08/01/16 08:03
(http://ivo.bg/)

Нашите другари и другарки се надяват да спечелят президентските избори ( в Америка)

 

 

 

image-2Прогресивното човечество има нова надежда. Бащата на народите ни я посочва и скоро българските другари и другарки, следвайки пътя на Путин, ще започнат да разясняват предимствата на американската демокрация, начело с др. Тръмп, който даде заявка, че бил готов да признае анексирането на Крим от Русия.

 

Българските другари и другарки, следовници на указанита на Москва, имат подобен исторически опит.  След като Хитлер анексира и присъединява Чехословакия и Австрия, защитавайки правата на сънародниците си по езиков признак, агитаторите на коминтерна започнали да разясняват, че на власт в Германия са класовите братя, работниците и селяните.

 

Путин се надява в САЩ да дойде чрез избори на власт сговорчивият Тръмп, брат по капиталистическа философия и луксозен начин на живот, любител на силната ръка във влстта, който няма да се церемони с някакви непълноценни имигранти. Победата на Тръмп, ако се случи, ще допадне идеологически и на забогателите от червния капитализъм и у нас другари и другарки.

 

Ето така, макар и да загубят отново на изборите в България, нашите другари и другарки се надяват на успех в Америка.

 

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване