Thalloderma Shop
01/22/17 09:58
(http://ivo.bg/)

По заповед от Москва и Българско бая зидарско общество ще основат в чест на Баязид

Няма нужда да следите руските медии и отзивите на световните такива за институционално подгряваната там радост от встъпването на американския президент Тръмп в длъжност, за да се насладите на тръмпанията на чуждопоклонниците ( нали така ги нарече в програмната си реч новоизбраният президент на България Румен Радев). Макар че някоя друга снимка на представителния за рашизма ултрашовинист Жириновски, нахилен и с шампанско в ръка по този повод, би свършила работа и без думи…

Резултат с изображение за Жириновски радуется Трамп фото

За по-лесно обърнете внимание на това кой създаде Българско Тръпм общество по същото време в София . Това са лица от първите редици на кремълската пета колона- някои, като Шаренкова и Димитър Иванов бяха наградени за заслуги към руската пропаганда от премиера Медведев в Кремъл. Те отново са дежурни по запълване на всякакви ниши за влияние върху обществото със собственото си присъствие и водачество- в диапазона от обсебването на авторитета в българската история на русофоба Стефан Стамболов, до оседлаването на съвременната българска култура в нейния “златен век”. http://kafene.net/news_and_analysis.html?fb_33654253_anch=37156797

Утре в Москва мога да решат, че тук трябва да почитаме Баязид Завоевателя за неговата освободителна мисия срещу вековния ни ( преди това) враг Византия, нищо, че нито един вражески византийски войник не се е намирал на българска територия на пътя на Баязид. Важното е, че Баязид е прегазил Византия преди да ни освободи от независимостта ( точно както става и през 1944 г. с други освободители). Няма да е много по-различно по своята первезност хрумването да бъдем накарани да го почитаме от принудата да стоим на колене пред  евразийския светец Александър Невски за заслугите му в борбата срещу християнството на Запад и поклоните му пред Златната орда на Изток, на която е бил васал, поради което приема исляма в края на живота си ( сменяйки религията си за трети път).

Ако Москва нареди да сме в крак с дружбата между евразийските султани Путин и Ердоган и да почитаме във връзка с това подобаващо и Баязид, бая зидари ще се пръкнат пак от същите среди тук. Бая зидарско общество ще основат като стой, та гледай!

На монумента на Баязидовата освободителна зелена армия БОЗА, който е редно по аналогия да изникне край Монумента на окупационната червенна армия МОЧА ( може и на мястото на врзивения за целта поради неговата ненужност Софийски университет в поделената като една Полша от Хитлер и Сталин България) ще пише подобаващо със златни букви: “На освободителната зелена армия от признателния български народ”. А над преклонената българска главица гордо ще стърчи Султан-освободител или  мазен пехливанин – зеленоармеец в поза Альоша, с високо вдигнат освободителен ятаган.

Би било много представително за намерението на евразийските ни освободители от север да векуват тук  поне толкова време, колкото успяха и евразийските ни освободители от юг.

НА ИЛЮСТРАЦИЯТА: Османските освободител от византийското ни робство ( както наричаме тук близо двеста години византийски господство над България след вероломния разгром на българскато царство в края на 10 в. от н.е., извършен от подкупените с византийско злато за целта руски орди на Светослав). Както се вижда от пресъздадената от художника действителност, червеното и зеленото знаме се веят братски  от победителите, които ни стават братушки за 500 години.

Резултат с изображение за Баязид картина

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване