08/22/11 20:47
(http://radiomilena.com/)

На театър със Стоянка Мутафова

На 24 август /сряда/ в  залата на санаториума в Поморие от  19:30 ч. ще се играе представлението  „Парижки лудории”, с  режисьор Дидо Манчев.
Съпружеска двойка дава обет в деня на сватбата.Всеки трябва да разкаже за своите любовници. Кой колко и кога може да бъде почтен и искрен към своята половинка? Това са героите в шармантната  френска комедия на Жак-Клод Дано. Привлекателното в текстовете на автора е умението да заплита ситуации, която приличат на криминален трилър и в същото време разкриват неочаквани ходове към човешката психология.
Във вихъра на сценичния талант са артистите от  Сатиричния театър- Стоянка Мутафова, Диян Манчев и Жанет Йовчева. В поморийския санаториум на 24.08.2011  от 19,30 ч. публиката ще бъде  приятно изненадата  от невероятните и безумни ситуации, в които изпадат героите, които поднасят една житейскка и парадоксална комедия, наситена с много смях и удоволствия.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване