10/04/10 11:05
(http://e-vestnik.bg/)

Седмична астрологична прогноза 04.10-10.10.2010

Седмицата стартира с точния съвпад на Марс и Венера в скорпион (04.10-понеделник, 1.00ч. през нощта) – с максимална активност ни подтикват да търсим истината за нещата (в поведението и действията си и в отношенията си с другите), както и да контролираме и овладяваме у себе си страстите от различен характер, защото това ни дава опитности, които ни правят по-зрели.
В края на седмицата (09.10 - събота) Венера започва да се движи ретроградно, съответно стартира период, не особено подходящ за изяви в сферата на изкуството, модата, правото, дипломацията и междучовешките отношения:по-скоро е добре да се направи вътрешна равносметка на ситуациите в тези сфери и да се премислят с цел пречистване където е необходимо.
Настоящата позиция на Меркурий във везни в положителен смисъл би могла да се прояви в хармонично и красиво изразяване на това, което носим в себе си към другите.
Слънцето и Сатурн се движат във везни и така акцентират честното и уравновесено поведение, което би ни помогнало да бъдем по-съзнателни при вземането на решения.
Позицията на Сатурн във везни (екзалтация) през цялата година създава необходимостта да бъдем по- критични към себе си, по-отговорни и съвестни.

През седмицата луната преминава през знаците лъв, дева везни и скорпион и на 07.10(четвъртък) в 20.46 ч. прави точно новолуние. Това е момент, подходящ за планииране на бъдещето и поставяне на цели пред нас, които след това да реализираме.

Понеделник (24-и лунен ден) - подходящ за промяна, получаване на отговори; ден, съдържащ в себе си много енергия, която да се опитаме да насочим градивно и съзнателно за преодоляване на страховете, които имаме;

Вторник (25-и лунен ден) е добър ден за съзерцание, духовно съсредоточаване и пасивност;

Сряда (26-и лунен ден) - за трезва оценка на действителността, както и за прекратяване на лицемерни взаимоотношения, а също и за почивка.

В четвъртък (27-и лунен ден) да научим нещо полезно; много подходящ за придобиване на ценни знания и обогатяване на съзнанието ни;

Петък (28-и лунен ден) ни дава възможността да видим ясно ситуациите такива, кавито са, за това е добре да се възползваме и да наблюдаваме внимателно това, което ни интересува;

Събота (29-и лунен ден)- критичен ден - склонни сме към илюзии и измами, за това е подходящо да се въздържаме, пости и чистене на организма.

Неделя (30-и лунен ден) - благоприятен за любов, прошка и равносметка, както и за преминаване на нов кръг на развитие за тези, които са готови за това.

За всяка зодия поотделно виж в страницата на Бистра Копанарова във “Фейсбук

—————————
* Бистра Копанарова е завършила школата по астрология на Калоян Петров, от няколко години прави астрологични прогнози, беше водеща и на предаване по Телевизия 7.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване