристигна в Европа, за да спаси "Проекта Украйна"

Президентът на САЩ започва на 24 март почти едноседмично турне из Европа, по време на което той ще посети Амстердам, Хага, Брюксел,...

Кметът на Бяла: Строителството в Карадере ще повиши нивото на туризма, от полза е за целия регион

Строителството на курортен комплекс в местността Карадере ще спомогне за развитието на инфраструктурата и намаляването на...

Политологът Иво Христов: Идва нова Студена война

Идва нова Студена война. Преди и след 18 март светът е различен. На тази дата бе речта на Владимир Путин, който обяви Крим за част от Руската...

Вижте как роднините посрещнаха черната вест за самолета ковчег (снимки и видео)

Хотел "Лидо" в Пекин се изпълни с писъци, плачещи хора и вопли при съобщаването на новината, че изчезналият Боинг 777 е паднал в южната част...

Европейският товарен кораб ATV-5 ще има нова система за скачване

От ЕКА са разказали , че подготвящият се за старт товарен кораб ATV-5 ще бъде снабден с нова система за скачване с МКС. Стартът на ATV-5 е запланиран за това лято.

Погнаха подкупните военни

Военните взеха на мушка подкупните си колеги. В Старозагорско тече масова проверка на служители на бригадата дали вземат пари под масата....

Вижте как роднините посрещнаха черната вест за самолета ковчег (снимки)

Хотел "Лидо" в Пекин се изпълни с писъци, плачещи хора и вопли при съобщаването на новината, че изчезналият Боинг 777 е паднал в южната част...

Може да се увеличи броят на членовете на ЦИК, за да има баланс

/Поглед.инфо/ В състава на ЦИК трябва да се постигне баланс и да има зам.-председател от ГЕРБ в комисията.

КСНС взе решение, че България не признава резултатите от референдума в Крим

/Поглед.инфо/ Проведеният на 16 март референдум в Крим е в нарушение на международното право и Република България не признава резултатите от него.

Пътят към Слънчев бряг ще е тесен и този сезон

Туристическият сезон по морето още не е започнал, но зевзеци вече коментират: “В Слънчев бряг падат само тапите на бутилките, но тирбушон...

Налице е тенденция за сплашване с особена жестокост на структури в съдебната система

Налице е тенденция за сплашване с особена жестокост на структури в съдебната система

Темата за нелегалната имиграция поставя въпрос за поне 3 належащи промени в НК

Темата за нелегалната имиграция поставя въпрос за поне 3 належащи промени в НК

Страници: 1 | 2 | 3 | 4

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване