09/12/11 16:39
(http://www.klassa.bg/)

По бТВ тръгва но- вото предаване "Преди обед"

„Преди обед“ е новият блок, който бТВ пуска за своите зрители от 10 септември. Негови продуценти са Мартин Захариев и Георги Тошев. В „Преди обед“ ще се разказват истории от и извън България.
Главна задача на основната водеща Елена Розберг е да събере всички истории и хора около себе си и да вкара много музика в предаването, което ще върви в минутите между 10 и 11 ч. На Елена Йончева е поверено да разказва "мъжки истории”.
В един от дните на седмицата "Преди обед” ще бъде с коренно различна програма, в стилистиката на шоу предаване, като засега се предвижда то да бъде ориентирано повече към дамите, но в него ще участват и мъже. Очаква се от следващата година то да прерасне до първото сутрешно българско реалити. В сегашния формат са предвидени букет от водещи и рубрики.
Драго Симеонов ще се включва всяка сутрин с документален сериал, който ще представя събитията, които са се случили в съответния ден през изминалите години.
В първия епизод на рубриката с работно заглавие "По пътя”, която ще води Ралица Стефанова, зрителите ще видят историята на японец-милионер, който тръгва и обикаля света тичайки, въпреки че е собственик на компания за автомобили.
Ива Атанасова пък ще ни запознава с най-новото и любопитното, случващо се около светските двойки и живот у нас, както и за известните личности. Екологичната рубрика ще се води от Яна Табакова, а минутите, посветени на грижите за най-малките, ще са с Десислава Стоянова.
Маги Желязкова се завръща на екран. Тя ще се заеме със задачата да ни представя ценни идеи за здравословен начин на живот. Точно тази рубрика е амбицията на Маги да научи "българите да се грижат за здравето си повече, отколкото за автомобила си”. Първата тема логично ще бъде обвързана със старта на учебната година и ще засегне превенцията на гръбначните изкривявания.


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване