06/17/16 06:26
(http://ivo.bg/)

Аплодисменти с руски акцент за Борисов: заслужи си заплатата

Понякога човек трябва да смири малко гордостта си и да признае предимството на опонента. Точно това смятам да направя.

 

В оценката си за изказването на Борисов вчера, в което премиерът с болка говори от името на Русия( колко би я забляло Русия от евентуално участие на България в общ военноморски щит в Черно море с Румъния, Турция и Украйна), моят дългогодишен коментаторски антипод Тома Томов определено заслужи първото място по кратко, ясно и безпрекословно като смъртна присъда без право на обжалване описание на стореното от най-овластения човек в държавата.

 

Тома Томов каза днес:

 

„Мисля, че вчера Бойко Борисов си заслужи заплатата. Ще го видим дали му стиска, тогава даже може да ни стане симпатичен.”

https://www.actualno.com/cite/mislja-che-vchera-bojko-borisov-si-zasluji-zaplatata-news_545553.html
© Actualno.com

 

Признавам правото на Тома Томов да е прав повече и от мен в твърдението за заслугата на Борисов като крепител на руския интерес в България- платена заслуга при това. Цинично по своето откровение спрямо зависимия Борисов, с когото петата колона откровено се гаври, но много точно синтезирано в две изречения.

 

Основателността на коментара на Томов се подсилва от едно много важно обстоятелство: той не говори само от свое име. Говори в множествено число. И с препратка към бъдещето в стил „ ако продължава да слуша, можем и още да го на(д)градим”!13418757_1272443662767516_4897929085146451661_n

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване