07/11/17 09:16
(http://ivo.bg/)

Милицията у нас никога не хваща “червените отмъстители”- в духа на туземното беззаконие

Първо да кажа, че изобщо не може да става дума за знак на равенство между акциите срещу съветската окупационна символика в България , които наистина са акт на национално осъзнаване срещу позора да бъде тачен чужд окупатор и онова, което червените бандити вършат уж като реципрочно действие.  Не случайно в своята декларация след подпалването на частно притежавания кран, използван за демонтиране на монумента “1300 години България” пред НДК в София, БСП удобно обобщава, че е против “всякакви прояви на вандализъм”, опитвайки се да опакова палежа на крана с браненото от нея монументално наследство на съветизацията и произтеклата от нея диктатура в България.

Ако дотук съм бил достатъчно ясен в това, че да напишеш истината върху съветски монумент, че той увековечава благодарността на робите за поробването им, е право противополжно на подлостите на незнайните левичарски щурмоваци, ще продължа по същество.

А най-същественото, което издава колаборационизма на властите с червените екстеремисти е, че в България между проявите на партиотизъм в протестите срещу позорните знаци на национално раболепие срещу съветския колониализъм и потайната агресия на “неуловимите отмъстители” от червения сектор в българската политика е безнаказаността на последните.

Да го кажа ясно: има многобройни случай на полицейско и проурорско противодействие срещу патриотичните изяви на българи, дръзнали да посегнат с боя на жалоните на робството ( както ги нарича професор Далчев, един от скулторите, сътворили в мракобесните времена част от композицията на Монумента на окупационната червена армия).

Особени успехи при арестите чрез специално създадена за целта полицейска организация по указания на руското посолство бяха отбелязани през последните няколко години след като Москва подари на столичната полиция специални камери за шпиониране на обстановката около МОЧА в София. Полицейски началници в столицата, като Светлозар Лазаров ( изплувал от 9 май насам пред публиката вече на светло като дясна ръка на руската маша Сидеров) и Младен Маринов, издигнат в момента за такива заслуги на поста главен секретар на МВР ( един от много навързани в миналото в застрахователния бизнес с Бойко Борисов дейци на прехода – братът на Маринов “случайно” беше , а и може още да е, шофьор, т.е. изключително доверено лице на бизнесмена Васил Божков).

За употреба на спрей срещу съветски и партийни монументи, прославящи забранения със закон комунизъм, в София не веднъж са арестувани младежи, чиито имена биват оповестявани от милицията. Никога обаче нито един червен “отмъстител” не е бил залавян- нито заради системното поругаване на отломъка от Берлинската стена и редовното разплискване на червена боя върху паметните плочи на репресираните по време на комунизма пред НДК, нито за гаврата с новооткрития паметник на Роналд Рейгън в Южния парк в София.

Тази “неуловимост” и безнаказаност напомня почерка на престъпниците, които са отлично осведомени на кой участък от столичен булевард да убият жертвата си посред бял ден така, че атентатът им да остане извън обсега на камерите – дори на правителствено трасе, като онова на бул. България, където беше застрелян банкера Емил Кюлев , съветник на президента Първанов ( лобирал за сделка по превърожаване на армията, спечелена след това от друг лобист).

У нас червеният терор върви ръка за ръка с червендалестия възход на мутрите, създадени като наказателни отряди за сплашване на зараждащия се частен бизнес и чийто почерк милиционерите копират при бруталните арести на протестиращи със спрей в ръка пред съветската “светиня” в центъра на столицата, изнасяйки на арестуваните политически лекции за това как без съветските “освободители” сме щели да говорим днес на турски. Малоумно, но пък напълно съветско отражение на действителността в туземните ни провоохранителни органи, охраняващи правото на смазващото българското самосъзнаие преклонение пред покойния СССР.

При единствения случай, когато един наглец ме нападна лично по време на законен митинг срещу МОЧА и ми счупи лозунга, агресорът беше отведен от полицията ( по-скоро, за да не му се случи нещо като заслужена реакция от митингуващите). Видях го след това- без никакви белезници, каквито явно се полагат само за противниците на култа към съветската окупация, да си приказва свойски с милиционерите край патулната кола. Да сте чули да му е повдигано обвинение за явното му нападение?

Вече няколко дни след палежа на крана пред НДК няма сведения за извършителите. Най-вероятно и този път няма да узнаем кои са организаторите и изпълнителите . В държавата, в която полицаите са проекция на политиката на рашизоидните вождове, това е знак за истинското състояние на духа и буквата на беззаконието.

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване