09/18/11 16:40
(http://www.klassa.bg/)

Магазинното предаване "Преди обед" в bTV ефира от 10 ч

С ексклузивното интервю на Соломон и Гергана Паси на живо ще стартира премиерният брой на новото магазинно-информационно предаване на bTV „Преди обед” точно в 10.00 часа.
Новото предаване на bTV ще се излъчва от понеделник до петък и в продължение на един час ще зарежда зрителите с положителна енергия и разнообразна и полезна информация.
Водеща е радиожурналистката (понастоящем в Z-Rock) Елена Розберг. В предаването ще се изявяват и репортери със собствени рубрики. „Преди обед” е предизвикателство за Маги Желязкова, автор на здравната рубрика, която има богат опит като тв водеща, но за първи път ще се изявява и като репортер. Проблемите, които касаят децата и родителите, са поверени на журналистката Десислава Стоянова, позната и на зрителите на bTV Новините. Към екипа се присъединява и разказвачът на истории от ефира на Дарик радио – Драгомир Симеонов. Светски репортер е красивата Ива Атанасова. Екологичните и дамски теми са поверени на утвърдената лайфстайл журналистка Яна Табакова. Авторски рубрики в предаването ще имат и топжурналистите Георги Милков и Елена Йончева.
Продуценти на „Преди обед” заедно с bTV са Мартин Захариев и Румяна Цанчева чрез продуцентските компании EYEVISION и SHORTCUT. Мартин Захариев ще бъде сред коментаторите на предаването по различни актуални теми. Авторът на поредицата „Непознатите” по bTV Георги Тошев е творчески директор на новото предаване, като той ще има и значителен принос към ексклузивното му съдържание от България и чужбина. За главен редактор е ангажирана опитната журналистка Диляна Ценова, а режисьор е Явор Веселинов.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване