03/09/11 11:11
(http://glasove.com/)

Депутатът Емил Василев: СИК и Сретен Йосич платиха 400 000 долара за генералския чин на Бойко. Има хора, които са готови да свидетелстват за това

"През 2001 година Бойко Борисов, тогава в качеството си на главен секретар на МВР, е дарил 400 000 долара за кандидатпрезидентската кампания на Петър Стоянов. Дали поради тази или заради друга причина, малко преди края на мандата му той е произведен в чин генерал-майор от МВР". Това казва в интервю за в. "Галерия" депутатът от РЗС Емил Василев. И още: "Силно се надявам отношение да вземат също Петър Стоянов и Тодор Кавалджиев. Очаквам и отговорите на премиера. След като чуем всички мнения, предполагам, че истината ще излезе докрай. Лицата, участвали в преноса на парите, са готови да свидетелстват. Организираната престъпност се легитимира посредством генералския чин на Бойко Борисов. Очевидно си е струвало тези пари да бъдат похарчени, защото България е единствената страна в ЕС, в която организираната престъпност достигна до ниво председател на МС".
Публикувана на 03/09/11 11:11 http://glasove.com/article-12498.php
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване